Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Παντως, σχετικα με τα πνευματικα δικαιωματα (και συγγνωμη που συνεχιζω το off topic αλλα τωρα το ειδα) συμφωνω οτι γενικα το εχουν τερματισει με τα δικαιωματα αλλα δεν προστατευουν μονο τα κερδη των εταιρειων, προστατευουν και τα εργα.
Αυτο που κανει η Disney (και οχι μονο) με τα παραμυθια, το κανουν και ολοι οι υπολοιποι με την ελληνικη μυθολογια, τον Σαιξπηρ, τον Ντοστογιεφσκυ, τον Δρακουλα κτλ. Βασικα, αν τα βαλεις κατω, η λιστα δεν εχει τελειωμο. Αυτο συμβαινει επειδη δεν ανηκουν σε κανενα, αρα ανηκουν σε ολους, και οποιοσδηποτε μπορει να τα παρει και να τα κανει ο,τι γουσταρει.
Το οτι οι εταιρειες εχουν ξεφυγει τελειως ειναι το μονο σιγουρο (κι οχι μονο περι δικαιωματων εννοειται, αλλα μην το παω ΤΟΣΟ off topic :P ), αλλα απ'την αλλη ειναι ωραιο να ξερουμε οτι δε θα δουμε ποτε μ#λακια ταινια απο το εργο του Τολκιν ή τον Μπατμαν σε μιουζικαλ να τον υποδυεται ο Νινο κοκ
Αυτα, συγγνωμη και παλι για το εκτος θεματος.

Last edited:

Για να επανέλθουμε στο θέμα, απ' ότι διαβάζω κάποια free stream που έπαιζαν ΠΑΟΚ προχτές, στο ημίχρονο τα φάγανε. Τα fingerprint έβγαιναν κάθε 5-7 λεπτά στην οθόνη.

Με αυτες τις κάρτες που εμφανιζονται στα stream τί αραγε να συμβαινει; Παρατήρηση, ban, μηνυση;

ωραια πραγματα. Ξερουμε αν σκανε και μηνυσεις σε αυτους που μοιραζουν μιας και πλεον ο καθενας ειναι φακελομενος? επισης ξερουμε αν εμφανιζεται fingerprint και στο onthego? γιατι απο λαπτοπ μπορει να streamαριστει ευκολα η εικονα

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Για να επανέλθουμε στο θέμα, απ' ότι διαβάζω κάποια free stream που έπαιζαν ΠΑΟΚ προχτές, στο ημίχρονο τα φάγανε. Τα fingerprint έβγαιναν κάθε 5-7 λεπτά στην οθόνη.
Παναγιώτη όπως έγραψα πιο πάνω πίστεψε ότι είδα όλο το ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Μιλάω πάντα για το pc. Θα το τσεκάρω και σήμερα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μου κάνει φοβερή εντύπωση.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Αν μιλάμε για το ίδιο, πρόκειται για αγγλική περιγραφή του Gol TV LatinoAmerica.
Το οποίο επίσης δείχνει και το σημερινό ματς

Last edited by a moderator:

Νίκο είδα σχεδόν όλο το β ημίχρονο του αστέρας - πας γιάννενα σε εικόνα από το νοβασπορτς (αν θυμάμαι καλά 2). Στο παιχνίδι του παναθηναικού ξεκίνησε η εικόνα από το νοβασπορτς 1 αλλά μετά χάθηκε. Γύρισε σε εικόνα με αγγλική περιγραφή (λογότυπο σκορ από νόβα αλλά χωρίς λογότυπο νοβασπορτς)και υπήρχαν και λινκ με λάτιν περιγραφή από goltv.

Και στα 2 links σε τακτά χρονικά διαστήματα έβγαινε λογότυπο της νόβα που έλεγε ότι η μετάδοση είναι για εκτός Ελλάδας.

Στo leoforos.gr και στην live εξέλιξη του αγώνα υπήρχαν πολλά παράπονα ότι τα λινκς μαύριζαν και έπεφταν κάθε τόσο και λιγάκι και αναγκάζονται να καταφεύγουν σε άλλα.

Επίσης για τα άλλα απογευματινά ματς ενώ υπήρχαν στο πρόγραμμα σαν μεταδόσεις λιγο πριν την έναρξη εξαφανίστηκαν

Το χθεσινό ματς του παναθηναικού αν δεν κάνω λάθος μεταδόθηκε και από εταιρίες στοιχημάτων γιαυτό και μάλλον η αγγλική περιγραφή.

Η απορία που έχω είναι αν η σουπερλιγκ λαμβάνει δικαιώματα από αυτές τις μεταδόσεις στο εξωτερικό ή απλά η νόβα πουλάει δικαιώματα στο εξωτερικό.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Βασίλη δεν αντιλέγω.

Αυτό ρώτησα και εγώ ποιο πάνω, πως είναι δυνατών να συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω πάντως εκεί που το είδα εγώ δεν συνέβη το παραμικρό.. Δεν ξέρω τι να πω...

Σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν κάποιοι αγώνες που φεύγουν απ´ευθειας απο το γήπεδο με αγγλικά γραφικά και διεθνή ήχο για τα κανάλια του εξωτερικού. Για π;ραδειγμα χθες ήταν ο ΠΑΟ , σήμερα το ΟΑΚΑ κλπ.
Το streaming δεν ειναι απαραίτητα να ειναι απο την Νοβα...

Οποτε συνοψιζοντας και αν καταλαβα καλα:
1. Το IP ζει και βασιλευει...
2. Στελνουν μεν Fingerprints , αλλα το πολυ πολυ να κλεισουν καποιες καρτες... (οσο για αγωγες,, .......θα τους κλ@σουν αντε μη πω....)
3. Για χαρη των "παρανομων" σερβερ τη φαγαμε και οι "παρανομοι ΗS" δηλαδη πολλοι απο εμας
4. Τη λεπτη γραμμη που λεει πολυ σωστα κι ο Sotos65 τη ξεσκισανε... και
5. Για μια ακομη φορα θα συμφωνησω 100% με το φιλο malakudi, οτι δηλαδη οτι ουτε στο αρχαιο θεατρο ειχαμε τις μπουρδες περι πνευματικης ιδιοκτησιας κοκ....

1. Ναι. Για ποσο ακομη και κυρίως σε τί εκταση;
2. Πλεον η καρτα που ανιχνευεται κλεινει αμεσα και εχει ονοματεπωνυμο μαζί με απτες αποδειξεις ενοχης. Ποια η πηγή σου για αυτο που λες;
3. HS=διαφυγοντα κερδη. Μη λεμε συνεχεια τα ιδια
4. Δεν εχουν ξεσκισει κατι. Σαν εταιρια δεν εχεις ασπρο και μαυρο οποτε πρεπει να ζυγίζεται καθε επιλογη.
5. Επιτελους μεινετε στα δορυφορικά μιας κ εκει εχετε γνωσεις. Ακυρος ο συσχετισμός με το θεατρο, εκτος και αν ο Αριστοφανης ζητουσε δικαιωματα για το ΔΗΠΕΘΕ Αθηνων-Σπαρτης κ περιχωρων. Διαφορετικές εποχές-διαφορετικοι νόμοι που διεπουν τις συναλλαγές. Αν παρολα αυτα ειστε ακομη δυσπιστοι, μάθετε πως οι προγονοι μας εφαρμοζαν μια μορφη πνευματικων δικαιωματων. Εγραφαν τα συγγραμματα τους σε λευκωματα τα οποια εφεραν τα οικόσημό τους. Επισης δεν ειναι τυχαιο που ολα τα διασωθεντα εργα φερουν τον τιτλο και ονομα του συγγραφέα - με τα δυο αυτα ειναι συνδεδεμένα. Σεραφειμ, συγχωρεσε με για το offtopic.

Δείχνει Superleague κάποιος άλλος δορυφορικός πάροχος πλην Nova για να τα στείλουν εξωτερικό?

Αν μπορείς θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα.:a0210:

Ευχαριστώ.

Στο greek section του cstalking πέφτει πολύ κλάμα. Και πολύ γέλιο από τις μπαρούφες που γράφονται. Ατελείωτη διασκέδαση με τους καμμένους που έχασαν τη δόση τους και ψάχνουν πως θα δουν την ... nivea.

Ανάποδα τα λες αρχηγέ !.....ανάποδα......Μπερδεύεσαι ...Να είσαι ρεαλιστής.....To πολύ γέλιο είναι (ακόμα) σε αυτούς....και το πολύ κλάμα σε εσένα.....διότι εσύ από το 2003 έχεις δώσει πάνω από 5000 ευρώ........ενώ αυτοί ούτε 1500 ευρώ......ποιος ρίχνει περισσότερο κλάμα ?

Κοίτα φίλε,αν μπήκες για να πουλήσεις πνεύμα,σ'ευχαριστούμε πολύ να'σαι καλά,αλλά δε θα πάρουμε.Αν έχεις να αντικρούσεις κάτι για το συγκεκριμένο post που έγραψε ο φίλος,πες τη γνώμη σου και κανένας δε θα σε κατηγορήσει.Αλλά όχι και να πουλάς πνεύμα έτσι στεγνά ακόμα δε μπήκες.

Ανάποδα τα λες αρχηγέ !.....ανάποδα......Μπερδεύεσαι ...Να είσαι ρεαλιστής.....To πολύ γέλιο είναι (ακόμα) σε αυτούς....και το πολύ κλάμα σε εσένα.....διότι εσύ από το 2003 έχεις δώσει πάνω από 5000 ευρώ........ενώ αυτοί ούτε 1500 ευρώ......ποιος ρίχνει περισσότερο κλάμα ?

ε βεβαια...!
και μαγκας ειναι επισης αυτος που ληστεψε απο την τραπεζα 50000 ευρω
και κοροιδο αυτος που πηγε και την ιδια ωρα πληρωσε την δοση του δανειου του.
απλα πραγματα....

Το πόσα έχω δώσει εγώ είναι δικός μου λογαριασμός. Το σίγουρο είναι ότι εγώ βλέπω τώρα και εσείς εκεί μέσα όχι. Κλάμα λέμε ...

Λίγο χοντροκομμένη αναλογία (φραστικά κυρίως), αλλά είναι αυτή δεν είναι η πραγματικότητα;

Status
Not open for further replies.