Διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα στο νήμα αλλα γέλασα λίγο με την αναφορά ότι καποιοι θα πανε την Νοβα στα δικαστήρια για αθέτηση όρων συμβολαίου....Μα με βάση τους ρυθμούς λειτουργίας των ελληνικών δικαστηρίων η υπόθεση τους θα εκδικαστεί σε 10 με 12 χρονια και τότε μπορει να υπάρχει και το CI+ cam που θα λύνει και αυτο το ζήτημα και θα το δίνουν μαζι με κάρτα για να παίξει σε συμβατους δεκτες!
Μόλις βρήκα το συμβόλαιό μου με την NOVA με το οποίο είχα κάνει μόνο αγορά κάρτας, αν ενδιαφέρει ενημερώστε με να σας το στείλω.
Ανανέωση φαντάζομαι εννοείς υπογραφή νέου συμβολαίου; Ή προπληρωμή κάποιου πακέτου;
Αν έχει υπογραφεί νέο συμβόλαιο, το κάθε μέρος πρέπει να τηρήσει τους όρους. Αν μιλάμε για προ-πληρωμή, μπορεί η νόβα να διακόψει την υπηρεσία και να επιστρέψει χρήματα.
Μιλάμε όμως θεωρητικά, ή κάποιος έχει υπογράψει σύμβαση που είναι σε ισχύ και αφορά ελεύθερη κάρτα; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί η νόβα να διακόψει τις υπηρεσίες.
Θα πω ποια είν αι η περίπτωσή μου και πιστεύω θα καταλάβεις. Έχω από το 2001 το φουλ πακέτο με σκέτη κάρτα και συμβόλαιο αορίστου χρόνου. Δηλαδή κάθε μήνα βγαίνει λογαριασμός, τον πληρώνω (με πάγια εντολή) και συνεχίζω να βλέπω.
Την Άνοιξη του 2012 τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα μείωση τιμής γιατί τα 60 Ευρώ μου πέφτανε βαριά. Μου πρόσφεραν 45 ευρώ με την υποχρέωση της 12μηνης παραμονής (αλλιώς θα έχω πέναλτυ αν διακόψω πρόωρα). Όλα αυτά χωρίς καμία αλλαγή στο setup, δηλαδή μόνο κάρτα και πληρωμή μήνα με μήνα (όχι προπληρωμή).
Με την παρέλευση του 1ου έτους, φέτος τον Μάρτη, με πήραν τηλέφωνο και μου πρόσφεραν ανανέωση γισ ένα χρόνο στην ίδια τιμή (45 ευρώ) και με τα ίδια δεδομένα, δλδ μόνο κάρτα, πληρωμή μια φορά το μήνα και πέναλτυ αν διακόψω.
Το θέμα τίθεται τώρα (εφόσον γίνει το πάντρεμα) ως εξής:
Εγώ δέχομαι να συνεχίζω να πληρώνω και να λαμβάνω την υπηρεσία με τους ίδιους όρους, αυτούς δηλαδή που από κοινού συμφωνήσαμε.
Αν αυτοί αξιώνουν να αλλάξει ένας από τους όρους (δηλαδή να μπορώ να βλέπω στον δέκτη της αρεσκείας μου), ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ με ποια λογική στέκει ότι πρέπει να πληρώσω πέναλτυ αν θελήσω να διακόψω πριν το τέλος του 12μηνου.
Δεν έχω αξίωση να αλλάξουν την πολιτική τους αφόσον θέλουν να παντρέψουν τις κάρτες, αλλά γιατί αυτοί αξιώνουν πέναλτυ?
Για να χαριτολογήσω και λίγο, τέτοιο πέναλτυ δεν θα έδινε ούτε ο παπουτσέλης στον ολυμπιακό!![]()
κυνηγώντας τους κακούς πειρατές, έχουν στο μυαλό ότι το dreambox είναι του σατανά κ όποιος το χει τους κλέβει το σήμα, αν δεν το πουλάει κιόλας.
μεγάλο σπάσιμο το πάντρεμα, αλλά αν καταφέρουν να αντικαταστήσουν όλους τους αποκωδικοποιητές τους, φαντάζομαι θα προχωρήσουν άνετα σε καθολική εφαρμογή ώστε να μην πιάνεις αν δεν έχεις παντρεμένη. μέχρι τότε θα το τρενάρουν.
ο οτε δίνει ελεύθερες ή κι αυτός παντρεμένες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.