Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

@little: μπλέκεις το net neutrality με το δικαίωμα κάθε εταιρείας να παρέχει μία συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου με τους δικούς της κανόνες. Άλλο συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου και άλλο υπηρεσίες internet. To internet θεωρείται πλέον βασικό αγαθό (όπως το νερό και το ρεύμα). Δε μπορεί κανείς να υποχρεώσει τη Nova να παρέχει την υπηρεσία της με όρους που αρέσουν σε σένα ή σε κάποιον άλλον. Όποιου δε του αρέσει, απλώς δε γίνεται συνδρομητής.

Οι μόνοι που έχουν κάποιο έννομο συμφέρον να "κυνηγήσουν" τη Nova είναι οι εισαγωγείς δεκτών και μοντούλων συμβατών με το πρότυπο που έχει θέσει η Nova (softcell 3.x - 3.9 αν θυμάμαι καλά). Όμως αυτοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα ούτε φαίνεται στον ορίζοντα να κάνουν κάτι. Ο τελικός πελάτης το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διακόψει την συνδρομή του. Άλλωστε την ίδια τακτική χρησιμοποιεί και ο ανταγωνιστής ΟΤΕ.

Τα δε συμβόλαια αορίστου χρόνου δεν υποχρεώνουν την Nova να μείνει εσαεί σε DVB-S, MPEG2 και irdeto v2. Μπορεί να διακόψει ή να αναπροσαρμόσει τα συμβόλαια για οποιοδήποτε λόγο, πληρώνοντας τυχόν ρήτρες - που προφανώς δεν υπάρχουν από την πλευρά της.

Last edited:
Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

πεστα χρυσοστομε.............δωσε μας τα φωτα σου,να καταλαβουν μερικοι απο εμας τι γινεται.Ετσι δεν θα μας τα ελεγε ουτε ο εκπροσωπος της νοβα, χιλια ευχαριστω για την ενημερωση .

Last edited by a moderator:

Δε ξέρω τι λέει ο εκπρόσωπος της Nova, αλλά οι συμβάσεις αορίστου χρόνου δεν είναι αόριστα δεσμευτικές. Όποτε θέλει ένα από τα δύο μέρη τις διακόπτει. Αν υπάρχουν ρήτρες στη σύμβαση, αυτές πρέπει να τηρούνται. Πχ ο συνδρομητής μπορεί να διακόψει μία σύμβαση αορίστου αν ενημερώσει πρώτα τη Nova λίγο πριν το τέλος του μήνα. Φαντάζομαι κάτι ανάλογο αρκεί και για την άλλη πλευρά - αν δηλαδή ενημερώσει έγκαιρα μπορεί να διακόψει τη σύμβαση. Δε γνωρίζω να έχει κάποια ρήτρα η σύμβαση χρήσης υπηρεσιών της Nova που να την υποχρεώνει να συνεχίσει να δουλεύει η υπηρεσία σε δέκτες του εμπορίου. Οπότε από την πλευρά του "πελάτη" δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που μπορεί να κυνηγήσει νομικά. Αντίθετα, οι εισαγωγείς δεκτών και τα καταστήματα πώλησης έχουν έννομο συμφέρον, αφού στερούνται πιθανές πωλήσεις. Παρ' ολ' αυτά, δε φαίνονται να δραστηριοποιούνται.

Αλήθεια,πώς εξηγείται ότι οι εισαγωγείς δεκτών δε δραστηριοποιούνται πάνω σ'αυτό το θέμα?

Όταν δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους γιατί κοιτάνε ξεχωριστά να κάνουν συμφωνία με τη Νόβα για να πουλήσουν τους δέκτες που εισάγουν τότε δεν τους φταιει καμία αγορά και οι πελάτες που χάθηκαν....

Όταν δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους γιατί κοιτάνε ξεχωριστά να κάνουν συμφωνία με τη Νόβα για να πουλήσουν τους δέκτες που εισάγουν τότε δεν τους φταιει καμία αγορά και οι πελάτες που χάθηκαν....

Κάτι τέτοιο είχα ακούσει κι εγώ, μόνο που τη "δουλειά" την πήρε η Pace τελικά.

Έχω ξαναπεί πως η εταιρία μπορεί να αλλάζει τα συμβόλαια, αλλά όταν αυτά εμπίπτουν σε γενική / ραγδαία αλλαγή ή προσθήκης παραγράφου, τότε αυτά θα πρέπει να έρχεται με α) ενημέρωση και β) νέα υπογραφεί συμβολαίου. Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει λάβει νέο συμβόλαιο στο σπίτι του, κάνω λάθος;

Στην προκειμένη δεν υπάρχει αλλαγή κάρτας, αλλά γενική αλλαγή εξοπλισμού και άρα πρόσβασης (!) στην υπηρεσία.

Εγώ πολύ θα ήθελα να ξαναδώ ένα τέτοιο συμβόλαιο, και κατά πόσο ισχύει ακόμα (πιστεύω όχι). Δυστυχώς το δικό μου το πέταξα μαζί με τον παλιό δέκτη.

πεστα χρυσοστομε.............δωσε μας τα φωτα σου,να καταλαβουν μερικοι απο εμας τι γινεται.Ετσι δεν θα μας τα ελεγε ουτε ο εκπροσωπος της νοβα, χιλια ευχαριστω για την ενημερωση .

Προτιμάς κάποιος να σου πει την πραγματική κατάσταση, ή να ωραιοποιήσει τα πράγματα με οράματα για διεκδικήσεις που θα πετύχει το καταναλωτικό κίνημα;

Τη μεγαλύτερη δύναμη την έχει ο πελάτης με τα λεφτά του.
Δεν του αρέσει τέλος και η nova και όχι μόνο.

Καλό. Άκουσα και ένα σχετικό πρόσφατα, με δύναμη και ψήφο... :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στο facebook λέει για sharing και όχι streaming ADMC, OSN, MBC, JSC & Nova HD..... κατά τα άλλα άσπαστο το irdeto και το πάντρεμα...

Απαπα.
Μην λες τέτοια πράγματα.:twoguns::BDGBGDB55:

Στο facebook λέει για sharing και όχι streaming ADMC, OSN, MBC, JSC & Nova HD..... κατά τα άλλα άσπαστο το irdeto και το πάντρεμα...

Εβγαλες ακρη στο facebook?? Ειναι Αραβικα ολα!!!

Εγώ πάντως δεν είδα κάποιο κανάλι της νόβα στο βίντεο.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Θα ειναι αλλο μοντελο εκεινο!! :hahaha: Παντως ναι καπου πηρε το ματι μου εγραφε και nova

Το Canalsat έχει σπάσει εδώ και καιρό.
Έσπασε το OSN και το Abu Dhabi.
Στην Νοva και στον ΟΤΕ θα κολλήσουν?

Τους πήρε 2,5 χρόνια για να το καταφέρουν. 2,5 χρόνια το OSN δεν είχε καθόλου πειρατεία. Αυτό από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία. Αν καταφέρουν κάτι τέτοιο και στη Nova θα είναι ευτυχισμένοι.
Ο ΟΤΕ δεν έχει πειρατεία από τη στιγμή που εξέπεμψε, δηλαδή για 1,5 χρόνο.

Μήπως τώρα όμως βρήκαν τον τρόπο?
Τυχαίο είναι ότι άνοιξε OSN και Abu Dhabi την ίδια εποχή?
Γιατί ίδιο δεν είναι το σύστημα κωδικοποίησης σε αυτά τα πακέτα?

Εβγαλες ακρη στο facebook?? Ειναι Αραβικα ολα!!!
Φίλε μου δεν ξέρω Αράβικα αλλά υπάρχει το google translator και αυτά γράφουν οι τύποι στο facebook:
Αποκλειστικά τώρα έχουμε κυκλοφορήσει μηχάνημα τρομερό Novatek .. Και ανοίγει τα ακόλουθα πακέτα μέσω sharing....
Exclusively now and we have arrived machine awesome Novatek .. And opens the following packages through sharing:
OSN Full HD
MBC Full HD
Abu Dhabi Sports Full HD
ART Full
Pehla
JSC Sports Full HD
Nova Full
Nova HD soon
Sky Italia Full HD
Primafila Full HD
Cyfra + Full HD
Polsat Full HD
Canal + France Full HD
..............................

Last edited:

Nova HD soon.... φέξε μου και γλίστρησα !!!!:flipout:

Status
Not open for further replies.