Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Αν δεν θέλεις το πάντρεμα και έχεις συμβόλαιο για +κάποιους μήνες τι μπορείς να κάνεις;

Δεν είναι δικό σου λάθος που δεν θα έχεις εικόνα.

Ωχ αυτός είναι ? Αν και θα παίζει max 4 ώρες την εβδομάδα δεν βλέπω να την βγάζει καθαρή με τον edision από πάνω του. Καλά που έχει ποδαράκια ο edision και μπορεί να αντέξει ένα μήνα :flipout:

Βασίλη θα αναβοσβήνουν τα φωτάκια και σου ρίξει το ANSI. Βάλε του ένα σεμεδάκι από πάνω. :flipout:

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Σήμερα για δεύτερη φορά μου έστειλαν μήνυμα και με πήραν τηλέφωνο ότι μου κάνουν δώρο τον 831 μια και είμαι τόσο καλός πελάτης. Σε επικοινωνία με τα κεντρικά (μια και η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο δεν ήξερε) με ενημέρωσαν ότι ο 831 είναι δωρεάν, ο 865 έχει 149 (από 249 αρχική) και ότι έχω περιθώριο μέχρι τέλη Ιουνίου για να αποφασίσω τι θα κάνω. Το πάντρεμα δεν το αποφεύγουμε ή τώρα ή αργότερα όπως μου έδωσαν να καταλάβω.
+1
Τους είπα ότι έχω προ-πληρώσει τον Ιούνιο και αν είναι να μου που πότε θα γίνει η αλλαγή. Αν είναι να μου επιστρέψουν πίσω τα χρήματά μου αν γίνει αύριο ας πουμε.
Δεν ήξερε να μου απαντήσει και μου είπε να καλέσω το 18345.. Ούτε από εκεί πήρα απάντηση.. Απλά μου είπα ότι κοιτάζουν να κάνουν τις αλλαγές το συντομότερο για να μην τρέχουν τελευταία στιγμή.
Για τον PVR στα 149 ευρώ. Δεν μου είπαν για αρχική 249 ευρώ. "Ρώτησα για "καλύτερη" τιμή στον PVR αλλά δεν παίζει..

Αυτή την μαλακία (με κόκκινα γράμματα) δεν γίνεται να μη την λένε κάθε φόρα ???

Τα ίδια και σε εμένα είπαν, 149 μου τον πρόσφεραν αλλά δεν μου περισσεύουν τους είπα... έτσι με συμβούλεψε να περιμένω για να βγει προσφορά για τον PVR!

Σε κάθε δωμάτιο PACE με κλειδωμένη κάρτα και συνδρομή X αριθμό δωματίων.:Banane0:

Πλάκα κάνω , δεν υπάρχει κανένας μετατροπέας πχ. scart σε RF?
Ο PACE το μόνο καλό που έχει είναι ότι έχει από μόνος του RF OUT οπότε μπορείς να δεις και σε άλλες τηλεοράσεις το ίδιο κανάλι Δεν χρειάζεται μετατροπέα.

Τα ίδια και σε εμένα είπαν, 149 μου τον πρόσφεραν αλλά δεν μου περισσεύουν τους είπα... έτσι με συμβούλεψε να περιμένω για να βγει προσφορά για τον PVR!

Είσαι με φουλ πακέτο ;

Πως το λεει ο θυμοσοφος λαος... μαθανε πως τιμιομαστε πλακωσανε και οι γυφτοι...

Μολις με πηρανε απο ΟΤΕ :)

Με 57 γιουρια τον μηνα μου δίνουν 3 play= 24αρι Ιντερνετ + Απεριοριστα σταθερα + Full ΟΤΕ ΤV

25 γιουρια θελει ο τεχνικος για να γυρισει την κεραια και 30 τα τελη επανασυνδεσης

τωρα δινω 67.5 και ρωταω... τα κοβεις ολα και πεφτεις στα σκοταδια ναι ή οχι...

Σε έβαλε σε σκέψεις ο ΟΤΕ.
Τελικά αύριο έχουμε μετάβαση σε mpeg4 ή όχι?
Ρωτάω γιατί θέλει ένας φίλος με ελεύθερη κάρτα να ξέρει αν πρέπει να πληρώσει ή όχι τον Ιούνιο.

Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν !!

Edit: Πιστεύω ότι ξέρουν αλλά δεν θέλουν να μας πουν για να τρέξουμε να προλάβουμε....

Σε έβαλε σε σκέψεις ο ΟΤΕ.
Τελικά αύριο έχουμε μετάβαση σε mpeg4 ή όχι?
Ρωτάω γιατί θέλει ένας φίλος με ελεύθερη κάρτα να ξέρει αν πρέπει να πληρώσει ή όχι τον Ιούνιο.

Και εγω με παγια εντολη πληρωνω... για εμενα καλυτερα ... ας με χρεωσουν πρωτα και μετα ας μου το κοψουν... θελω να δω πως θα γυρισουν τα χρηματα...

Κι εγω παγια εντολη ειχα. Πηγα στην τραπεζα και την εκοψα. Σιγα μη περιμενω να μου γυρισουν πισω χρηματα.Αν δουλευει ο Argus μου την 1η Ιουλιου καλως, συνεχιζουμε με πληρωμη πλεον σε καθε λογαριασμο (οχι παγιες και καρτες). Αν οχι, θα κανω διακοπη. Εχω Full pack συνεχομενο για χρονια... Πιστευω πως αν μας κοψουν στις 1/7/2013 θα εχουν μαζικες διακοπες. Ηδη, πρεπει να εχουν παυσεις παγιων και πιστωτικων καρτων, και μονο με τη φασαρια στην οποια μας εβαλαν. Και με τη νοοτροπια τους, ο,τι και να γινει, ακομη κι αν συνεχισουμε, εγω παγια εντολη δε τους ξανακανω. Πλεον ειναι επικυνδινο να τους προπληρωνεις.

Θελουν να χτυπησουν την πειρατεια και τους φταινε οι απλοι πελατες που εχουν αγορασει αποκωδικοποιητη με καλυτερη εικονα απο το δικο τους και PVR. Και θα μας βαλουν να ξαναπληρωνουμε για να παμε σε χειροτερη τελικα ποιοτητα? Γιατι? Ωραια συμπεριφορα απεναντι στους καλυτερους πελατες τους.

Περσαστικα τους και αντιο.

Last edited:

Κι εγω παγια εντολη ειχα. Πηγα στην τραπεζα και την εκοψα. Σιγα μη περιμενω να μου γυρισουν πισω χρηματα.Αν δουλευει ο Argus μου την 1η Ιουλιου καλως, συνεχιζουμε με πληρωμη πλεον σε καθε λογαριασμο (οχι παγιες και καρτες). Αν οχι, θα κανω διακοπη. Εχω Full pack συνεχομενο για χρονια... Πιστευω πως αν μας κοψουν στις 1/7/2013 θα εχουν μαζικες διακοπες. Ηδη, πρεπει να εχουν παυσεις παγιων και πιστωτικων καρτων, και μονο με τη φασαρια στην οποια μας εβαλαν. Και με τη νοοτροπια τους, ο,τι και να γινει, ακομη κι αν συνεχισουμε, εγω παγια εντολη δε τους ξανακανω. Πλεον ειναι επικυνδινο να τους προπληρωνεις.

Full πακετο και εγω χρονιαααααααα τωρα...

Θελουν να χτυπησουν την πειρατεια και τους φταινε οι απλοι πελατες που εχουν αγορασει αποκωδικοποιητη με καλυτερη εικονα απο το δικο τους και PVR. Και θα μας βαλουν να ξαναπληρωνουμε για να παμε σε χειροτερη τελικα ποιοτητα? Γιατι? Ωραια συμπεριφορα απεναντι στους καλυτερους πελατες τους.

+1.000.000.000.000.000.000.000.000

Δεν θα μπορούσες να εκφράσεις καλύτερα τις σκέψεις μου!!!:SFGSFGSF:

Μολις εκοψα και εγω την αμεση χρεωση μεσω πιστωτικης .... αντα να δουμε τι μας ξημερωνει...

Άραγε τι ποσοστό μελών έχουμε στο φόρουμ με ελεύθερη κάρτα; Θα είχε πλάκα ένα poll... :smile:

:popcorn:

Καλησπερα παιδια.Μετα απο 13 χρονια στο φουλ πακετο της ΝΟΒΑ τους λεω αντιο. Εμεις εδω στην Κερκυρα ειχαμε προβλημα με τα επιγεια και βαλαμε αρκετος κοσμος Νοβα. Χαλαλι και τα χρηματα που ακουμπουσαμε τοσα χρονια παντα σε νομιμη συνδρομη. Εγω απο το 2005 εχω αλαξει πολουσ δορυφορικους δεκτες. 3 YUMATU 2 HIVION 1 ONLIEN 3 M-VISION- KAI αλλαξα και 3 PATATASAT πιο παλια. και τωρα που ειμαι ετοιμοσ να παρω τον VU+SOLO2 ερχεται η ΝΟΒΑ να κλειση ελευθερες καρτες. Δεν θελουμε τουσ αχρηστουσ δεκτες της Νοβα. Θελουμε να πληρωνουμε κανονικα την συνδρομη μας αλλα να βλεπουμε σε δεκτη τησ αρεσκειας μας.Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει μετα τον Ιουλιο που θα κανει διακοπη στις ελευθερες καρτες ποσοι συνδρομητες θα μεινουν στη Νοβα.

Ο γρίφος τελειώνει εδώ...

Το 1ο τρίμηνο του 2013 πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του 1/3 των αποκωδικοποιητών παλαιάς γενιάς με αποκωδικοποιητές νέας τεχνολογίας MPEG4. Με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης όλων των αποκωδικοποιητών παλαιάς γενιάς η εταιρεία θα είναι σε θέση να μειώσει τα κόστη εκπομπής σήματος και να βελτιώσει τα επίπεδα ασφαλείας της πλατφόρμας.-bye-

Status
Not open for further replies.