Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Προς
Athanasis & The Doctor

Διέγραψα αρκετά ανούσια και χωρίς περιεχόμενο μηνύματα. Μη το συνεχίζετε, γιατί είναι ιδιαίτερα κουραστικό για κάποιον που παρακολουθεί το θέμα.
Αν θέλετε να κάνετε πλακίτσα, τηλεφωνηθείτε ή ανταλλάξτε p.m.

Απίθανοι δημοσιογράφοι
Απίστευτοι Έλληνες

Διαβάσαμε:

"Νέα υπόθεση δορυφορικής πειρατείας στην Ρόδο.
Κλιμάκιο αστυνομικών - hackers του Tμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων πειρατών τους οποίους και παρακολουθούσαν ηλεκτρονικά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συλληφθέντες έκλεβαν με server το σήμα της NOVA και το διέθεταν μέσω ίντερνετ σε χιλιάδες χρήστες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα διαφυγόντα κέρδη μόνο τα τελευταία δυο χρόνια φτάνουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ!

Το παράξενο στην υπόθεση είναι ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι παπάς και μάλιστα ο κεντρικός σέρβερ ήταν εγκατεστημένος σε... ξωκλήσι στην Σορωνή Ρόδου. Αν είναι δυνατόν. Κι όμως χρησιμοποίησαν τα “μεγάλα” μέσα με την..ευχή ότι δεν θα τους έπιαναν όμως δεν τα κατάφεραν.
Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα δίκτυα τους είχαν εξαπλωθεί σε Ρόδο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις ενώ και οι υπόλοιποι που συνελήφθησαν πρόκειται για ευυπόληπτους πολίτες.
Τον Νοέμβριο του 2009 η αστυνομία είχε "ξεσκεπάσει" άλλο ένα κύκλωμα κλοπής σήματος της Nova."

Nέα ειδικότητα: Αστυνομικοί-hackers
Νέα τεχνολογία: Κλέψιμο σήματος με server
Nέες δυνατότητες: Διαμοιρασμός σε χιλιάδες χρήστες
Νέοι πειρατές: Παπάδες και ευυπόληπτοι πολίτες
Νέα πειρατικά εργαστήρια: Ξωκλήσια
Νέες εκπληκτικές εξαπλώσεις δικτύων: Ρόδος-Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Νέα διαφυγόντα κέρδη: 30 εκατομμύρια

Last edited:

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Απίθανοι δημοσιογράφοι
Απίστευτοι Έλληνες

Διαβάσαμε:

"Νέα υπόθεση δορυφορικής πειρατείας στην Ρόδο.
Κλιμάκιο αστυνομικών - hackers του Tμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων πειρατών τους οποίους και παρακολουθούσαν ηλεκτρονικά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συλληφθέντες έκλεβαν με server το σήμα της NOVA και το διέθεταν μέσω ίντερνετ σε χιλιάδες χρήστες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα διαφυγόντα κέρδη μόνο τα τελευταία δυο χρόνια φτάνουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ!

Το παράξενο στην υπόθεση είναι ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι παπάς και μάλιστα ο κεντρικός σέρβερ ήταν εγκατεστημένος σε... ξωκλήσι στην Σορωνή Ρόδου. Αν είναι δυνατόν. Κι όμως χρησιμοποίησαν τα “μεγάλα” μέσα με την..ευχή ότι δεν θα τους έπιαναν όμως δεν τα κατάφεραν.
Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα δίκτυα τους είχαν εξαπλωθεί σε Ρόδο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις ενώ και οι υπόλοιποι που συνελήφθησαν πρόκειται για ευυπόληπτους πολίτες.
Τον Νοέμβριο του 2009 η αστυνομία είχε "ξεσκεπάσει" άλλο ένα κύκλωμα κλοπής σήματος της Nova."

ΝΑ ! Αυτά διαβάζει κάποιος που είναι πραγματικός γνώστης του αντικειμένου και τον πιάνει κρίση και καταλήγει σε απονενοημένα διαβήματα πέφτοντας απο ψηλά !

Ημαρτον (2η φορά που το λέω σήμερα το βράδυ εδώ μεσα)

Φίλιππος

ΥΓ: Θα πάω να στήσω server σε ένα μαντρί που ξέρω, θα πάρω και ειδικότητα βουκόλος-χάκερ και θα τους φωνάξω να έρθουν να με πιάσουν επειδή βάζω πειρατικό Animal Planet στις αγελάδες για να κατεβάζουν περισσότερο γάλα :flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

...........

....ΥΓ: Θα πάω να στήσω server σε ένα μαντρί που ξέρω, θα πάρω και ειδικότητα βουκόλος-χάκερ και θα τους φωνάξω να έρθουν να με πιάσουν επειδή βάζω πειρατικό Animal Planet στις αγελάδες για να κατεβάζουν περισσότερο γάλα :flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

Μπορεί να είσαι Hacker και να χρησιμοποιείς smargo για να σπάζεις τις κάρτες, αλλά δεν είσαι Server.

Σε σχέση με το Animal Planet ένα αθώο C-Line..... :D .......θα κάνει τη δουλειά του χωρίς να έχεις παρατράγουδα.

:guitarist:

Μπορεί να είσαι Hacker και να χρησιμοποιείς smargo για να σπάζεις τις κάρτες, αλλά δεν είσαι Server.

Σε σχέση με το Animal Planet ένα αθώο C-Line..... :D .......θα κάνει τη δουλειά του χωρίς να έχεις παρατράγουδα.

:guitarist:

OK ... τοτε να το μοιράσω και στα χειμαδιά να είμαι και Server ! Μια ψυχή που 'ναι να βγεί ... :flipout::flipout::flipout:

Αυτά τα 30 μύρια ευρώπουλα είναι πάγια; Σε κάθε ανακοίνωση περί πειρατείας, 30 μύρια αναφέρουν.

Μάλλον τόσα τους λείπουν !!!!

Να τα αγοράσω εγώ και να κτίσω ένα σέρβερ ίσα με την Εκκλησιά της αγίας Σοφίας και να τη μοιράσω στο λαό να βλέπει δωρεάν !!!

Λοιπόν κύριοι το CS διαμέσω Internet τελείωσε!!

Με έναν φίλο μου είχαμε καρτα με συνδρομή που μοιραζόμασταν αυτος επαρχια εγω Αθήνα...

Σήμερα λοιπον τον ειδοποίησαν οτι η συνδρομη σταματάει λόγω του ότι είδαν ότι το CS έφευγε εκτός περιοχής του!!

Συνέπειες και νομικό κυνήγι του είπαν δεν θα έχει αφού, φαίνεται ότι δεν το έκανε με σκοπό το κέρδος αφού οι clients ήταν μόνο 3 (2 σπίτι του κι ενας εγώ)

Και λέγαμε ότι δεν θα γίνει τίποτα!!

Last edited:

Forthnet μεγάλε ?:antlers:

Καμία σχέση.....

Μάλιστα του είπαν και τα url που χρησιμοποιούσε σε κάθε client...

Διαλέξτε ports εκτος απο την 12000...

Μάλλον εκεί ήταν το prob κατα 99%

Λοιπόν κύριοι το CS διαμέσω Internet τελείωσε!!

Με έναν φίλο μου είχαμε καρτα με συνδρομή που μοιραζόμασταν αυτος επαρχια εγω Αθήνα...

Σήμερα λοιπον τον ειδοποίησαν οτι η συνδρομη σταματάει λόγω του ότι είδαν ότι το CS έφευγε εκτός περιοχής του!!

Συνέπειες και νομικό κυνήγι του είπαν δεν θα έχει αφού, φαίνεται ότι δεν το έκανε με σκοπό το κέρδος αφού οι clients ήταν μόνο 3 (2 σπίτι του κι ενας εγώ)

Και λέγαμε ότι δεν θα γίνει τίποτα!!

Καμία σχέση.....

Μάλιστα του είπαν και τα url που χρησιμοποιούσε σε κάθε client...

Διαλέξτε ports εκτος απο την 12000...

Μάλλον εκεί ήταν το prob κατα 99%

Φίλε μου αυτά που γράφεις δε στέκουν.

Το πιο πιθανό αν θες τη γνώμη μου είναι ότι ο "φίλος" σου βαρέθηκε να σου μοιράζει και σου πουλάει παραμύθι.

Φίλε μου αυτά που γράφεις δε στέκουν.

Το πιο πιθανό αν θες τη γνώμη μου είναι ότι ο "φίλος" σου βαρέθηκε να σου μοιράζει και σου πουλάει παραμύθι.

Φίλε μου την κάρτα την πληρώναμε μαζί!!Κάθε μήνα...

Έχω τσεκάρει οτι ο φίλος μου (μεγαλώαμε μαζι σαν αδέρφια) λέει αλήθεια...

Τώρα αν έκανε ΤΟΣΟ κόπο απλά για να μου πέι ψέμματα τι να σας πω...

Last edited:
Συμφωνω με τον malakudi . Αυτα δεν παιζουν ουτε με σφαιρες .Λετε να ηταν το παπαδοπαιδι ?:flipout::flipout:χωρις παρεξηγηση για να γελάσουμε

Φίλε μου την κάρτα την πληρώναμε μαζί!!Κάθε μήνα...

Δεν παίζει αυτό που λές ήδη έχει διακοπή η συνδρομή!!Έχω τσεκάρει οτι ο φίλος μου (μεγαλώαμε μαζι σαν αδέρφια) λέει αλήθεια...

Και τα αδέρφια λένε ψέμματα πολλές φορές ...

Αυτά που λες δεν ισχύουν. Πως ακριβώς "είδαν" ότι μοίραζε σε δύο δέκτες στο σπίτι και ένα εκτός; Με ποιο μαγικό τρόπο; Ακόμα κι αν είσασταν τόσο αφελείς ώστε να έχετε το δέκτη/server ανοιχτό στο internet με default κωδικό, και πάλι θεωρώ εξαιρετικά ΑΠΙΘΑΝΟ να διακοπεί με αυτό τον τρόπο η σύνδεσή σας.

Ξαναλέω, το πιθανότερο είναι ο φίλος να βαρέθηκε/κουράστηκε/φοβήθηκε, οπότε σου πούλησε αυτό το παραμύθι για να τελειώνει.