Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Τώρα δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά αλλά.... έχω και εγώ ενεργοποιήσει εδώ και 15 μέρες περίπου την version kappa, και έχω ενα DM800..έχω διαπιστώσει οτι τις τελευταίες 2-3 μέρες η εικόνα μου κάνει πολλα σπασίματα με ψψκαμ κάτι που δεν συνέβαινε κατά τον πρώτο καιρό. Με τζιμποξ που την δοκίμασα έπαιζε απρόσκοπτα. Έχει παρατηρήσει άλλος κάτι παρόμοιο??

Σημερα ενεργοποιηθηκα κι εγω... σε 7020 με Newcamd.
Δεν πηρα αμεσως εικονα (1.5'-3´). Εκανα reboot αρχικα μετα απο 10' μαυριλας, πηγα για καφε και οταν γυρισα ηταν ολα κομπλε, χωρις προβληματα ως τωρα...

Γειά σας παιδιά,

Εχει κανένας χρησιμοποιήση την καινούργια κάρτα για να βλέπει σε 2-3 dreambox?

Μέχρι τόρα έιχα ένα dm7020 το οποίο έκανε share σε άλλα 2 dm500 μέσα στο σπίτι. Θα δουλεύει με την καινούργια κάρτα ή θα πρέπει να κάνω άλλη συνδρομή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Για το ότι δεν ενημέρωσε για την αύξηση έχεις δίκιο. Συνήθως ενημερώνουν για τις αυξήσεις μέσα στο φάκελο. Η δικαιολογία ήταν χαζή επίσης. Αλλά διαφωνώ με την έκπτωση. Γιατί να έχει έκπτωση κάποιος με δημοσιογραφική ταυτότητα; Είναι άδικο για τον απλό πολίτη που δεν έχει αυτό το προνόμιο. Όσο για το αν κοστίζει σε μένα, αυτό είναι σχετικό. Αν θεωρήσουμε πως το κόστος λειτουργίας του καναλιού επιμερίζεται σε όλους τους συνδρομητές, τότε ναι, ζημιώνομαι όταν κάποιοι καταβάλλουν λιγότερα.

Όσο για τις εκπτώσεις σε υπαλλήλους του ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ, ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να καταργηθούν.

Για τα περί λαθροθέασης και κατεβάσματος μουσικής, έχω τις απόψεις μου, που σε λίγες λέξεις συνοψίζονται ως "καμία ανοχή στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας γιατί δεν προασπίζουν το δημιουργό αλλά τους βιομήχανους του IP". Αλλά το να διατυμπανίζεις σε ένα φόρουμ πως θες να τιμωρήσεις την nova αναζητώντας τρόπους λαθροθέασης φέρνει σε δύσκολη θέση πρώτ' απ' όλα το ίδιο το φόρουμ.

Αυτο δεν το καταλαβαινω που λετε,για ποιον λογο ενω καποιος μπορει να εχει μια καλυτερη τιμη να μην το επιδιωκει,και εγω εχω εκπτωση υπαλιλικου πακετου του οτε,και ναι διεκδικουμε κατι καλυτερες τιμες,δεν το κανουμε ουτε παρανομα,αυτοι μας το προσφερουν,και μαλλον το κανουν για να κερδισουν πελατες,με λιγα λογια οποιος μπορει να διεκδικησει οποια εκπτωση μπορει..!!

Ερώτηση:

Αν έχω καταλάβει καλά, τώρα που θα πάρω καινούργια συνδρομή Nova, η κάρτα θα είναι παντρεμένη με τον panasat?

Και αν ναι, υπάρχει μέχρις στιγμής τρόπος να ανοίξει απο dreambox μετά το πάντρεμα?

Σημερα ενεργοποιηθηκα κι εγω... σε 7020 με Newcamd.
Δεν πηρα αμεσως εικονα (1.5'-3´). Εκανα reboot αρχικα μετα απο 10' μαυριλας, πηγα για καφε και οταν γυρισα ηταν ολα κομπλε, χωρις προβληματα ως τωρα...

Σήμερα ενεργοποίησα με το ίδιο setup (7020 & newcamd) και δυσκολεύτηκα λίγο.Επιστρατεύτηκε ο panasat και αφού η νέα κάρτα άνοιξε μετά από 10-15' και πάνω από 5 restart o 7020έδειξε εικόνα αλλά μερικά κανάλια δεν τα δείχνει με τίποτα. Καμιά ιδέα?
SuperSport3,Nova Cinema 2,Animal Planet,National Geographic,Travel,VH1

Σε αυτά γράφει η υπηρεσία δεν βρέθηκε....
Στα άλλα αργει ένα δευτερόλεπτο και μετά τα ξεκλειδώνει.
Καμιά ιδέα?

και η παλια κάρτα τα συγκεκριμένα δεν τα δείχνει στον PANASAT. Αναζητάει σήμα από τον 10930 MHZ συμαίνει κάτι αυτό ?

Και το εντελώς κουφό......

Στον DB7020 που έχω στο πάνω όροφο και κάνω sharing την κάρτα παίζουν όλα τα κανάλια και αυτά από το 10930Η .
Πάω για ύπνο για να μην τρελαθώ....

Τσέκαρε την εγκατάστασή σου. Το "δε βρέθηκε υπηρεσία" εμένα μου λέει ότι για κάποιο λόγο σε αυτή τη συχνότητα δεν έχεις σήμα.
Μήπως έχεις τον δέκτη συνδεδεμένο με loop through και σου δεσμεύει συχνότητες;

Τσέκαρε την εγκατάστασή σου. Το "δε βρέθηκε υπηρεσία" εμένα μου λέει ότι για κάποιο λόγο σε αυτή τη συχνότητα δεν έχεις σήμα.
Μήπως έχεις τον δέκτη συνδεδεμένο με loop through και σου δεσμεύει συχνότητες;

Στο σαλόνι που είναι ο κεντρικός DB7020 τον έχω όντως loop through με τον PANASAT. Το κουφό είναι ότι όταν έβγαλα το καλώδιο που τους ενώνει ο DB σταμάτησε να δείχνει και τα υπολοιπα κανάλια και έπρεπε η κάρτα να μπει στον PANASAT για να ξεμπλοκάρει. Πάντως τα sharing που κάνω μέσα στο σπίτι μου (bedroom & play room) παίζουν κανονικά οπότε πρέπει να έχεις δίκιο.

Βρέθηκε η λύση επιτέλους...
Ξανασκάναρα τον Hotbird και ξαναπήρε τα κανάλια. Μετά του πέρασα τις ρυθμίσεις από τα αγαπημένα με υπολογιστή και όλα εντάξει.....
Τελικά η αλλαγή κάρτας ξέρει κανένας γιατί έγινε?
Θα την κλειδώσουν αργότερα?

Παιδιά έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που διάβασα - βοήθεια παρακαλώ. Είμαι συνδρομητής εδώ και 5 χρόνια. Η κάρτα μου είναι χρώματος μπλέ (δεν ξέρω που να βρώ τα περισσοτερα στοιχεία. Σήμερα μου ήρθε για αντικατάσταση μία ασπρη κάρτα που γράφει "irdeto" και κάποιες οδηγίες. Εχω το Dreambox 800. Μπορώ να προχωρήσω όπως οι οδηγίες της Nova - δηλαδή να ενεργοποιησω την νέα καρτα στον 800 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Προχωράς με τις οδηγίες και αν δεν ενεργοποιηθεί τότε τους παίρνεις τηλ για να σου "ανοίξουν" την κάρτα λέγοντάς τους ότι δεν έχεις δέκτη της νόβα.....

Προχωράς με τις οδηγίες και αν δεν ενεργοποιηθεί τότε τους παίρνεις τηλ για να σου "ανοίξουν" την κάρτα λέγοντάς τους ότι δεν έχεις δέκτη της νόβα.....

Ευχαριστώ πολύ

Ηρθε η καινουργια καππα.

Την αναβαθμισα με το sms σε dreambox500 και το τελευταιο scam. Δεν πηρε πανω απο 2-3 λεπτα και δεν χρειαστηκε να τους καλεσω...

Επισης παιζει κανονικα σε ενσυρματο card splitter:2thumb22sup:

Στη Nova γίνονται και αυτά. Τους ζήτησα από μέσα Νοεμβρίου να μου κλείσουν τη συνδρομή στις 30/11/2009 αφού μέχρι και τότε είχα πληρώσει αλλά μέχρι και σήμερα η κάρτα παίζει. Μάλιστα που πήρε κάποιος τεχνικός της και μου είπε να αφήσω την κάρτα το βράδι με ανοικτό το δέκτη για να γίνει η αναβάθμισή της on air όπως είπε. Εγώ διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έκοψαν τη συνδρομή αλλά αυτός απάντησε ότι πρώτα η αναβάθμιση και μετά η διακοπή διότι από 1/1/2010 αλλάζουν ´´πολλά´´ και η κάρτα μου παρ´ ότι ver.5 δεν θα παίζει χωρίς το αρχειάκι που θα μου στείλουν. Η πλάκα είναι ότι και θα με χρεώσουν από 1/12 έως και την ημέρα που θα γίνει η διακοπή. Θα έχουν βέβαια να πέρνουν ....:rifle::rifle::rifle:

Εγώ που πήγα διακοπές και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα για να κάνω διακοπή 5 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας κάθε μέρα από 3 φορές τηλέφωνο !!!
Δεν τους πλήρωσα και με χρέωσαν και 6 ευρώ όπου τα απαίτησαν, τσακώθηκα, τελικά τους τα πλήρωσα (κακώς) και για αυτό από τότε δεν είμαι συνδρομητής τους και ούτε πρόκειται να γίνω.

Εγώ που πήγα διακοπές και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα για να κάνω διακοπή 5 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας κάθε μέρα από 3 φορές τηλέφωνο !!!
Δεν τους πλήρωσα και με χρέωσαν και 6 ευρώ όπου τα απαίτησαν, τσακώθηκα, τελικά τους τα πλήρωσα (κακώς) και για αυτό από τότε δεν είμαι συνδρομητής τους και ούτε πρόκειται να γίνω.

και παραπονιεσαι γι αυτο? εγω που ημουν ανενεργος.το καλοκαιρι ενεργοποιησα για 1,5 μηνα.τα προπληρωσα.γιατι τους ειχα πει να το κοψουν τελος αυγουστου.μου ειπε οκ κανενα προβλημα δεν υπαρχει δεσμευση.εντομεταξυ ειχαν κρατημενη μια πιστωτικη.Την οποια μου εεκλεψαν και ηταν ακυρωμενη και τους ειπα να την σβησουν.με διαβεβαιωσαν οτι την εσβησαν.και ξαφνικα οκτωβρη βλεπω στην ΝΕΑ πιστωτικη(την οποια δεν την ειχαν) συνδρομη νοβα.κοιταζω σεπτεμβρη,παλι συνδρομη νοβα. ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.εννοειται πως στο τελος οταν το τραβηξα το θεμα για μηνυσεις κλπ τα πηρα πισω κατευθειαν.ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ.