Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

η αγνό, απ όσο θυμάμαι την λίστα της greenpeace για τα μεταλλαγμένα είχε κάπως καλύτερα υλικά στο γάλα της και στα παγωτά της.
τι μας έμεινε, Εβόλ- Όλυμπος- Εβροφάρμα...

Αν δεν απατωμαι η καλυτερη εταιρεια οσον αφορα το γαλα και την ποιοτητα του ειναι η Ολυμπος.

Μάλλον τότε δεν το είχανε όλα τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη...στο Πικέρμι που πάμε εμείς δεν το είχε μέσα.Για τον Βερόπουλο δεν το ήξερα γιατί δεν είμαστε πελάτες του.

Απο το Σκλαβενιτη Πικερμίου ψωνιζα μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα το 0% της ΑΓΝΟ. Παντα υπηρχε. Για το πληρες δεν εχω εικονα. Τωρα πλεον μονο η Δελτα μενει με γαλα με 0% λιπαρα. Δεν πειραζει, και το 1,5% απο Ολυμπο ή Ροδοπη ωραιοτατο ειναι. Και τα γιαουρτια τους, επισης.

Sent from my CT1002 using Tapatalk

το άρθρο 99 σημαίνει οτι η εταιρία κλείνει ή ότι διατηρείται σαν "ζόμπι"?

Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα προϊόντα της στα ράφια.

Άκουσα από άτομο που δουλεύει μέσα ότι πριν 6 μήνες η εταιρία είχε παραγγελίες "μαμούθ" από ανατολική χώρα και δεν είχαν τη δυνατότητα να παράξουν τόσο μεγάλη ποσότητα αλλά και δεν μπορούσαν να βρουν στην ελλάδα πλαστικοβιομηχανία για να τους φτιάξει το συγκεκριμένο κουπάκι στην ποσότητα που ήθελαν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα....

Το 99 έχω την αίσθηση ότι είναι μια πολύ καλή "ασπίδα" προς εξοργισμένους προμηθευτές οι οποίοι δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένδικα μέσα για να εισπράξουν τις απαιτήσεις τους.
Το κόστος της συμμετοχής στο 99 είναι...σταγόνα εις ωκεανό για τις εταιρίες που πληρούν τις προϋποθέσεις για να μπουν.

Έτσι παίρνουν μια άτυπη "παράταση" τη δύσκολη εποχή που ζούμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Αν δεν απατωμαι η καλυτερη εταιρεια οσον αφορα το γαλα και την ποιοτητα του ειναι η Ολυμπος.

By far το πιο γευστικό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Πάντως το πιο "παχύ" γάλα (you know what I mean...) είναι για μένα το Νεογάλ της Δράμας. Το πρωί μαζί με μια μπουγάτσα κιμά στο κέντρο της πόλης πίσω από το Εμπορικόν, σε κρατά μέχρι αργά το βράδυ....

Δοκίμασε το κακάο της Βλάση, έστω για μια φορά αν δεν τα πας καλά με τα κακάο, θα πάθεις πλάκα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Δοκίμασε το κακάο της Βλάση, έστω για μια φορά αν δεν τα πας καλά με τα κακάο, θα πάθεις πλάκα!

το ξέρω φίλε μου (και χρόνια σας πολλά) ... και τη γεύση, αλλά και το κατακάθι στο κουτί που δείχνει ότι υπάρχει κρέμα και κακάο πραγματικό.

αλλά τουλάχιστον για μένα με ένα τέτοιο κουτάκι την ημέρα, θα γινόμουν τετράπαχος....

τα παιδιά μου προτιμούν εδώ στη Θεσσαλονίκη που δεν βρίσκω ΝΕΟγάλ το κακάο Κουκάκη.

Ρε εσεις εχετε πολλες επιλογες... Στην Αθηνα υπαρχουν αυτα;

Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Πάντως το πιο "παχύ" γάλα (you know what I mean...) είναι για μένα το Νεογάλ της Δράμας. Το πρωί μαζί με μια μπουγάτσα κιμά στο κέντρο της πόλης πίσω από το Εμπορικόν, σε κρατά μέχρι αργά το βράδυ....

σε κρατάν απασχολημένο.... στην τουαλέτα.....:flipout::flipout::flipout:

πέρα από την πλάκα παίδες... λίστα greenpeace και παπ@ρια μάντολες....

Τα ερειπωμενα γραφεια του παλιου εγκαταλειμενου εργοστασιου.
(Στην Καραολη Δημητριου, στη Σταυρουπολη)

agnoz.jpg

Ναι πλεον τα βρισκεις ολα αυτα.

Εβροφαρμ πχ δεν εχω δει πουθενα αλλα ολα τα υπολοιπα βορειοΕλλαδιτικα και Θεσσαλικα γαλατα τα βρισκεις ολα.

Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Τα ερειπωμενα γραφεια του παλιου εγκαταλειμενου εργοστασιου.
(Στην Καραολη Δημητριου, στη Σταυρουπολη)

agnoz.jpg

νταξ, αυτό είναι πάνω από 10 χρόνια έτσι.

Το καινούργιο εργοστάσιο σφύζει από ζωή.

Ναι πλεον τα βρισκεις ολα αυτα.

Εβροφαρμ πχ δεν εχω δει πουθενα αλλα ολα τα υπολοιπα βορειοΕλλαδιτικα και Θεσσαλικα γαλατα τα βρισκεις ολα.

Εβροφάρμα δύσκολο να βρεις. Είναι μεγάλη η απόσταση Διδυμότειχο-Αθήνα. Μεγάλο ποσοστό της παραγωγής το "τραβάει" η Lidl, είναι ο ΓΑΛΠΟ στη χάρτινη συσκευασία.

Σήμερα πήγα στο γερμανικό Σ\Μ και είδα κανονικά το ΓΑΛΠΟ\ΑΓΝΟ στο πλαστικό μπουκάλι και ημερομηνία παστερίωσης 26\12. Το άρθρο 99 δεν σημαίνει άμεσο κλείσιμο, είναι η μηχανική υποστήριξη μήπως και σωθεί η επιχείρηση.

Ζητήστε τα γραπτός στο έντυπο του καταναλωτή και ίσως τα φέρουν.

Σιχαίνομαι το γάλα ,, βλέπω τά μνμ και μού ρχεται ανακατωσούρα ,,,
ούτε στα παιδιά δεν βάζω ..*μόνα τους ,,

άσχετο ,,

πάμε παρακάτ ..

Πέρα από την προτίμηση (προσωπικά το λατρεύω) υπάρχει μεγάλο ανοιχτό θέμα σχετικά με τα πραγματικά οφέλη των γαλακτοκομικών και το αν αυτά όντως υφίστανται ή είναι απλά παραπλανητική (έως και επικίνδυνη) διαφήμιση των πανίσχυρων λόμπι των εταιριών γαλακτοκομικών (google milk good or bad).

Απο το Σκλαβενιτη Πικερμίου ψωνιζα μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα το 0% της ΑΓΝΟ. Παντα υπηρχε. Για το πληρες δεν εχω εικονα. Τωρα πλεον μονο η Δελτα μενει με γαλα με 0% λιπαρα. Δεν πειραζει, και το 1,5% απο Ολυμπο ή Ροδοπη ωραιοτατο ειναι. Και τα γιαουρτια τους, επισης.

Ναι καλά λες τώρα που το θυμάμαι είχε κάποια...απλά δεν είχε το 3,5% πλήρες το κόκκινο στην τετράγωνη συσκευασία και το 1,5% το πράσινο επίσης στην ίδια συσκευασία,που είχαν οι φούρνοι.
Any way τώρα δεν θα υπάρχει μάλλον πουθενά,γιατί ο φούρναρης μου είπε ότι ο οδηγός του είπε αυτά είναι τα τελευταία που φέρνω.
Όσο για Όλυμπο και κάποια άλλα καλά γάλατα πάμε στο 1,70-1,80 από 1,15 που είχε το ΑΓΝΟ,και για μας που θέλουμε 2 με 3 λίτρα την ημέρα αυξάνεται το μηνιαίο κόστος.
Θα το κόψουμε και αυτό μου φαίνεται,και θα πάρουμε καμιά κατσίκα χαχαχαχα

Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Πέρα από την προτίμηση (προσωπικά το λατρεύω) υπάρχει μεγάλο ανοιχτό θέμα σχετικά με τα πραγματικά οφέλη των γαλακτοκομικών και το αν αυτά όντως υφίστανται ή είναι απλά παραπλανητική (έως και επικίνδυνη) διαφήμιση των πανίσχυρων λόμπι των εταιριών γαλακτοκομικών (google milk good or bad).

Εγκρίνω και επαυξάνω!!
Ειδικά το αγελαδινό γάλα είναι ότι πιο ασύμβατο με τον ανθρώπινο οργανισμό
Παντού στη φύση όλα τα θηλαστικά λαμβάνουν γάλα για κάποιους μήνες.
Μόνο ο άνθρωπος το καταλανώνει μέχρι το τελευταίο του ταξίδι

Last edited:
Μου κάνει εντύπωση αυτό..... πρώτη φορά το διαβάζω.....

Υπάρχουν έρευνες ή μελέτες που αποδεικνύουν ότι το γάλα κάνει κακό ? Πείτε μου γιατί πίνω κάθε μέρα τουλάχιστον ένα ποτήρι...... :hmmmm2: