Είναι πάρα πολύ κακό, για τους ανθρώπους που εργαζόντουσαν σε αυτά τα μέσα!!
Είναι πάρα πολύ κακό, για τους ανθρώπους που εργαζόντουσαν σε αυτά τα μέσα!!
Καλά, τόσα χρόνια έμπαινε μέσα (και καλά).
Το αξιοσημείωτο δεν είναι οτι εμπαινε ο ΕΤ μέσα και έκλεισε. Το περίεργο είναι πως κυκλοφορούν ακόμη κάτι άλλες φυλλάδες με πολύ μικρότερη κυκλοφορία.
Γιατι "και καλά"? Αν δεν έμπαινε μέσα δεν υπήρχε κανένας λόγος να κλείσει... απλά νουμεράκια είναι αυτά για έναν πολυεπιχειρηματία. Ότι είναι ζημιογόνο το κλείνει, ότι δίνει κοκό το κρατάει. Άρα για να το'κλεισε σημαίνει ότι όντως έμπαινε μέσα.
Προφανώς και δεν τον έκλεισαν γιατί έχαναν χρήματα.Αυτό τοχαν δεδομένο.Οι πραγματικοί λόγοι θα φανούν στό Μέλλον.
Χωρίς καμία υστεροβουλία ή διάθεση για flames και αφού απαντήσετε στον Lary (με στοιχεία αλλιώς ξέρω και εγώ την απάντηση...) όποιος γνωρίζει ας μου πεί και μένα πόσοι από τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε. (έντυπα ή άλλα) είναι δημοσιογράφοι τουλάχιστον ανώτερης εκπαίδευσης και πόσοι έπιασαν την δουλειά αξιοκρατικά και όχι φυτεμένοι από κόματα, εκκλησία κλπ?
Κάτι περισσότερο από λύκειο και πάντα αναγνωρισμένο απο το κράτος που ζούμε.Τί θα πει τουλάχιστον ανώτερης εκπαίδευσης;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.