Τέλος καλό ολα καλά ,Συντροφακι μου

Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Ακόμη και την ώρα της αναχώρησής τους γνωρίζουν, κάτι που εμείς αγνοούμε, κι αποτραβιόνται αξιοπρεπώς, αρνούμενοι ν' αγκιστρωθούν ζητιανιάρικα σε μια ζωή που τους κλείνει την πόρτα. Δεν είναι φιλοσοφική στάση αυτή;

Μαριέλλη Σφακιανάκη

Όχι δεν είναι! Δεν γίνεται κύριε (...γάτε) να δέχεσαι την στέγη όταν κρυώνεις, το μπαλκόνι όταν βαριέσαι μέσα, το φραγμένο σπίτι με την τρύπα στο σύρμα όταν σε κυνηγούσαν σκύλοι, τα ιδιαίτερα φροντισμένα γεύματα, την καθαροπλημένη κουρελού σου, το βούρτσισμα, τα 100 μέρη που είδες μαζί μου, την ξεσκισμένη κουρτίνα και στην τελική να εξαφανίζεσαι χωρίς ένα γειά. Ένα γειά γμτη μου! Τι σόι διαισθαντική γάτα είσαι όταν μετά από δέκα χρόνια, μια ολόκληρη ζωή απλώς παύεις να είσαι εκεί? Τι στον κόρακα διάβαζες τόσα χρόνια μέσ'τα μάτια μου? Πως δεν θα μου καιγόταν καρφάκι αν την έκανες? :icon15:

Τα βινύλια, και οι κασέτες πιο καλά μου φέρθηκαν και να ξέρεις: την άλλη φορά που το αδέσποτο τριφτεί στο μπατζάκι μου, θα γυρίσω και θα μπώ στο δισκάδικο!

Last edited:
Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Όχι δεν είναι! Δεν γίνεται κύριε (...γάτε) να δέχεσαι την στέγη όταν κρυώνεις, το μπαλκόνι όταν βαριέσαι μέσα, το φραγμένο σπίτι με την τρύπα στο σύρμα όταν σε κυνηγούσαν σκύλοι, τα ιδιαίτερα φροντισμένα γεύματα, την καθαροπλημένη κουρελού σου, το βούρτσισμα, τα 100 μέρη που είδες μαζί μου, την ξεσκισμένη κουρτίνα και στην τελική να εξαφανίζεσαι χωρίς ένα γειά. Ένα γειά γμτη μου! Τι σόι διαισθαντική γάτα είσαι όταν μετά από δέκα χρόνια, μια ολόκληρη ζωή απλώς παύεις να είσαι εκεί? Τι στον κόρακα διάβαζες τόσα χρόνια μέσ'τα μάτια μου? Πως δεν θα μου καιγόταν καρφάκι αν την έκανες? :icon15:

Τα βινύλια, και οι κασέτες πιο καλά μου φέρθηκαν και να ξέρεις: την άλλη φορά που το αδέσποτο τριφτεί στο μπατζάκι μου, θα γυρίσω και θα μπώ στο δισκάδικο!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Την επόμενη φορά που το αδέσποτο θα πάει να τριφτεί στο πατζάκι μου, θα το προλάβω και θα του τριφτώ πρώτος.

Καποιος ειπε οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια....

Πρεπει να συμπληρωσω πως ενιοτε, γινονται και......... θαυματα

Σημερα το πρωι, κατα τις 8, και λιγο (14 ωρες) πριν συμπληρωθουν 7 ημερες απουσιας του Πατουση...

...αυτος ...ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

Συγκεκριμενα, οταν ανοιξα την πορτα στην καθαριστρια, μαζι με αυτην, μπηκε και ενας γατος.... τρεχαλας...

Ο Πατουσης λοιπον, μας αγνοησε ολους και πηγε κατ'ευθειαν στην ξηρα τροφη του, την οποια δεν ειχα τολμησει να αγγιξω καθ'ολη τη διαρκεια της απουσιας του. Την καταβροχθισε ολη χρουχρουνιζοντας σαν τρελλος.

Την ιδια ωρα που εκεινος ετρωγε, η καθαριστρια προσπαθουσε να καταλαβει τι κανω εγω στο πατωμα. Βλεπετε, την προηγουμενη παρασκευη που ειχε ερθει παλι, τον ειχε δει και δεν ειχε ιδεα οτι τον ειχα χασει...

Εγω, ακομα ζαλισμενος απο τον υπνο, και εχοντας χασει ηδη απο την περασμενη Δευτερα καθε ελπιδα, δεν μπορουσα να πιστεψω αυτο που εβλεπα..

Το μυστηριο της απουσιας του Πατουση, λυθηκε λιγο αργοτερα. Ο γατος ειχε κλειστει σε μια αποθηκη ενος σπιτιου. Η ιδιοκτητρια, εκλεισε την πορτα την Παρασκευη βραδυ και εφυγε , για να επιστρεψει χτες βραδυ. Σημερα το πρωι, ανοιξε την αποθηκη και βρηκε ενα γατο που περιμενε απο μεσα στη πορτα, ο οποιος ξεχυθηκε εξω νιαουριζοντας. Ειναι απιστευτο πως αντεξε ο γατος τοσες μερες χωρις τροφη και νερο...

Ο Πατουσης λοιπον, αφου εφαγε, με πηγε στην μπανιερα για να πιει απο τη βρυση νερο, οπως συνηθίζει, και μετα στο κρεβατι μου οπου καθησαμε λιγο μαζι μεσα στο χρουχρουνητο και στην ευτυχια.

Περιττο να σας πω, οτι σημερα το προγραμμα μου αλλαξε εντελως.
Ο γατος δεν εχει βγει απο το σπιτι καθολου...

Νοιωθω την αναγκη μεσα απο αυτο το thread να ευχαριστησω ολους εσας που μου συμπαρασταθηκατε μεσα απο αυτα τα μυνηματα. Ειλικρινα, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο με βοηθησατε. Ειναι απιστευτο το ποσο δυνατο και εθιστικο μπορει να γινει αυτο το φορουμ. Τα λογια απο καρδιας που ολοι σας εκφρασατε, με στηριξαν σε απιστευτο βαθμο. Ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να μοιραστεις την χαρα η τον πονο σου και να νοιωθεις πως υπαρχουν καποιοι που θα σε καταλαβουν και θα σου συμπαρασταθουν.

Θελω επισης να ζητησω συγνωμη απο οσους στεναχωρηθηκαν και ταραχθηκαν απο αναμνησεις που τους ανεσυρα με το κειμενο μου. Δεν το ηθελα πραγματικα.

Μεσα απο ολα αυτα παντως, πηρα και ενα μαθημα, να μην θεωρω τιποτα δεδομενο, και πως σε αυτη τη Γη, και σε αυτη τη ζωη ολα ειναι πολυ εφημερα και περαστικα.

Τελικα ο Πατουσης ειχε και αλλες ζωες, κρυμενες....

Σας ευχαριστω ολους

Μπράβο ρε Βασίλη !!! :Banane0:
Είδες που τελικά ζει κ γύρισε ???

Φαίνεται είχε "δουλειά"..........γυναικεία...... :beatnik2:

Νάσαι καλά Βασίλη.
Από αυτό βγήκες κερδισμένος τελικά. Να χαίρεσαι την κάθε μέρα μαζί του σαν να είναι η τελευταία. Μόνο έτσι δεν θα μετανοιώσεις για τίποτα. -bye-

Μπράβο ρε Βασίλη !!! :Banane0:
Είδες που τελικά ζει κ γύρισε ???

Φαίνεται είχε "δουλειά"..........γυναικεία...... :beatnik2:

Δυσκολο, καθοτι στειρωμενος Μιχαλη μου. Παντως καποιες ορμες ακομα υπαρχουν, ανεξηγητο πως...

Γενικα τα στειρωμενα δεν απομακρυνονται. Δεν εχουν λογο. αυτος πηγε στην αποθηκη να κοιμηθει και κλειστηκε μεσα. Τυχερος ηταν και ημουν...

Για αλλη μια φορα ευχαριστω

Θελω επισης να ζητησω συγνωμη απο οσους στεναχωρηθηκαν και ταραχθηκαν απο αναμνησεις που τους ανεσυρα με το κειμενο μου. Δεν το ηθελα πραγματικα.

Εγώ πάλι θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ακριβώς γι αυτό.

Και να σου πω πόσο χαίρομαι για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του Πατούση...

Υπεροχα νεα! Μπραβο ρε Βασιλη..αναψε κανενα κερακι στον Υψιστο..

ότι καλύτερο άκουσα σήμερα....HELL ΥΕΑΗ που λένε και οι Αμερικανοί...
καλώς τον δεχτηκες Βασιλη

Καποιος ειπε οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια....

Πρεπει να συμπληρωσω πως ενιοτε, γινονται και......... θαυματα

Σημερα το πρωι, κατα τις 8, και λιγο (14 ωρες) πριν συμπληρωθουν 7 ημερες απουσιας του Πατουση...

...αυτος ...ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

Συγκεκριμενα, οταν ανοιξα την πορτα στην καθαριστρια, μαζι με αυτην, μπηκε και ενας γατος.... τρεχαλας...

Ο Πατουσης λοιπον, μας αγνοησε ολους και πηγε κατ'ευθειαν στην ξηρα τροφη του, την οποια δεν ειχα τολμησει να αγγιξω καθ'ολη τη διαρκεια της απουσιας του. Την καταβροχθισε ολη χρουχρουνιζοντας σαν τρελλος.

Την ιδια ωρα που εκεινος ετρωγε, η καθαριστρια προσπαθουσε να καταλαβει τι κανω εγω στο πατωμα. Βλεπετε, την προηγουμενη παρασκευη που ειχε ερθει παλι, τον ειχε δει και δεν ειχε ιδεα οτι τον ειχα χασει...

Εγω, ακομα ζαλισμενος απο τον υπνο, και εχοντας χασει ηδη απο την περασμενη Δευτερα καθε ελπιδα, δεν μπορουσα να πιστεψω αυτο που εβλεπα..

Το μυστηριο της απουσιας του Πατουση, λυθηκε λιγο αργοτερα. Ο γατος ειχε κλειστει σε μια αποθηκη ενος σπιτιου. Η ιδιοκτητρια, εκλεισε την πορτα την Παρασκευη βραδυ και εφυγε , για να επιστρεψει χτες βραδυ. Σημερα το πρωι, ανοιξε την αποθηκη και βρηκε ενα γατο που περιμενε απο μεσα στη πορτα, ο οποιος ξεχυθηκε εξω νιαουριζοντας. Ειναι απιστευτο πως αντεξε ο γατος τοσες μερες χωρις τροφη και νερο...

Ο Πατουσης λοιπον, αφου εφαγε, με πηγε στην μπανιερα για να πιει απο τη βρυση νερο, οπως συνηθίζει, και μετα στο κρεβατι μου οπου καθησαμε λιγο μαζι μεσα στο χρουχρουνητο και στην ευτυχια.

Περιττο να σας πω, οτι σημερα το προγραμμα μου αλλαξε εντελως.
Ο γατος δεν εχει βγει απο το σπιτι καθολου...

Νοιωθω την αναγκη μεσα απο αυτο το thread να ευχαριστησω ολους εσας που μου συμπαρασταθηκατε μεσα απο αυτα τα μυνηματα. Ειλικρινα, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο με βοηθησατε. Ειναι απιστευτο το ποσο δυνατο και εθιστικο μπορει να γινει αυτο το φορουμ. Τα λογια απο καρδιας που ολοι σας εκφρασατε, με στηριξαν σε απιστευτο βαθμο. Ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να μοιραστεις την χαρα η τον πονο σου και να νοιωθεις πως υπαρχουν καποιοι που θα σε καταλαβουν και θα σου συμπαρασταθουν.

Μεσα απο ολα αυτα παντως, πηρα και ενα μαθημα, να μην θεωρω τιποτα δεδομενο, και πως σε αυτη τη Γη, και σε αυτη τη ζωη ολα ειναι πολυ εφημερα και περαστικα.

Τελικα ο Πατουσης ειχε και αλλες ζωες, κρυμενες....

Σας ευχαριστω ολους

Φίλε Βασίλη εγώ δεν θα είμαι τόσο ευχάριστος ....
Να το θυμάσαι αυτό που λες καθότι την επόμενη φορά μπορεί ο πατούσης σου να μην ξαναγυρίσει!
οπότε φρόντισε να τον χαρείς όσο περισσότερο μπορείς τώρα που επέστρεψε και να μην τον θεωρείς καθόλου δεδομένο..
ψυχούλα είναι κι αυτός άλλωστε, κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα φύγει.;)

Κατα τ' άλλα, καλώς τον δέχτηκες πίσω ξανά.:aktion033:
Αυτά πράγματι είναι καλά νέα...:music-smiley-005:

υ.γ νομίζω οτι πρέπει να του κάνεις το τραπέζι, π.χ του αξίζει η καλύτερη γατοτροφή που κυκλοφορεί στην αγορά...
ή έστω μια μπ@ρδελογατότσαρκα(δεν μπορεί, όλο και κάτι θα θυμάται)...:flipout::flipout::flipout:

υ.γ2 να του δώσεις μερικά χάδια απ' όλους μας...
μας στεναχώρησε ο άτιμος.:bigcry:

Βασίλη δώστου και ένα χάδι από μένα, από την ημέρα που έβαλα τελίτσες αντί να σου γράψω κάτι δεν είχα διαβάσει τα υπόλοιπα post, απόψε είπα να δω μήπως και έγινε το θαύμα !!!!!!

Μάλλον είχα διαίσθηση.... να τον χαρείς όσο μπορείς

Σκωτσέζικο ντους βραδυάτικα!!!
Είχα να μπω στο φόρουμ καιρό και άρχισα να διαβάζω το thread χωρίς να γνωρίζω την έκβαση.. Τί κλάματα με πιάσανε, τί μήνυμα ετοίμασα να σου γράψω, τί χαρτομάντηλα ξόδεψα!... Μπαγάσα Παπουτσή!!!!! Κι αυτός ήταν μες στην αποθήκη!!!!!

Οπότε αλλάζω αυτά που ήθελα να σου γράψω, Βασίλη, κι αντί αυτών να σου πω, τώρα που σου δόθηκε σαν μία "δεύτερη ευκαιρία" με τον Παπουτσή σου, να απολαύσεις ακόμα περισσότερο την κάθε στιγμή σου με τον γατούλη σου, και όταν τον κοιτάς και τον χαϊδεύεις, να θυμάσαι πώς ήταν τις μέρες αυτές που νόμισες ότι τον είχες χάσει..
Εύχομαι να ζήσετε ακόμα πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί, με αυτό το πλασματάκι που μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει και πει όλα όσα έγραψες εσύ στο thread αυτό, αλλά μπορεί μόνο να τα εκφράσει με το μοναδικό τρόπο που μπορούν αυτά τα τριχωτά φιλαράκια μας.

Πολύ χαίρομαι για τον Παπουτσή σου!

Αλλά Σκωτσέζικο ντους με κάνατε, βρε παιδάκι μου!...

Σημερα το πρωι, κατα τις 8, και λιγο (14 ωρες) πριν συμπληρωθουν 7 ημερες απουσιας του Πατουση... αυτος ...ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

Αυτά είναι ΝΕΑ!
Μας έφτιαξες πρωί πρωί :BDGBGDB55:

Φέρτον και στην HiEnd να ακούσει κανά βινύλιο, να δείς πως δεν θα σου την κάνει ποτέ ξανά!:guitarist:

ρε αλλαξτε τον τιτλο του νηματος.....εδω εχουμε Γαμο οχι τιποτα αλλο......

βαλτε τιτλο

Η περιπετεια του Πατουση

Σκωτσέζικο ντους βραδυάτικα!!!
Είχα να μπω στο φόρουμ καιρό και άρχισα να διαβάζω το thread χωρίς να γνωρίζω την έκβαση.. Τί κλάματα με πιάσανε, τί μήνυμα ετοίμασα να σου γράψω, τί χαρτομάντηλα ξόδεψα!... Μπαγάσα Παπουτσή!!!!! Κι αυτός ήταν μες στην αποθήκη!!!!!

Οπότε αλλάζω αυτά που ήθελα να σου γράψω, Βασίλη, κι αντί αυτών να σου πω, τώρα που σου δόθηκε σαν μία "δεύτερη ευκαιρία" με τον Παπουτσή σου, να απολαύσεις ακόμα περισσότερο την κάθε στιγμή σου με τον γατούλη σου, και όταν τον κοιτάς και τον χαϊδεύεις, να θυμάσαι πώς ήταν τις μέρες αυτές που νόμισες ότι τον είχες χάσει..
Εύχομαι να ζήσετε ακόμα πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί, με αυτό το πλασματάκι που μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει και πει όλα όσα έγραψες εσύ στο thread αυτό, αλλά μπορεί μόνο να τα εκφράσει με το μοναδικό τρόπο που μπορούν αυτά τα τριχωτά φιλαράκια μας.

Πολύ χαίρομαι για τον Παπουτσή σου!

Αλλά Σκωτσέζικο ντους με κάνατε, βρε παιδάκι μου!...

απ το πολυ το κλαμα δεν προσεξες και το ονομα Πατουσης ειναι οχι Παπουτσης......ο γατος εφυγε Ελενα μου και οχι ο πρωην υπουργος Ναυτιλιας επι ΠΑΣΟΚ Παπουτσης :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αμ το αλλο αν τον ελεγαν Πατουσα πως θα μας τον εγραφες Ελενα μου!!!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043