Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Χαίρομαι που αναγνωρίζεις έστω κάποια διαφορά.

Για να πας απο το Μαρούσι στο Συνταγμα, είτε έχεις Ferrari είτε Fiat 127 την ίδια ώρα θα κανεις. Ασε που θα κάψεις πιο πολυ βενζίνη ( για να επανέλθουμε στο άστοχο παράδειγμα).

Ναι όντως χάθηκε, απλα το πάντρεμα του δεκτη ειναι επιλογή της Νοβα. Καλώς ή κακώς έτσι ειναι. Οποιος θέλει το δέχεται οποιος όχι απλα δεν βάσει Νοβα.
Όντως, για να επανέλθουμε στο εύστοχο παράδειγμα, για να πάς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, πας πιο γρήγορα με το Fiat 127.

Last edited:
Απλα την Νοβα και αυτούς που την παρακολουθούν, δεν την /τους ενδιαφέρει ο χρόνος που θα κανεις, απλα τα ταξίδι ( περιπου σαν τον Αλχημιστή) και ότι όταν χαλάσει το Fiat σου θα στο αντικαταστήσει με ένα άλλο...

Και εγώ 3 χρόνια εγγύηση έχω. Το ξαναείπα ότι ανήκω στην μειοψηφία. Αν βάλει CI+ o ΟΤΕ, θα γίνω συνδρομητής. Για τη νόβα δεν ξέρω, γιατι η η forthnet δεν φτάνει στο σπίτι μου και δεν μπορώ νά πάρω προς το παρόν συνδυαστικό πακέτο.

Last edited:

Ποιον priority switch έχεις; Αν έχεις τον Johansson, πρέπει να είναι στην Α ο Pace.

Last edited by a moderator:

Καθόλου άστοχο. Αντικατέστησε το αυτοκίνητο με τις λέξεις "δορυφορικό δέκτη", και τη λέξη "βενζίνη" με τη λέξη "συνδρομή". Γιατί να πρέπει να φορτωθώ καινουριο δέκτη για να έχω συνδρομητική TV, αφού αυτός που έχω είναι καλύτερος;

Εντελώς άστοχο. Καμιά αναλογία δεν ισχύει αν βάλουμε ότι ορίσματα χωρίς εξέταση.

Είναι εντελώς εύστοχο. Η γνώμη μου είναι υποκειμενική και προσωπική, όπως και των υπόλοιπων μελών. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει με κανέναν.

gbas, σε ενα φορουμ οπου ολοι φορουν ανωνυμα ρουχα και παπουτσια απο ελληνικες βιοτεχνιες, παρεξηγεισαι επειδη αποφασισες να δωσεις χρηματα σε υπηρεσια του εξωτερικου. Επειδη εμενα δεν με πειραζει αφου ζω (θελοντας και μη) στην παγκοσμιοποιηση που μισω, μπορεις να με ενημερωσεις σε παρακαλω με καποιο λινκ τι ακριβως προσφερει απο αθλητικα το πακετο που αγορασες;

Ευχαριστω και καλημερα.

Είναι εντελώς εύστοχο. Η γνώμη μου είναι υποκειμενική και προσωπική, όπως και των υπόλοιπων μελών. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει με κανέναν.

http://en.wikipedia.org/wiki/False_analogy

Το αν θα συμφωνήσεις στο ότι έχεις κάνει λανθασμένη αναλογία δεν έχει σημασία στο αν την έχεις κάνει ή όχι...

'Εχω 12 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, και μου αρκεί που κάποιοι συμφωνούν μαζί μου και όχι όλοι.

Ποιον priority switch έχεις; Αν έχεις τον Johansson, πρέπει να είναι στην Α ο Pace.

Έχει ένα μεγάλο J (οπότε μπορεί και να είναι ο Johansson).

Θα δοκιμάσω και διαφορετικά...
Σε ευχαριστώ πολύ

'Εχω 12 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, και μου αρκεί που κάποιοι συμφωνούν μαζί μου και όχι όλοι.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι η αναλογία σου είναι σωστή;

Σύμφωνα με εσένα όχι. Σύμφωνα με εμένα, ναι. Και αν οι παρομοιώσεις βαφτίζονταν αναλογίες, τότε δεν θα υπήρχε η παγκόσμια λογοτεχνία.

Προς τι η ένταση, δεν καταλαβαίνω...
Ας παρατίθενται οι απόψεις, οι κρίσεις είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός....
Τόσο δύσκολο είναι;

Αυτό τι σημαίνει τώρα, όποιος έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά δε μπορεί να κάνει έναν άστοχο παραλληλισμό; Το παράδειγμά σου ήταν άστοχο γιατί τα μεγέθη είναι τελείως διαφορετικά. Αν ο Pace είναι Lada, ο ακριβότερος DM8000 (900 ευρώ) είναι το πολύ πολύ ένα Toyota Corolla. Και σε ότι αφορά τον σκοπό του - δηλαδή να βλέπεις Nova - είναι απολύτως λειτουργικός, δε του λείπει κάτι.

Μα το λέω: κάποιο συμφωνούν μαζί μου και κάποιοι όχι.

sakels τρολάρεις.

@gbas: Επειδή κάποιοι συμφωνούν μαζί σου δε σημαίνει πως ο παραλληλισμός σου δεν ήταν ατυχής. Κάποιοι συμφωνούν πως υπάρχουν UFO, ή φαντάσματα.

Σ' αυτό συμφωνώ... Η υποκειμενικότιτα δυστυχώς υπάρχει και στην επιστήμη. Όσους γιατρούς επισκεφθεί κάποιος, τόσες διαγνώσεις θα πάρει (Μην πείτε πάλι ότι το παράδειγμα είναι ατυχές).

Last edited:
Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Πλεονεκτεί, αλλά δεν είναι η χαοτική διαφορά που προσπαθείς να παρουσιάσεις. Κι εγώ αν είχα την επιλογή για CI (και όχι CI+ γιατί οι δέκτες μου δε το υποστηρίζουν) θα την προτιμούσα, αλλά πάνω απ' όλα είναι το περιεχόμενο. Τα παιδιά μου θέλουν να βλέπουν Boomerang και Nickelodeon με ελληνικό ήχο και κανένα ξένο πακέτο δε μου το προσφέρει αυτό.

Νομίζω, ότι στο πακέτο του canaldigitaal astra 23.5E – 11739-27500 V- 2/3,το boomerang έχει ελληνικούς υπότιτλους

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Παράδειγμα ήταν το Boomerang και το Nickelodeon για το γεγονός πως μία ελληνική οικογένεια θέλει πρόσβαση σε ελληνικό περιεχόμενο.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.