Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Εμενα δεν μου παιζουν ολα τα Eurosports , αλλα μπορει να συμβαινει επειδη μολις σημερα συνδεθηκα σε 3play με sports pack...

Edit:
Τωρα που ξανατσεκαρα δουλευουν κανονικα..

Last edited:
Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Απ´οτι καταλαβαίνω έχουμε τις εξής δυνατότητες / λύσεις:

1. Δεν ξαναβλέπουμε νόβα :bigcry::bigcry:-bye-
2. Παίρνουμε τον PACE και συνεχίζουμε να βλέπουμε, χάνοντας όμως τις δυνατότητες του δικού μας δέκτη (HDD, Hs , Αstra / Hotbird με Disecq κλπ.) :furious3::furious3::beee::motz::motz:
3. Ψάχνουμε για Server?? :chinese::devil-smiley-029:
4. Γυρνάμε στις 9° Ανατολικά και με το πολύ 20 Ευρώπουλα (όσο έχει στη Νόβα το Start), βλέπουμε τα πάντα στον ΟΤΕ....και με 3 Ευρώ ακόμα παίρνουμε και τον δέκτη με HDD. (Προφανώς ο δέκτης του ΟΤΕ, "δουλεύει Disecq"...). :a0210:

Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

τα 28 ευρω του οτε πως γιναν 20?

Σημέρα πάντως κάποια κανάλια της Nova πάιζουν

Εγώ 17 θα δώσω. Από 1/9 με το πακέτο φιλμ και τέλος. Σήμερα πάντως έχει 21 το φουλ, αν είδα καλά στο site.

Απ´οτι καταλαβαίνω έχουμε τις εξής δυνατότητες / λύσεις:

1. Δεν ξαναβλέπουμε νόβα :bigcry::bigcry:-bye-
2. Παίρνουμε τον PACE και συνεχίζουμε να βλέπουμε, χάνοντας όμως τις δυνατότητες του δικού μας δέκτη (HDD, Hs , Αstra / Hotbird με Disecq κλπ.) :furious3::furious3::beee::motz::motz:
3. Ψάχνουμε για Server?? :chinese::devil-smiley-029:
4. Γυρνάμε στις 9° Ανατολικά και με το πολύ 20 Ευρώπουλα (όσο έχει στη Νόβα το Start), βλέπουμε τα πάντα στον ΟΤΕ....και με 3 Ευρώ ακόμα παίρνουμε και τον δέκτη με HDD. (Προφανώς ο δέκτης του ΟΤΕ, "δουλεύει Disecq"...). :a0210:

Ναι, ο δέκτης του ΟΤΕ έχει diseqc. Δεν θα μπορούσε να μην έχει νομίζω (με την λογική ότι θέλει και τους πελάτες που έχουν ήδη νόβα).

Παιδιά να προσθέσω κι εγώ μια παράμετρο στο όλο θέμα του αναπόφευκτου παντρέματος (που βέβαια καθόλου δεν ενδιαφέρει τη Νόβα) για τους ανύπαντρους, η οποία δεν είχε αναφερθεί. Εμένα η τβ μου δεν έχει mpeg4 δέκτη για τα επίγεια, με αποτέλεσμα να είχα πάρει δέκτη combo για τα επίγεια και για την ανύπαντρη κάρτα. Τώρα με την αλλαγή θα υποχρεωθώ να έχω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δυο κουτιά κάτω από την τβ, τον 831 και τον (ακριβό) combo δέκτη μου για τα επίγεια, ο οποίος βέβαια (αν δεν αλλάξω ριζικά το setup μου) θα γίνει ένας πανάκριβος διακοσμητικός δέκτης για τα επίγεια. Ωραία...

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Παιδιά να προσθέσω κι εγώ μια παράμετρο στο όλο θέμα του αναπόφευκτου παντρέματος (που βέβαια καθόλου δεν ενδιαφέρει τη Νόβα) για τους ανύπαντρους, η οποία δεν είχε αναφερθεί. Εμένα η τβ μου δεν έχει mpeg4 δέκτη για τα επίγεια, με αποτέλεσμα να είχα πάρει δέκτη combo για τα επίγεια και για την ανύπαντρη κάρτα. Τώρα με την αλλαγή θα υποχρεωθώ να έχω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δυο κουτιά κάτω από την τβ, τον 831 και τον (ακριβό) combo δέκτη μου για τα επίγεια, ο οποίος βέβαια (αν δεν αλλάξω ριζικά το setup μου) θα γίνει ένας πανάκριβος διακοσμητικός δέκτης για τα επίγεια. Ωραία...

Ποιος σου είπε να αγοράζεις πανάκριβο δεκτή?
Ο 831 γίνετε και αυτός compo.
Ο πανάκριβoς δέκτης που λες κατα 99% και ιδίως εάν είναι linux δεν είχε πληρώσει σε καμία εταιρία πνευματικά δικαιώματα για την αποκωδικοποιηση.

Εάν πάλι δεν θες τον pace κοβεις την συνδρομή!

Δεν έχω linux δέκτη, πώς γίνεται ο 831 combo;

Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

ιδίως εάν είναι linux δεν είχε πληρώσει σε καμία εταιρία πνευματικά δικαιώματα για την αποκωδικοποιηση

Πού τα διαβασες αυτα;

Ο 831 γίνετε και αυτός compo.
Ο πανάκριβoς δέκτης που λες κατα 99% και ιδίως εάν είναι linux δεν είχε πληρώσει σε καμία εταιρία πνευματικά δικαιώματα για την αποκωδικοποιηση.

Εάν πάλι δεν θες τον pace κοβεις την συνδρομή!

Και εσενα με συγχωρεις αλλα τι σε εβαλε.. τσολια στην τσεπη του... ειχε χρημα και το εσπρωξε... οσο για το ποσο compo και ουαου μπορει να ειναι ο pace που καλα καλα δεν εχει υποστηριξη για 2ο δορυφορο.. το συζηταμε... οπως και να εχει η λογικη σου δεν μου αρεσει... αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

Οσο για τα Πνευματικα δικαιωματα.. θελεις να μας πεις οτι εσυ δεν κατεβαζεις σπασμενα και τα εχεις ολα original στην ζωη σου... απο υποκριτες αλλο τιποτα.... αλλα ειπαμε οποιος εχει linux ειναι εν δυναμη πειρατης...

καλημερα σας..

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω linuχ, ενώ είμαι από τους πρώτους κανονικότατους συνδρομητές της Νόβα. Σκεπτόμενος τις αλλαγές που πρέπει να κάνω, τώρα που μάλλον πρέπει να παντρευτώ, μου ήρθε και αυτή στο κεφάλι και την ανέφερα. Με τον 831 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και περιμένω ακόμη να ακούσω πως γίνεται να λαμβάνω μέσω αυτού και επίγεια, αν είναι δηλαδή και combo

Δυστυχώς φίλε,καταλαβαίνω το πρόβλημά σου,αλλά θα πρέπει να πάρεις 831 ή 865.Είπαμε,νομιμότατοι συνδρομητές και μάλιστα πολλών ετών την πληρώνουν για τις αλλαγές που γίνονται.Είναι κρίμα που δε θα μπορείς να βλέπεις NOVA με τον πανάκριβο δέκτη σου,αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα,πρέπει να αλλάξεις δέκτη.Για να τον κάνεις combo θα πρέπει να πάρεις το στικάκι για τα επίγεια από τη Forthnet και να τον συνδέσεις στη θύρα usb.Έτσι,με τον ίδιο δέκτη θα βλέπεις και επίγεια ψηφιακά και NOVA.

Last edited by a moderator:

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω linuχ, ενώ είμαι από τους πρώτους κανονικότατους συνδρομητές της Νόβα. Σκεπτόμενος τις αλλαγές που πρέπει να κάνω, τώρα που μάλλον πρέπει να παντρευτώ, μου ήρθε και αυτή στο κεφάλι και την ανέφερα. Με τον 831 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και περιμένω ακόμη να ακούσω πως γίνεται να λαμβάνω μέσω αυτού και επίγεια, αν είναι δηλαδή και combo
Aδελφε μου δεν εισαι ο μονος και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι με εσενα εδω και 16 χρονια απο φιλμνετ ακομα.. ας κλειδωσουν με το καλό και απο εκεί παν ' και οι αλλοι....

Δυστυχώς φίλε,καταλαβαίνω το πρόβλημά σου,αλλά θα πρέπει να πάρεις 831 ή 865.Είπαμε,νομιμότατοι συνδρομητές και μάλιστα πολλών ετών την πληρώνουν για τις αλλαγές που γίνονται.Είναι κρίμα που δε θα μπορείς να βλέπεις NOVA με τον πανάκριβο δέκτη σου,αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα,πρέπει να αλλάξεις δέκτη.Για να τον κάνεις combo θα πρέπει να πάρεις το στικάκι για τα επίγεια από τη Forthnet και να τον συνδέσεις στη θύρα usb.Έτσι,με τον ίδιο δέκτη θα βλέπεις και επίγεια ψηφιακά και NOVA.

Καλά αυτά τα ξέρω, αν και είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψω γενικά. Αυτό το στικάκι τι αξιοπιστία έχει δηλαδή; Και σε τί τιμές έρχεται; Και ο 865 αποκλείεται λόγω εγκατάστασης (κατεβαίνει μόνο 1 καλώδιο και δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω τώρα σε όλη αυτή τη μανούρα)

Και εσενα με συγχωρεις αλλα τι σε εβαλε.. τσολια στην τσεπη του... ειχε χρημα και το εσπρωξε... οσο για το ποσο compo και ουαου μπορει να ειναι ο pace που καλα καλα δεν εχει υποστηριξη για 2ο δορυφορο.. το συζηταμε... οπως και να εχει η λογικη σου δεν μου αρεσει... αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

Οσο για τα Πνευματικα δικαιωματα.. θελεις να μας πεις οτι εσυ δεν κατεβαζεις σπασμενα και τα εχεις ολα original στην ζωη σου... απο υποκριτες αλλο τιποτα.... αλλα ειπαμε οποιος εχει linux ειναι εν δυναμη πειρατης...

καλημερα σας..

Με τα συγχωρέσεως εμενα μου έκλεισαν την κάρτα και πήγα πήρα OTEtv, σιγά μην έπαιρνα την πατάτα.
Το μηχάνημα το ΟΤΕ είναι και αυτό μάπα αλλα τουλάχιστον πιάνει 2 δορυφόρους, μιας και μένω στο εξωτερικό.

Σαφώς και δεν με νοιάζει και ούτε θέλω να κάνω κουμάντο στην τσέπη του, αλλα είναι κρίμα να σου λανσάρουνε μηχανήματα ακριβά και εν τελει να μην μπορείς να δεις το συνδρομητικό πακέτο που θέλεις.

Αγοράζω εδώ και χρονια, όχι όμως κάθε φορα, τα περιοδικά δορυφορικά νέα και το digitaltvinfo κανένα από αυτά δεν σε προέτρεψε να μην αγοράσεις ένα μηχάνημα 500 εάν πρωταρχικός σου σκοπός είναι να βλέπεις το συνδρομητικό πακέτο της χώρας σου. Το μονο που ξέρουνε είναι τα παρουσιάζουν ως τα σούπερ μηχανήματα διότι φυσικά έχουνε ολοσέλιδες διαφημίσεις από dreambox, από κλώνους dreambox, από ΝΟΥ+ και ότι Linux δεκτη κάνει το κάτι τι παραπάνω.

Ορίστε προέτρεψε στον φίλο να πάει να αγοράσει το VU+ Duo2 για 500 να δούμε τι θα μπορεί να βλέπει!

Και αν τους πεις ότι αυτοί οι δεκτές έχουν σαν πρώτη λειτουργία την πειρατεία θα σε πούνε και τρελό κάτι σαν τα νόμιμα αντίγραφα των παιχνιδιών και των ταινιών που όλοι έχουν σπίτι τους....

Status
Not open for further replies.