Τέλος ο Ελ. Τύπος

καλα τα 4 περιοδικα με κυνηγι 10 με αστρολογια με για ψαρια και ψαρεμα 8-9 για καραβια μικρα,μεγαλα,μεσαια,γιωτ

καμια 20αρια για το σπιτι καμια 25 αρια για την γυναικα μικρι μεσαια μεγαλη

10-15 κουτσομπολιστικα 10 glamour 10 για ταξιδια

και 100νταδες που μου διαφευγουν

ολα αυτα δουλευουν με Κρατικη διαφημιση?

Last edited:
Απάντηση: Re: Τέλος ο Ελ. Τύπος

καλα τα 4 περιοδικα με κυνηγι 10 με αστρολογια με για ψαρια και ψαρεμα 8-9 για καραβια μικρα,μεγαλα,μεσαια,γιωτ

καμια 20αρια για το σπιτι καμια 25 αρια για την γυναικα μικρι μεσαια μεγαλη

10-15 κουτσομπολιστικα 10 glamour 10 για ταξιδια

και 100νταδες που μου διαφευγουν

Ολα αυτά κρατικοδίαιτα είναι ??? :ears:

Πάντως πολλά νήματα πλέον παίρνουν τη τροπή του τσουβαλιάσματος.

Φυσικά και υπάρχουν δημοσιογράφοι, και δεν είναι όλοι τηλεπερσόνες-σόουμεν.

Προσωπικά ρωτάω γιά Δημοσιογράφους,μή τηλεπερσόνες πού υπηρέτησαν ακομα και τον Κοσκωτά(βλέπε εφημερίδα Πρώτη)ή γιά άλλους πού ξαφνικά Βαπτίσθηκαν ´έγκυροι´μόλις έγραψαν τίς ´κατάλληλες απόψεις´σέ Θέματα Παγκοσμίου Ενδιαφέροντος.
Τα ονόματα ειναι συγκεκριμένα ,διότι ξαφνικά έπεσε μιά απόλυτη Λήθη για το Παρελθόν τους και το πώς Ξεκίνησαν..............
Εχω υπόψιν μου τουλάχιστον καμιά τριανταριά.
Μερικοί βέβαια πέραν τής Δημοσιογραφίας έχουν ανοίξει και Εστιατόρια Πανάκριβα και ´Σοσιαλιστικά´.:D:D

Last edited:
Επειδή και μένα δε μου αρέσει το τσουβάλιασμα, αποσύρω την λέξη κανένας.
Ήθελα να τονίσω το πόσο λίγοι είναι αυτοί που σέβονται το λειτούργημα της ενημέρωσης.

Re: Απάντηση: Re: Τέλος ο Ελ. Τύπος

Ολα αυτά κρατικοδίαιτα είναι ??? :ears:

Ναι , και αυτά δικαιούνται κρατική διαφήμιση. Ο ΟΠΑΠ για παράδειγμα που είναι ο καλύτερος πελάτης, βάζει διαφήμιση και σ΄ αυτά. Χώρια τα υπουργεία, Τουρισμού, Υγείας , Εσωτερικών κλπ

Re: Απάντηση: Re: Τέλος ο Ελ. Τύπος

Προσωπικά ρωτάω γιά Δημοσιογράφους,μή τηλεπερσόνες πού υπηρέτησαν ακομα και τον Κοσκωτά(βλέπε εφημερίδα Πρώτη)ή γιά άλλους πού ξαφνικά Βαπτίσθηκαν ´έγκυροι´μόλις έγραψαν τίς ´κατάλληλες απόψεις´σέ Θέματα Παγκοσμίου Ενδιαφέροντος.
Τα ονόματα ειναι συγκεκριμένα ,διότι ξαφνικά έπεσε μιά απόλυτη Λήθη για το Παρελθόν τους και το πώς Ξεκίνησαν..............
Εχω υπόψιν μου τουλάχιστον καμιά τριανταριά.

Φαντάζομαι υπάρχουν πολλοί όπου η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να τους ξέρω.

Υπάρχει όμως και η άγνοια-φιλοδοξία της νιότης που σε όλους τους τομείς καραδοκεί στα πρώτα βήματα. Σε αυτούς αξίζει να υπολογίσει κάποιος και την πορεία τους, ή το που κατέληξαν και όχι μόνο τα πρώτα βήματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος ο Ελ. Τύπος

Ναι , και αυτά δικαιούνται κρατική διαφήμιση. Ο ΟΠΑΠ για παράδειγμα που είναι ο καλύτερος πελάτης, βάζει διαφήμιση και σ´ αυτά. Χώρια τα υπουργεία, Τουρισμού, Υγείας , Εσωτερικών κλπ

Τι να σου πω, μπορεί..

Η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολούμαι με τέτοια έντυπα οπότε δεν έχω ιδία γνώμη..

Φαντάζομαι υπάρχουν πολλοί όπου η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να τους ξέρω.

Υπάρχει όμως και η άγνοια-φιλοδοξία της νιότης που σε όλους τους τομείς καραδοκεί στα πρώτα βήματα. Σε αυτούς αξίζει να υπολογίσει κάποιος και την πορεία τους, ή το που κατέληξαν και όχι μόνο τα πρώτα βήματα.

Οπως ξεκίνησαν το ιδιο συνεχίζουν..Η Μάλλον επειδή ξεκίνησαν μέ συγκεκριμένο τρόπο ανταμοίφθηκαν αναλόγως.
Δεν ειναι για Συνταξη.
Γεννημένοι απο το 60 και μετά ειναι οι περισσοτεροι.

Οπως ξεκίνησαν το ιδιο συνεχίζουν..Η Μάλλον επειδή ξεκίνησαν μέ συγκεκριμένο τρόπο ανταμοίφθηκαν αναλόγως.
Δεν ειναι για Συνταξη.
Γεννημένοι απο το 60 και μετά ειναι οι περισσοτεροι.

Ασε Σπύρο μου,πονεμένη ιστορία.:ADFADF1:

Το σταματάω εδώ γιατί θα γίνω πολύ κακός με πολλούς απ τον "κλάδο"..:twoguns:

Πάντως χθές η (ανάθεμα και αν υπήρχε...) αξιοπιστία την δημοσιογραφίας δέχθηκε μεγάλο πλήγμα όσο και προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν ώς γκάφα...

Για να βρούμε τα αίτια της αποτυχίας της συγκεκριμένης εφημερίδας, πρέπει να κοιτάξουμε την ιστορία της.
Την ίδρυσε ο μακαρίτης ο Βουδούρης και ήταν για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ότι είναι η εφημερίδα «Ο Πρωταθλητής» για τον Ολυμπιακό.
Ασχολήθηκε από την ίδρυσή της με το κυνήγι κατά του ΠΑΣΟΚ ψάχνοντας και αποκαλύπτοντας σκάνδαλα, τόσο πραγματικά, όσο και χαλκευμένα.
Τα κουτσομπολίστικα σχόλιά της, θύμιζαν χουλιγκανικά συνθήματα γηπέδων.
Εκεί διέπρεψε και ο Ρίζος, ενώ ο Κίρτσος απομακρύνθηκε ως μετριοπαθείς.
Μια και ο Βουδούρης δεν είχε κληρονόμους, δημιούργησε το «Ίδρυμα Βουδούρη» όπου με διαθήκη του το άφησε διαχειριστή της εφημερίδας.
Ένα μάλιστα από τα ισόβια μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος ήταν και ο Έβερτ.
Και ερχόμαστε στην μεταβίβαση της εφημερίδας στο ζεύγος Αγγελοπούλου.
Το ζευγάρι θέλοντας για τους δικούς του λόγους να το παίξει υπερκομματικό, έδωσε αυτήτη γραμμή και στην εφημερίδα. Προσπάθησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις.
«Άχρωμη» χαρακτηρίστηκε από τους απογοητευμένους οπαδούς της Ν. Δημοκρατίας οι οποίοι απομακρύνθηκαν και βρήκαν άλλα έντυπα που να τους εκφράζουν.
Οι μη οπαδοί της όμως, έχοντας προκατάληψη με το όνομα, δεν έσπευσαν να την υποστηρίξουν.
Είναι φανταστείτε, σαν να πουλιότανε η εφημερίδα «Ο Πρωταθλητής» και ο αγοραστής της να ήθελε να την κάνει οπαδικά ουδέτερη και ανεξάρτητη. Οι μεν γαύροι θα παίρνανε δρόμο, οι δε οπαδοί των άλλων ομάδων, από το όνομα και μόνο, δεν θα την πλησίαζαν.
Η οικονομική αποτυχία θα ήταν προδιαγεγραμμένη.

Για να βρούμε τα αίτια της αποτυχίας της συγκεκριμένης εφημερίδας, πρέπει να κοιτάξουμε την ιστορία της.
Την ίδρυσε ο μακαρίτης ο Βουδούρης και ήταν για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ότι είναι η εφημερίδα «Ο Πρωταθλητής» για τον Ολυμπιακό.
Ασχολήθηκε από την ίδρυσή της με το κυνήγι κατά του ΠΑΣΟΚ ψάχνοντας και αποκαλύπτοντας σκάνδαλα, τόσο πραγματικά, όσο και χαλκευμένα.
Τα κουτσομπολίστικα σχόλιά της, θύμιζαν χουλιγκανικά συνθήματα γηπέδων.
Εκεί διέπρεψε και ο Ρίζος, ενώ ο Κίρτσος απομακρύνθηκε ως μετριοπαθείς.
Μια και ο Βουδούρης δεν είχε κληρονόμους, δημιούργησε το «Ίδρυμα Βουδούρη» όπου με διαθήκη του το άφησε διαχειριστή της εφημερίδας.
Ένα μάλιστα από τα ισόβια μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος ήταν και ο Έβερτ.
Και ερχόμαστε στην μεταβίβαση της εφημερίδας στο ζεύγος Αγγελοπούλου.
Το ζευγάρι θέλοντας για τους δικούς του λόγους να το παίξει υπερκομματικό, έδωσε αυτήτη γραμμή και στην εφημερίδα. Προσπάθησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις.
«Άχρωμη» χαρακτηρίστηκε από τους απογοητευμένους οπαδούς της Ν. Δημοκρατίας οι οποίοι απομακρύνθηκαν και βρήκαν άλλα έντυπα που να τους εκφράζουν.
Οι μη οπαδοί της όμως, έχοντας προκατάληψη με το όνομα, δεν έσπευσαν να την υποστηρίξουν.
Είναι φανταστείτε, σαν να πουλιότανε η εφημερίδα «Ο Πρωταθλητής» και ο αγοραστής της να ήθελε να την κάνει οπαδικά ουδέτερη και ανεξάρτητη. Οι μεν γαύροι θα παίρνανε δρόμο, οι δε οπαδοί των άλλων ομάδων, από το όνομα και μόνο, δεν θα την πλησίαζαν.
Η οικονομική αποτυχία θα ήταν προδιαγεγραμμένη.

Εχεις ενα δικιο σε αυτα.

Παντως δεν καταλαβαινω γιατι ειναι υποχρεωμενος ο οποιοσδηποτε επιχειρηματιας, να συντηρει μια επιχειρηση. Ακομα και αν ειναι κερδοφορα, μπορει αναιτιολόγητα να την πουλησει ή να την κλείσει. Οπως μπορει και ο εργαζομενος αναιτιολογητα να αποχωρησει για μια αλλη επιχειρηση.
Υπαρχει νομοθεσια σχετικη με ολα αυτα. Αν τηρειται η νομοθεσια, δεν βλεπω το προβλημα.

Και επισης, γιατι το κλεισιμο μιας εφημεριδας εχει μεγαλυτερη αξια απο το κλεισιμο ενος εργοστασιου.

Κι εκει δεν δουλευουν ανθρωποι που εχουν οικογενειες?

Και επισης, γιατι το κλεισιμο μιας εφημεριδας εχει μεγαλυτερη αξια απο το κλεισιμο ενος εργοστασιου.

Έλα μου ντέ...:ernaehrung004:

Eκεινο που μου δημιουργει απορια,ειναι μονον ο Ε.Τ που ηταν προβληματικος?η για να το θεσω σε πιο σωστη βαση ,ποια εφημεριδα η συγκροτημα ειναι υγιες? ποσοι απο αυτους ειναι φορολογικα και ασφαλιστικα ενημεροι?αυτα που ακουγονται περι δις οφειλων στο ΙΚΑ ειναι ψεμματα?αν ξερει καποιος κατι παραπανω ,ας κανει τον κοπο να μας πει

Πολύ σωστή η παρατήρηση!

Φυσικά η μόνη διαφορά είναι ότι όταν κλείσει μια εφημερίδα όλα τα ΜΜΕ θα το διαλαλήσουν, ενώ όταν κλείσει ένα εργοστάσιο δεν θα το μάθει κανείς. Συντεχνίες...