vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,214
Δεν είναι όλοι όσοι κάνουν cs payservers...
κάποιοι κάνουν απλώς ανταλλαγή καρτών...
τώρα που έκλεισε το cs της κυρίας όλοι μιλάτε για νομιμότητα και χαίρεστε...Πριν λίγο καιρό κελαηδούσατε...ή μήπως κόψατε γενικά το cs?
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω...από πόσες άσπρες κάρτες έχει ο καθένας μας?Πόσοι λινουξατοι δέκτες έχουν περάσει απ'τα χέρια μας?
Και ποιος μου ορίζει τι είναι το παράνομο σ'αυτην την σαπιοχωρα?
Δηλαδή αν αγοράσω νόμιμα 1 π.χ πολωνική κάρτα και τη μοιράζω με ενα φίλο μου κ αυτος μου δινει τη δικια του κανω παρανομία?
Βγαζω κερδος απο αυτό ή μήπως κανω καλο προβάλλοντας την χωρα σε ενα ξενο?
Αυτα με τα πνευματικά δικαιώματα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ...
Δημητράκη.......................... Άσε τα λόγια και έλα προς τα εδώ.....
Τι πας τώρα να εξηγήσεις.... η παράνομη θέαση πείραζε...... η νόμιμη θέαση ξανά πειράζει.............. στην τσέπη....
Η ελεύθερη κάρτα πείραζε............κάποιους.
Η παντρεμένη κάρτα ξανά πείραζε κάποιους...........(δεν μπορείς να την βάλεις στον πανάκριβο δέκτη σου ντε...)
Δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ............ Πάντα θα ενοχλεί κάποιους.......κάτι.
Περιμένω, φρέντο καπουτσίνο ξεκόλλα και έλα..............και μαγιό φυσικά !!!
Σε εναν σχετικα ιδανικο κοσμο, ο καθενας που εχει πληρωσει μια συνδρομη και βλεπει τα της χωρας του παντα θα ενδιαφεροταν να κανει και λιγο ζαππινγ στα καναλια των αλλων χωρων. Αυτο το προσφερει το cs (το αγνο, παρθενο, μακρια απο σερβεραδες και εμπορους).. Κατι οι περιορισμοι της γλωσσας, κατι ο διαθεσιμος χρονος, σιγουρα δεν θα παθει κατι το sky uk αν του κανει κανεις λιγο zapping απο δω. (και τουμπαλιν βεβαιως...)
Σε ενα ακομα πιο ιδανικο κοσμο, ειναι ολα ελευθερα, και οποιος παρακολουθει κατι, εθελοντικα το πληρωνει γιατι ετσι ειναι το σωστο.*
Επειδη ομως ακομα απεχουμε λιγακι απο τετοιες ιδανικες καταστασεις το πραγμα προς το παρον δουλευει με κλειδωματα.
* Το κακο ειναι οτι καπως ετσι φανταζοταν και οι κυβερνησεις τα τελευταια 30 χρονια οτι θα εισεπρατταν φόρους....
Αν και θα βγω offtopic, παρακαλώ τον Σεραφείμ να δείξει λίγο επιείκεια για να εξηγήσω γιατί κατά τη γνώμη μου τα πνευματικά δικαιώματα όπως έχουν γίνει σήμερα είναι μπούρδες.
Δε θα διαφωνήσω πως ο δημιουργός πρέπει να προστατεύεται. Όμως μέχρι που πρέπει να φτάνει αυτή η προστασία; Οι νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας συνέχεια ξεχειλώνονται για να προστατεύουν όχι τα συμφέροντα δημιουργών αλλά το σάπιο εμπορικό μοντέλο εταιρειών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Disney. Εκμεταλλεύτηκε όλα τα γνωστά παραμύθια που ανήκαν στο public domain (Σταχτοπούτα, Πεντάμορφη και το Τέρας κτλ κτλ), ενώ ο Μίκυ Μάους παραμένει σε copyright ξανά και ξανά και ξανά (νομίζω τώρα έχει φτάσει στα 85 χρόνια η επέκταση). Καλή η προστασία του δημιουργού, αλλά και η τέχνη πολλές φορές πατάει σε προηγούμενα δημιουργήματα για να εξελιχθεί. Είναι δυνατόν η μουσική ή ένα βιβλίο να έχει copyright για 40-50-60-100 χρόνια; Να μεταβιβάζεται σε εταιρείες ή σε συγγενείς; Γι' αυτό λέω πως είναι μία μπούρδα. Πνευματικά δικαιώματα ναι, για τον δημιουργό, για λίγα χρόνια, χωρίς δυνατότητα μεταβίβασης σε εταιρείες ή συγγενείς.
Για μένα, θεωρώ αυτονόητο πως αν δω ένα καλλιτέχνη live, έχω αυτομάτως δικαίωμα να κατεβάσω τη μουσική του. Τον έχω πληρώσει, αν τα αυτιά μου είχαν δυνατότητα ψηφιακής καταγραφής και ο εγκέφαλος 100% ανάκτησης των δεδομένων, δε θα χρειαζόταν να τα κατεβάσω. Αδιαφορώ για το αν οι νόμοι δε μου το επιτρέπουν, θεωρώ ηθικό να κατεβάσω μία ταινία που ΗΔΗ πλήρωσα στο σινεμά ή τα τραγούδια ενός καλλιτέχνη που ΗΔΗ πλήρωσα στη συναυλία του. Οι νόμοι είναι ανήθικοι, όχι εγώ.
Για χάρη των παράνομων έχουν ξεσκιστεί σήμερα οι νόμιμοι.
Του μπαμπά μου και 3 φίλων από το πρωί όλο χάνει την εικόνα ο δέκτης και θέλει τηλέφωνο για ρύθμιση ξανά.
Απαράδεκτοι.
Για χάρη των παράνομων έχουν ξεσκιστεί σήμερα οι νόμιμοι.
Του μπαμπά μου και 3 φίλων από το πρωί όλο χάνει την εικόνα ο δέκτης και θέλει τηλέφωνο για ρύθμιση ξανά.
Απαράδεκτοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.