Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Εγω που εκανα το συμβολαιο μου οταν πρωτοξεκινησε η nova, συμφωνησαμε σ αυτο οι 2 πλευρες οτι μπορω να βαλω τη καρτα μου σε οποιο δεκτη συμβατο θελω. Αγορασα λοιπον 1 δεκτη με μοντούλα γνήσια IRDETO,σκληρο δισκο,επιγεια ψηφιακα, media player, και κυριως εχω ένα ακριβο πιάτο με πολλά lnb και πιανω καναλια απο διαφορους δορυφορους και χωρες (μεταξυ των οποιων και αυτήν που ήταν οι γονεις μου μεταναστες...). Ο απαραδεκτος δέκτης τους, δεν ξοδευτηκαν καν, να υποστηρίζει diseque, ή εστω να εχει ενα loop ωστε να κουμπωσω και τους 2 δεκτες πανω. Προχειροτητα ή τσιγγουνιά (σιγα το κοστος...), ...δεν ξερω... Οπως και να χει παντως, θα διεκδικησω ως τελους τα δικαιωματα που απορεουν απο το συμβολαιο μου, ενω έχω ήδη ετοιμο κι αλλου 1 lnb στο πιατο μου, και περιμενω τις εξελιξεις...

Last edited:

Δυστυχως δεν θα βγαλουμε ακρη... για αυτο ή ψαχνουμε τι να κανουμε με την ηδη υπαρχουσα εγκατασταση μας ή την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια... για αυτο...
Μπορει καποιος με ασφαλεια να μας πει.. πως μπορουμε σε εγκατασταση 4 lnb που κατεβαινει σε εναν vu+ uno πως στο διατανο θα χωρεσει σε αυτη ο pace ? Διαβασα κατι για διακοπτες κλπ... τι ακριβως ειναι αυτο μπορει κανεις να δωσει τα φωτα του

Last edited:

Δε θα χωρέσει.Θα πρέπει να έχεις στην πρώτη πόρτα του diseqc τον Hotbird και να βάζεις κάθε φορά το καλώδιο στο δέκτη που θα θέλεις να δουλέψει.
Edit:Για σταθερή λύση θα βάλεις διακόπτη 12 volt,ώστε να ανάβεις κάθε φορά έναν από τους 2 δέκτες,ή εναλλακτικά θα βάλεις stacker-destacker.Η δεύτερη είναι ακριβότερη λύση.Ψάξε στο forum(κοινή εγκατάσταση ΟΤΕ-ΝΟΒΑ),θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες.

Last edited:

Δε θα χωρέσει.Θα πρέπει να έχεις στην πρώτη πόρτα του diseqc τον Hotbird και να βάζεις κάθε φορά το καλώδιο στο δέκτη που θα θέλεις να δουλέψει.

ενταξει ολο αυτο καταντα γραφικό... τουλαχιστον αν πας σε Οτε υπαρχει αντιστοιχη λυση ή και απο εκει μια απο τα ιδια/>?

υποστηριζει τουλαχιστον diseque, αλλα loop δεν εχει.

Τι να πεις ρε γμτ... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

Last edited by a moderator:

Και αν τους πεις ότι αυτοί οι δεκτές έχουν σαν πρώτη λειτουργία την πειρατεία θα σε πούνε και τρελό κάτι σαν τα νόμιμα αντίγραφα των παιχνιδιών και των ταινιών που όλοι έχουν σπίτι τους....

Δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο το λες σοβαρα ή ειρωνικά. Ελπίζω ειρωνικά, μιας και δε ξερω ποσοι πειρατες (-τζαμπατζιδες) θα σκιζονταν να παρουν κάτι παραπάνω απο 500s, αντε clone 800hd.

Αν υπάρχει 5% πειρατων που θα έδινε πολλα χρηματα, στατιστικά και μόνο ασφαλως και θα υπάρχει. Μη το ξανανοιξουμε πάντως το θεμα, μιας και η πλειοψηφια ειναι εκεινη που θα δωσει 30-40 ευρω να παρει κατι που παιζει και όχι 400 ευρω (για να μη πω 600-700 ευρω παλαιότερα).

προς το παρον η επανασταση πρεπει να εχει παγωσει στο novasports7

ανω κατω τους καναναι τους σερβιτορους....... για να γινω πιο σαφης δεν βλεπω καποιο σοβαρο πλανο απο πλευρας νοβα στο θεμα της πειρατειας

Ε θα μειωθεί ο φπα στην εστίαση για να τονωθεί η αγορά.:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

προς το παρον η επανασταση πρεπει να εχει παγωσει στο novasports7

Μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα κάτι θα κάνει!!

Στο FB κάποιοι κράζουν την εταιρία ότι έκοψε κάρτες στις 22:00, ακριβώς δηλαδή την ώρα που έκλεινε απόψε το τηλεφωνικό κέντρο.
Ας ελπίσουμε ότι τέτοιες μάγκικες συμπεριφορές θα τους βγουν σε καλό, δεν το βλέπω πάντως ... κρίνοντας από το ύφος γραφής των συνδρομητών.

Update: Ενεργοποίησαν την δυνατότητα "απόκρυψης σχολίων" και πια δεν εμφανίζονται τα μηνύματα στο facebook της Forthnet :)

Μηπως ξερεις αν ηταν αυτοι που τις μοιραζαν κιολας;

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Τη "λογική" που λέει πως όποιος είναι "ανύπαντρος" είναι και πειρατής, δεν τη καταλαβαίνω.

Αν καποιος ειναι νομιμος, δε μοιραζει καρτες κτλ και απλα δε θελει να αποχωριστει τον καλο δεκτη ή να αλλαξει την εγκατασταση του, ειναι τουλαχιστον υποκριτικο το να παραπονιεται. Η μεταβαση σε ιδιοκτησιακό δεκτη ειναι γνωστη εδω και χρονια και οι προειδοποιησεις τους τελευταιους τουλ 3-4 μηνες ειναι συνεχεις. Εχουν παιξει νευρα με τα μηνυματα επι μηνυματων. Τωρα τους πειραξε που κοπηκαν οι καρτες; λες κ επι της ουσιας ειναι διαφορετικο αν τις εκλειναν αυριο. Η νοβα εχει κανει πολλες ανοησιες ανα καιρους, αλλα σε αυτο τωρα εχει καθε δικιο να κανει ο,τι θελει.

Status
Not open for further replies.