Τέλος καλό ολα καλά ,Συντροφακι μου

Re: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Πάντως η Pepe μου πανηγυρίζει στην αγκαλιά μου...

Γλύφει τα χέρια μου και χουρχουρίζει...

Είχαμε στεναχωρηθεί πολύ η δυο μας μ' αυτή την ιστορία.

Κι είμαστε τόσο χαρούμενοι...

Άσε τα χαζά με την ξηρά τροφή, παλιοτσιφούτη...

Κοίτα να του πάρεις ένα καλό και ακριβό γεύμα...

Βάλε ένα κεράκι στο πάτωμα...

Ξάπλωσε κι εσύ τ' ανάσκελα...

Ανοίξτε κι ένα Sauvignon και γλεντίστε το! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

πάλι αφορμή έψαχνες!!!!!:flipout::flipout:-bye-

Bill δώσε ενημέρωση για τον Πατούσα, όλα καλά ????

Ολα καλα, ο κακομοιρης τωρα πια δεν φευγει παρα για λιγα λεπτα απο το σπιτι, και δεν απομακρυνεται πολυ. Φαινεται η περιπετεια του τον φοβισε. Ασε που ειμαστε ολο αγκαλιες και ολο χαδια.

Ειναι συνταρακτικη αυτη η ανταλλαγη συναισθηματων, σε γεμιζει, σε ξεχειλιζει και ... σε φερνει σε απογνωση γιατι δεν ξερεις πως να την χειριστεις και να την χορτασεις...

Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

μην την πολυψάχνεις Βασίλη,
τέλος καλό όλα καλά...

Την πρώτη φορά που ξεκίνησα να διαβάζω το thread σταμάτησα κάπου στην μέση του πρώτου post. Έχω ένα κουτάβι 15 ετών...

Είχα αγωνία για τον Πατούση όμως και έβλεπα τις σελίδες να αυξάνονται, έτσι είπα να κάνω μια ζαβολιά και διάβασα την τελευταία σελίδα πρώτα :D

Βασίλη εύχομαι μόνο χαρές με τον Πατούση και όχι άλλες λαχτάρες !!!

Re: Στο Καλο, Συντροφακι μου

ΠΡΟΣΕΧΕ παντως με την ξηρα τροφη αφου ειναι στειρωμενος... Να υποθέσω οτι του δινεις μια απο τις 2 ενδεδειγμένες μαρκες? (Eucanuba kai purina? νομιζω...)

Βαλε και καμια φωτο να εχουμε και μεις να... κουτουλαμε τις οθονες!

Αχ, βρε Βασίλη, μόλις τώρα διάβασα τα ευχάριστα νέα και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανακουφίστηκα! Ένιωθα ένα "σφίξιμο" όλες αυτές τις μέρες. Σου εύχομαι να χαρείς τον Πατούση σου με όλη τη δύναμη της ψυχής σου!

Καλώς τον δέχτηκες πίσω. Μόλις είδα σήμερα κινητικότητα στο thread κατάλαβα την ευτυχή κατάληξη πριν δω τα μηνύματα και χάρηκα!

Purina ρε, μόνο purina...κλέφτες να γίνουμε εμείς???

logo_purina.gif

Last edited:
Παρεπιπτόντως Βασίλη, το πρώτο σου ποστ το κυκλοφόρησα με email μέσα στο τμήμα την ημέρα που το ανέβασες, και οι μισοί ήρθαν μετά από λίγη ώρα σε μια προγραμματισμένη συνάντηση μαζί με τα χαρτομάντηλά τους...ειδικά η κτηνίατρος τα είχε βάψει τελείως μαύρα! Να δεις χαρά που κάνανε όταν τους είπα την κατάληξη!

Παρεπιπτόντως Βασίλη, το πρώτο σου ποστ το κυκλοφόρησα με email μέσα στο τμήμα την ημέρα που το ανέβασες, και οι μισοί ήρθαν μετά από λίγη ώρα σε μια προγραμματισμένη συνάντηση μαζί με τα χαρτομάντηλά τους...ειδικά η κτηνίατρος τα είχε βάψει τελείως μαύρα! Να δεις χαρά που κάνανε όταν τους είπα την κατάληξη!

Νοιωθω ασχημα που στεναχωρησα τοσο κοσμο, αλλα πιστεψτε με, αυτη η επιστροφη ειναι μια στο εκατομμυριο...

Να τους μεταφερεις τις ευχαριστιες μου γι' αυτη τη νοερη συμπαρασταση...

Βασίλη, εγώ λέω να το γυρίσουμε ταινία!
"The day Patousis left"
Θα χει φοβερό σουξέ στο Μποξ Όφις!!! Τύφλα νά χει η Μαρθα Βούρτση!!.. Θα χύνεται το δάκρυ κορόμηλο!..
Βρε, άκου που σου λέω!.. Εδώ οι παραγωγοί αμάν κάνουν να βρουν ένα σενάριο της προκοπής... Πήγαινε να τους δείξεις το thread με τις μαρτυρίες μας και θα σε πάρουν στα σοβαρά!!
Ακούω προτάσεις για τίτλο. Εκτός αν θέλετε να το κάνουμε σίκουελ οπότε κολλάνε οι τίτλοι που δώσατε πριν..
Α, και πού'σαι;; Οι μισές εισπράξεις σε Purina για τον Πατούση!:Banane0:

Απάντηση: Καλή σου ώρα Πατούση .

α ρε Bill ...
όταν εξαφανίστηκε μάλλον σε προετοίμαζε γιαυτό που επρόκειτο να συμβεί .
σαν να το ήξερε...

τι να γίνει, καλή του ώρα του Πατούση.