Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Τι ακριβως εκανε η NOVA και ελεισε μοναχα το Novasports 7 ?

Αλλαξε τα επιπεδα ασφαλειας κτλ ?

Αρχικη μου εντυπωση ηταν οτι θα γινοταν ολες οι συχνοτητες DVB-S2 και ετσι θα επρεπε για να εβλεπε κανεις να εχει νεους δεκτες της NOVA, οι οποιοι ομως παντρευονται με τις καρτες.

Οντως επιβεβαιώνω και από γνωστούς μου ότι έπεσε ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΑ στους serverάδες πανευρωπαικώς!
Δεν ξέρω τί θα γίνει με τους ανύπαντρους συνδρομητές και τί ποσοστό θα χάσει οριστικά η Nova από αυτή την ιστορία αλλά τσάκισε γερά την πειρατεία...για πόσο μένει να δούμε

Επεξεργασία:
αμα πάρει κάποιος τώρα τηλ στο 210 6602000 ακούει ηχογραφημένο μήνυμα ότι σταδιακά τα κανάλια της Νοva θα είναι διαθέσιμα μόνο σε Pace

Τι ακριβως εκανε η NOVA και ελεισε μοναχα το Novasports 7 ?

Αλλαξε τα επιπεδα ασφαλειας κτλ ?

Λογικά επειδή ήταν από τα λιγότερα ενδιαφέροντα κανάλια, απλά κάναν μια πρόβα τζενεράλε....το κλείσαν από τους serverάδες και ουσιαστικά τους λένε "Σας τελειώνουμε πλέον όλους εν μία νυκτί!"

Last edited by a moderator:

Οντως επιβεβαιώνω και από γνωστούς μου ότι έπεσε ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΑ στους serverάδες πανευρωπαι

απλά κάναν μια πρόβα τζενεράλε....το κλείσαν από τους serverάδες και ουσιαστικά τους λένε "Σας τελειώνουμε πλέον όλους εν μία νυκτί!"
πολυ αστειο

Οντως επιβεβαιώνω και από γνωστούς μου ότι έπεσε ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΑ στους serverάδες πανευρωπαικώς!
Δεν ξέρω τί θα γίνει με τους ανύπαντρους συνδρομητές και τί ποσοστό θα χάσει οριστικά η Nova από αυτή την ιστορία αλλά τσάκισε γερά την πειρατεία...για πόσο μένει να δούμε

Επεξεργασία:
αμα πάρει κάποιος τώρα τηλ στο 210 6602000 ακούει ηχογραφημένο μήνυμα ότι σταδιακά τα κανάλια της Νοva θα είναι διαθέσιμα μόνο σε Pace

Λογικά επειδή ήταν από τα λιγότερα ενδιαφέροντα κανάλια, απλά κάναν μια πρόβα τζενεράλε....το κλείσαν από τους serverάδες και ουσιαστικά τους λένε "Σας τελειώνουμε πλέον όλους εν μία νυκτί!"

κάνει μεγάλη προσπάθεια να κλείσει τα πειρατικά, αλλά φαίνεται πως τώρα όντως καταφέρνει να τους μπλοκάρει.
έχει κανείς εικόνα για την ερώτηση του ant21 σχετικά με το αν άλλαξε τα επίπεδα ασφαλείας ή το πώς ακριβώς κατάφερε να το κόψει;

Η απαντηση ειναι απλη. Εκανε οτι κανει εδω και καιρο στα HD καναλια...

δηλαδή πάπαλα τα πειρατικά;

Εξαρταται τι καναν οι πειρατες..
Αν απλα δουλευαν με ξεπαντρεμενες original καρτες, τοτε εκει τα καναλια θα κλειδωσουν σιγα σιγα οπως τα hd...
Αν τωρα εχουν μπει σε αλλες διαδικασιες που απαιτουν την κλωνοποιηση καρτων, τοτε θα συνεχισουν.
Υποθεσεις κανω, απλα αναφερω οτι η κλονωποιηση smart card ειναι μια δυσκολη διαδικασια με παρα πολλες γνωσεις και εξειδικευμενο εξοπλισμο
(μικροσκοπια, μαχαιρια laser κλπ). Υπαρχουν στο internet διαδικασιες που περιγραφουν τι και πως.
Συντομα υποθετω, κρινοντας απο τις διαφημισεις που κυκλοφορουν στο google, θα ξερουμε...

μάλιστα, κατάλαβα, οπότε είναι όντως γερό χτύπημα για τους σερβερς.
Επομένως, τώρα έχει η nova το πάνω χέρι και θα κάνει τα πάντα για να μείνουν έτσι τα πράγματα.
Καιρό είχα να δω, σε οποιοδήποτε τομέα, για σοβαρό πλήγμα κόντρα στην πειρατεία

H πειρατεία χτυπιέται με χαμηλές τιμές.
Αυτοί που πλήρωναν 6-7 ευρώ το μήνα στο σέρβερ θα δίνουν τώρα τα 10πλασια για κανονική συνδρομή?
Η στον ΟΤΕ θα πάνε ή θα βρουν άλλος τρόπους ή τίποτα.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Ήδη με τις προσφορές στο 3play κάνει πολλούς νέους συνδρομητές. Στην Άρτα που βρίσκομαι, τα καινούρια κάτοπτρα nova ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια. Τώρα που έρχεται και μαύρο στην "αβαβά" θέαση, θα εμφανιστούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Αν έριχναν και τις τιμές σκέτης nova, πιστεύω πως στην παρούσα φάση θα έδιναν μεγάλη ώθηση στην πλατφόρμα.

οντως συνδυαστικα η Nova εχει ριξει πολυ τις τιμες.αλλα για οποιον ενδιαφερεται για σκετη nova χωρις forthnet ειναι απαγορευτικα τα τιμολογια της.

Αυτοί που πλήρωναν 6-7 ευρώ το μήνα στο σέρβερ θα δίνουν τώρα τα 10πλασια για κανονική συνδρομή?

Αυτο προϋποθέτει τη λογική "συνδρομητικό να ειναι και ας ειναι ότι ειναι".

Αν έψαξαν να βρουν server για να βλέπουν nova, σημαίνει ότι θέλουν να βλέπουν nova και ότι θέλουν το περιεχόμενο της.

Διαφορετικά θα είχαν ήδη ΟΤΕ.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Ε; Από που προκύπτει αυτό; Εγώ είχα στην Γερμανία ελεύθερη συνδρομή, αλλά μόλις μου έκλεισαν την κάρτα πήγα πήρα οτε διότι το μηχάνημα τους πιάνει και δεύτερο δορυφόρο. Έβαλα τώρα και τις 3 μοίρες και είμαι τζαζ!
Εάν μου έδιναν μηχάνημα που να έπιανε 2 δορυφόρους ίσως να εμένα. Αλλά ειδικά για μένα στην Γερμανία που θέλω να βλέπω και Bundesliga είναι το οτε απλά ΣΟΥΠΕΡ!!

Το ανάποδο δεν έχω καταλάβει απο που προκύπτει.οι του εξωτερικού όκ. Ελληνικά κανάλια θέλουν δεν παίζει ρόλο το μπουκέτο

Οι του εσωτερικού μάλλον για ποδόσφαιρο η πλειοψηφια το θέλει.

Και του εξωτερικού ενδιαφέρονται για ποδόσφαιρο... Ειδικά με το Αγγλικό, θα συμφέρει κάποιος να έχει ΟΤΕ αντί για SKY. Ελληνικό ή CL όμως που θα βλέπουν?

Όλοι αυτοί, δεν ήταν πελάτες της νόβα. Και 10 να πάνε (που λέει ο λόγος), κέρδος είναι για την νόβα.

+1 συμφωνώ! ξέρω άτομο που μέχρι τώρα έβλεπε πειρατικά από τότε που τον θυμάμαι (και δεν είναι κάνας μικρομισθωτός ή άνεργος που έχει ανάγκη) απλά η νοοτροπία της μαγκιάς! Δεν είμαι κακός αλλά χαίρομαι που θα του φύγει η "μαγκιά". Άντε να δούμε, στην παρέα βάζουμε στοιχήματα αν θα βάλει ή όχι ΝΟΒΑ γνήσια.

CH.L βλέπεις παντού. Ελληνικό υπάρχει και σε άλλα πακέτα αλλά τι να δεις?

Ελληνικο που αλλου υπαρχει εκτος απο nova?

Σήμερα στην εξυπηρέτηση της Nova παιζει ηχογραφημένο μηνυμα για προβλημα με το Eurosport
Και οντως δεν ανοιγει το HD eurosport.

Status
Not open for further replies.