τελωνειο με dhl απατη!

Την έχω πατήσει δύο φορές... την πρώτη δεν ήξερα όλο το παιχνίδι με τις courier... την δεύτερη φορά την πάτησα διότι στο buy it now είχε μόνο UPS... και δεν το πήρα χαμπάρι... νόμισα USPS... και πλήρωσα καμιά 200ριά g@Mισι@τικ@...

και γω την ειχα πατησει την πρωτη φορα απο αμερικη με fedex μου ηρθε ακριβοτερα απο οτι να το αγοραζα εδω,ειχα παει να το παιξω πονηρος γιατι κερδιζα 400 ,αλλα τελικα πληρωσα 550 στα γ@μησι@τικ@,αλλα μετα εμαθα.
θελει μεγαλη προσοχη οταν ειναι απο τριτες χωρες εκτος ΕΕ και μικροποσα,εχω φερει μεχρι 90 ευρω με usps παραπανω δεν τολμω,και αυτο τοχα κανει με μεγαλη επιφυλαξη και ανησυχια τι θα μου προκυψει.

Θρασος θελει...
Οσο αυτα που φερνετε δεν ειναι αναγνωρισιμα ευκολα δεν ασχολειται πραγματικα κανεις.
Εχουν περασει πολλες φορες USPS με δηλωμενη αξια 300 - 400$.
Σημερα η ems εκανε το θεικό.
Μουστειλε συστημενο ΧΩΡΙΣ παραληπτη. Ευτυχως ειχε ενα τηλεφωνο καπου και η ακρη βρεθηκε.

Μόλις παρήγγειλα μεταχειρισμένο βινύλιο από japan με standard international shipping. Τιμή 59.90 USD. Πριν κάτι μήνες σε ίδια αξία με EMS δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν το standard intl shipping είναι το ίδιο με το EMS, αλλά σε κανα μήνα θα ξέρουμε.