Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Επι χάρτου δεν εχει απαγορεψει το δικαιωμα για module. Προφανως ειναι στην ευχερια του χρηστη να διεκδικησει το δικαιωμα για ci. Ενημερωτικά, εχω στειλει mail στην νοβα με προτεινόμενο ci+ module της irdeto, χωρις να έχω λάβει απάντηση......

Έχεις αποκωδικοποιητή με υποστήριξη CI+; Ποιον;
Εμενα θα με βολευε λυση tv με ci+ . Αν η lm670s που εχω ειναι ci+ η θυρα , χτες κιολας θα ειχα παρει το full pack αν το επετρεπε η nova.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

η πηγή που ανέφερα δεν έχει κανένα λόγο να μου πει ψέματα. βέβαια δεν μου διευκρινησε ππια κανάλια.
απο κει και περα, όποιος δεν νιώθει το λιγότερο "ενοχλημένος" από την επιβολή δέκτη, αύριο ποιος ξέρει, μπορεί να σου επιβαλουν και την τηλεόραση ισως και το τραπεζάκι γι αυτην..... (την τηλεφωνία με πολυ έξυπνο μάρκετινγκ στην επέβαλαν). Νιώσε περήφανος φίλε μου , κανένα πρόβλημα!

Αλλά όχι και ότι κλαίνε, ε,αυτό δε μου κάθεται στο στομάχι ρε παιδιά. Ίσα ίσα τα λεφτά που έδινα εγώ (όπως και πολλοί από σας) εκείνοι τα έχουν γλιτώσει, και σήμερα αν θέλουν παν χαμογελαστοί και κάνουν όποιο συμβόλαιο θέλουν! Γιατί να κλαίνε;

Επειδή δεν έχουν την επιλογή να συνεχίσουν την αποφυγή πληρωμής δικαιωμάτων όπως έκαναν τόσα χρόνια;
Αν και νομίζω ότι η αναφορά περί "κλάματος" δεν αφορά τόσο τους συνδρομητές, όσο την παραοικονομία που είχε αναπτυχθεί γύρω από την παράνομη θέαση, με σερβεράδες, πωλητές συσκευών και εγκαταστάτες που ψιλοχάνουν την αγορά.

αυτοί μάλιστα! ασ τους να κλαίνε, που ακόμα και εκείνοι, την "αρπαχτή τους" την έκαναν. Τελικώς χάσιμο δεν είχε κανείς τους. Οι μόνοι χαμένοι είναι η νοβα, με κάποια"διαφυγόντα κέρδη" και εμείς με τις ανύπαντρες που χάσαμε κάποιες ελευθερίες. (αρχικά με το κατέβασμα των sid, και σήμερα με το πάντρεμα). Οι "άλλοι" τι είχανε,τι χάσανε.... μια αρπαχτή έκαναν κι όσο τους βγήκε.

Last edited by a moderator:

Την αρπαχτή την έκαναν, αλλά πλέον στην ανεργία. Να μην κλαίγονται που πρέπει να βρουν νέα δουλειά;

χα χα! :-) Σωστός!

Άρχισαν να κλείνουν (να περνούν στο νέο ασφαλές σύστημα δηλαδή) και κανάλια του start pack. Ήδη έχουν κλείσει Alpha, SKAI, Foxlife, E! και άλλα. Λογικά 1/9 δε θα έχει μείνει κανένα κανάλι.

ειμαι περιεργος να δω αν θα υπαρξει stream για τον παοκ

Last edited:
Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Όλα τα sky τον παίζουν και ZDF HD

Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Για την superleague πηγαινε η ερωτηση. Εκανε δουλεια το παντρεμα + fingerprint. Δεν υπηρχε λινκ για κανενα

τι ακριβως ειναι το fingerprint;;;; μηπως ειναι αυτο που εμενα κατα την διαρκεια αγωνα μου εμφανιζει ενα μακροστενο μπλε παραθυρακι
με διαφορα γραμματα σε τυχαια σειρα , για 10 δευτερολεπτα περιπου.. αλλα ειναι ενοχλητικο οταν παει στην μεση της εικονας, γιατι εμφανιζετε σε ασχετο χρονο και θεση, αλλα ειναι ενοχλητικο..
Το αντιστοιχο του οτε εμφανιζεται κατω αριστερα στην γωνια και μενει 1 λεπτο περιπου αλλα ειναι τοσο διακριτικο που δεν ενοχλει

ναι αυτο ειναι. Με το που εμφανιστει στο streaming μαυρίζονται κατευθειαν οι καρτες και πιστευω πως πια θα γίνονται και μηνυσεις

Πρέπει να έχει fingerprint και ο ΟΤΕ , κυρίως σε ποδόσφαιρο στο OTEsport1 βλέπω καμιά φορά κάτω αριστερά ένα Α και ένα 5ψήφιο (αν θυμάμαι σωστά τον αριθμό των ψηφίων) αριθμό μετά.

Τα Public streaming κοπηκαν και λογικο γιατι με τον κωδικο οπως λεχτηκε εντοπιζεται η καρτα που κανει το streaming αλλα οπως εμαθα απο γνωστο τα "μοιρασματα" απο το εξωτερικο με κλειδια μεσω ιντερνετ ακομα κρατανε εστω και με προβληματα

Και που τα βρίσκουν τα κλειδιά; Δεν μου φαίνεται ρεαλιστικό, εκτός και αν μιλάμε για πακέτα άλλα από νόβα/οτε.

τι να σου πω δεν νομιζω να μου λεγε ψεμματα απλα οτι πεφτει συχνα μαυρο και μπορει να κανει ωρες μεχρι να ξαναβρει κλειδια-κωδικους για να παιξει
αλλα εστω και σε αυτην την κατασταση υπαρχει

Παραμύθια. sport, cinema, και το μεγαλύτερο μέρος των καναλιών του start pack δε παίζουν πλέον σε card sharing.

Αν θυμηθούμε όλα τα, πολύ σωστά, όπως αποδεικνύεται, έχει γράψει σχετικά και αναλυτικά ο malakudi σε αυτό το thread, αυτό εξηγείται σαν ψυχορράγημα μέχρι το .....τέλος.

Παραμύθια. sport, cinema, και το μεγαλύτερο μέρος των καναλιών του start pack δε παίζουν πλέον σε card sharing.

ξερουμε αναλυτικα ποια του σταρτ?

Status
Not open for further replies.