Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

dolce sport hellas sat 39e εχει το ελληνικο σιγουρα και οταν λει η νιβεα 30 ευρω που βρε εχειπαντου forthnet eeeee, αρα σε εμενα οχι θελω 65 εχωρις τηλεφωνια ιντερνετ ενω καποιοι 30 με ολα δηλαδη εγω θελω 110 ε μη λετε καποιοι οτι σας κατεβει

Πάρε το πακέτο των φιλάθλων με τα 300 το χρόνο.

Ανάποδα τα λες αρχηγέ !.....ανάποδα......Μπερδεύεσαι ...Να είσαι ρεαλιστής.....To πολύ γέλιο είναι (ακόμα) σε αυτούς....και το πολύ κλάμα σε εσένα.....διότι εσύ από το 2003 έχεις δώσει πάνω από 5000 ευρώ........ενώ αυτοί ούτε 1500 ευρώ......ποιος ρίχνει περισσότερο κλάμα ?

Λοιπόν.....πω...πω....που να ήξερα ότι θα έτρωγα τέτοιο κράξιμο !!!!!!......Να βάλω τα πράγματα στην θέση τους......Εκανε ένα σχόλιο ο Malakudi και προσπάθησα να απαντήσω στο ίδιο ύφος.....Το αρχηγέ μπερδεύεσαι κτλ απευθύνονταν στον Malakudi σε ΦΙΛΙΚΟ επίπεδο μιας και έχουμε ανταλλάξει παλαιότερα προσωπικά μηνύματα και για 3-4 μέρες τον είχα πρήξει τον άνθρωπο και ζητούσα την βοήθεια του για διάφορα θέματα.......Αρα σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλω....ίσα-ίσα....τον ευχαριστώ κιόλας για το ενδιαφέρον που έδειξε......Δεν είναι δυνατόν άνθρωπο που παλαιότερα σε βοήθησε και του είπες ευχαριστώ .....μετά να του την λες.....δεν είναι ηθικό αυτό......
2ον....το πολύ κλάμα σε ΕΣΕΝΑ και το τι λεφτά ΕΧΕΙΣ δώσει ήταν άστοχο διότι δεν ενοούσα ΜΟΝΟ τον malakudi αλλά και εμένα και όλους όσους είχαν και έχουν νόμιμες συνδρομές.
Ηταν στο στυλ ομιλίας όπως μεταξύ φίλων ....που όταν θέλεις να τονίσεις κάτι απευθύνεσαι μόνο σε αυτόν και με αυτή την υπερβολή θέλεις να δείξεις την σημαντικότητα ....όπως για παράδειγμα λέει ένας παοκτσης σε αρειανό.....τι έγινε ?.....έχασες?....θα πέσεις κατηγορία ?.....σε έκαναν κόσκινο ?....Μα δεν έπαιζε αυτός !!!!....η ομάδα του έπαιζε....
Πάνω σε αυτό το ύφος ήταν και αυτά που είπα στον malakudi τον οποίο ΑΝ τον πείραξε , του ζητάω συγνώμη και δημόσια όπως και στο private μήνυμα που του έστειλα και του εξηγώ τι ήθελα και πως ήθελα να το πω....
Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.....διότι ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείτε.....και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι....αυτών που μέχρι σήμερα έχουν δώσει πάνω από 5000 ευρώ ...μιας και υπήρξε και διάστημα ενός έτους περίπου..... 2011-2012 που πλήρωνα 3 συνδρομές συγχρόνως.....Σπίτι-εξοχικό-πεθερός.

Last edited:

Προσωπικά δε με χαλάει κανένα post που γράφεται, αν χαλιόμασταν για post δε θα μπαίναμε στα φόρα.

Λοιπόν.....πω...πω....που να ήξερα ότι θα έτρωγα τέτοιο κράξιμο !!!!!!......Να βάλω τα πράγματα στην θέση τους......Εκανε ένα σχόλιο ο Malakudi και προσπάθησα να απαντήσω στο ίδιο ύφος.....Το αρχηγέ μπερδεύεσαι κτλ απευθύνονταν στον Malakudi σε ΦΙΛΙΚΟ επίπεδο μιας και έχουμε ανταλλάξει παλαιότερα προσωπικά μηνύματα και για 3-4 μέρες τον είχα πρήξει τον άνθρωπο και ζητούσα την βοήθεια του για διάφορα θέματα.......Αρα σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλω....ίσα-ίσα....τον ευχαριστώ κιόλας για το ενδιαφέρον που έδειξε......Δεν είναι δυνατόν άνθρωπο που παλαιότερα σε βοήθησε και του είπες ευχαριστώ .....μετά να του την λες.....δεν είναι ηθικό αυτό......
2ον....το πολύ κλάμα σε ΕΣΕΝΑ και το τι λεφτά ΕΧΕΙΣ δώσει ήταν άστοχο διότι δεν ενοούσα ΜΟΝΟ τον malakudi αλλά και εμένα και όλους όσους είχαν και έχουν νόμιμες συνδρομές.
Ηταν στο στυλ ομιλίας όπως μεταξύ φίλων ....που όταν θέλεις να τονίσεις κάτι απευθύνεσαι μόνο σε αυτόν και με αυτή την υπερβολή θέλεις να δείξεις την σημαντικότητα ....όπως για παράδειγμα λέει ένας παοκτσης σε αρειανό.....τι έγινε ?.....έχασες?....θα πέσεις κατηγορία ?.....σε έκαναν κόσκινο ?....Μα δεν έπαιζε αυτός !!!!....η ομάδα του έπαιζε....
Πάνω σε αυτό το ύφος ήταν και αυτά που είπα στον malakudi τον οποίο ΑΝ τον πείραξε , του ζητάω συγνώμη και δημόσια όπως και στο private μήνυμα που του έστειλα και του εξηγώ τι ήθελα και πως ήθελα να το πω....
Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.....διότι ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείτε.....και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι....αυτών που μέχρι σήμερα έχουν δώσει πάνω από 5000 ευρώ ...μιας και υπήρξε και διάστημα ενός έτους περίπου..... 2011-2012 που πλήρωνα 3 συνδρομές συγχρόνως.....Σπίτι-εξοχικό-πεθερός.
Φίλε μου,ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το ύφος σου και πολύ περισσότερο τι εννοούσες.Ήταν λάθος μου και σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη δημόσια αν σε έθιξα.

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Συμβαίνει μερικές φορές να απαντάμε σε ένα φίλο, είτε γιατί τον ξέρουμε από έξω, είτε γιατί τα λέμε συχνά σε κάποιο άλλο νήμα, η μέσο pm με αποτέλεσμα οι συνομιλητές μας να νομίζουν ότι απαντάμε ειρωνικά κοκ.

Την έχουμε πατήσει λίγο πολύ όλοι μας.... Πάμε παρακάτω.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Κι εγω ετσι αισθανομαι, (σαν μ....κας) και δεν παρεξηγουμε καθολου φιλε pontokera, μιας και επι περιοδο ετων εχω πληρωσει πολλαααα! Κι επειδη δεν ηθελα PACE με εκοψαν.

Και τωρα το καλυτερο:
σημερα μιλησα με φιλο στη Γερμανια, βλεπει ακομα κανονικα με cs. (ακομα ειπα, δεν ξερουμε για ποσο ακομα. Οι σερβιτοροι ανακοινωσαν ηδη αντιμετρα που μεχρις στιγμης δουλευουν.)
Και εν τελει, απο οσους ξερω που εβλεπαν cs, ενας ειναι "μαυρος", 3 ανοιχτοι, ΕΓΩ με νομιμη καρτα "μαυρος" και οι προσφορες απο σερβεραδες τρεχουν....
Τωρα πειτε μου ποιοι κλαινε;

Παντως οχι εμεις που βλεπουμε. :p

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Κι εγω ετσι αισθανομαι, (σαν μ....κας) και δεν παρεξηγουμε καθολου φιλε pontokera, μιας και επι περιοδο ετων εχω πληρωσει πολλαααα! Κι επειδη δεν ηθελα PACE με εκοψαν.

Και τωρα το καλυτερο:
σημερα μιλησα με φιλο στη Γερμανια, βλεπει ακομα κανονικα με cs. (ακομα ειπα, δεν ξερουμε για ποσο ακομα. Οι σερβιτοροι ανακοινωσαν ηδη αντιμετρα που μεχρις στιγμης δουλευουν.)
Και εν τελει, απο οσους ξερω που εβλεπαν cs, ενας ειναι "μαυρος", 3 ανοιχτοι, ΕΓΩ με νομιμη καρτα "μαυρος" και οι προσφορες απο σερβεραδες τρεχουν....

αυτο αποκλειεται να συμβαινει. ο φιλος σου λεει μπαρουφες

Δεν παίζουν πουθενά τα sport και cinema (όπως και τα HD κανάλια). Μη γράφετε παραμύθια. Όποιος λέει ότι παίζουν και αυτά τα κανάλια, απλώς λέει ψέματα. Τα μόνα κανάλια που παίζουν ακόμα είναι αυτά του start pack, αλλά κι αυτά θα κλείσουν σύντομα.

Αυτη η ανοησια με το ποιος νιωθει πως πρεπει να σταματήσει. Νιωθεις μ..κας επειδη ο αλλος ειχε λαθροθεαση με μαυριλες, διακοπες, κολλήματα περιορισμους για ιντερνετ, το φοβο μη τον πιασουν και λοιπά. Νιώσε μ..κας κιολας που ο αλλος εκλεψε τραπεζα ενω εσυ πρεπει να δουλευεις 12 ωρες για 1000ευρω. Τετοιες συζητησεις αρμοζουν στο cs αμπελι, όχι εδω.

Και τωρα το καλυτερο:

Το καλύτερο είναι αυτό ?

Το καλύτερο είναι οτι τελείωσαν όλοι.

Δεν υπάρχει τίποτα, και όποιος λέει το αντίθετο ψεύδεται.

Και δεν χρειάζονται ρε παιδιά, οι φίλοι, των φίλων οι γνωστοί και οι κουμπάροι που τάχα το είδαμε η μας το είπαν. Όοοοοολοι μας ξέρουμε τι γίνετε... Δεν είναι κακό να το λέμε. Κάντε μια βόλτα στο internet. Στα γνωστά σάιντ, γελάει και ο κάθε πικραμένος.

Δε το κορυφαίο Παναγιώτη (malakoudi) είναι που γράφουν........ Σύντομα κοντά σας.... :flipout::flipout:

Μου θυμίζει οταν άνοιξε ο ΟΤΕ που έγραφαν coming-soon..... ΑΚΟΜΑ coming-soon είναι......... :guitarist:

Δεν παίζουν πουθενά τα sport και cinema (όπως και τα HD κανάλια). Μη γράφετε παραμύθια. Όποιος λέει ότι παίζουν και αυτά τα κανάλια, απλώς λέει ψέματα. Τα μόνα κανάλια που παίζουν ακόμα είναι αυτά του start pack, αλλά κι αυτά θα κλείσουν σύντομα.
Πες τα φίλε Παναγιώτη. Πονάει κάποιους (πολλούς;) η αλήθεια; Όμως η αλήθεια δεν κουκουλώνεται, δεν αναιρείται. Λέω κάτι που δεν το αισθάνεται κάθε, απλά σκεπτόμενος πολίτης σε αυτή τη χώρα; Ας αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Στα ίσια. Dura lex, sed lex.

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Γιατί όλη αυτή η συζήτηση και η κακεντρέχεια για το ποιος είναι ποιο μάγκας, ποιος αισθάνεται καλύτερα κτλ?

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, αναλαμβάνει τις συνέπειές τους και τις κρίνει.

Tοσα χρονια ειχαμε τους παρανομους να κοροϊδευουν τους νομιμους που πληρωναν, τωρα οι νομιμοι γελανε με τους παρανομους που δε βλεπουν.
Ισοπαλια.

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

O αποκλειστικός φταίχτης είναι κατά την γνώμη μου η ίδια η νόβα.

Αν ήθελε αυτή θα είχε χιλιάδες συνδρομητές που θα παρακαλούσαν κιόλας.
Τώρα το μόνο που καταφέρνει είναι να διώχνει κόσμο με τα τερτίπια που κάνει τα τελευταία χρόνια, και να δυσαρεστεί και τους νυν συνδρομητές, μπλοκάροντας κάρτες, και στήνοντας στους ώρες ατελείωτες στα τηλέφωνα...

Ας είχε μια λογική τιμή στο φουλ πακ η στα σπορ που καίει τον κόσμο, και θα βλέπαμε πόσοι θα καταφύγανε σε άλλες λύσεις... Αντί να τρέχει ο κόσμος να γίνει συνδρομητής, τον καταντάνε να παρακαλάει πότε θα ανοίξουν οι ψευτο πάροχοι.......

Για εμένα δεν τίθεται θέμα ποιος είναι βλάκας και ποιος όχι. Κατά την γνώμη μου είναι θέμα αρχής και παιδείας. Η νοβα, ο οτε και οποιοσδήποτε άλλος σου λέει: για να έχεις πρόσβαση στις υπηρεσιες μου θέλω τόσα. Αν σου φαίνονται ακριβά δεν γίνεσαι συνδρομητής και τέλος. Οπως δεν θα σπάσω την βιτρίνα ενός μαγαζιού για να πάρω τα ακριβά παπούτσια που θέλω έτσι δεν θα πάω και σε σερβιτόρο για να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες κάποιου άλλου.

Σωστό και μετρημένο παράδειγμα, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σε ελεύθερη κοινωνία και αγορά ζούμε.

Ρε nova...Πάντρεψε την κάρτα, δικαίωμα σου είναι...Αλλά τουλάχιστον καν' το σωστά. Πάντρεψε την με cam module ώστε να μπορώ να χησιμοποιήσω τον δικό μου αποκωδικοποιητή και όχι αυτήν την πατάτα που δίνεις.

Έχεις αποκωδικοποιητή με υποστήριξη CI+; Ποιον;

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.