Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Εύχομαι να γίνει αυτό που περιμένουν πολλοί........χαχαχαχαχα
Δηλαδή να μην πιάσει το κλείδωμα που θα κάνουν, έχει να πέσει πολύ γέλιο!!!

Επίσης εγώ περιμένω να αρχίσουν τα ψηφιακά να μεταδίδουν.
Εκεί να δείτε γλύκα! Έχει να κοπεί συνδρομή που θα πάει σύννεφο, ειδικά στην επαρχία.
Αρχής γενόμενης από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

και παραπονιεσαι γι αυτο? εγω που ημουν ανενεργος.το καλοκαιρι ενεργοποιησα για 1,5 μηνα.τα προπληρωσα.γιατι τους ειχα πει να το κοψουν τελος αυγουστου.μου ειπε οκ κανενα προβλημα δεν υπαρχει δεσμευση.εντομεταξυ ειχαν κρατημενη μια πιστωτικη.Την οποια μου εεκλεψαν και ηταν ακυρωμενη και τους ειπα να την σβησουν.με διαβεβαιωσαν οτι την εσβησαν.και ξαφνικα οκτωβρη βλεπω στην ΝΕΑ πιστωτικη(την οποια δεν την ειχαν) συνδρομη νοβα.κοιταζω σεπτεμβρη,παλι συνδρομη νοβα. ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.εννοειται πως στο τελος οταν το τραβηξα το θεμα για μηνυσεις κλπ τα πηρα πισω κατευθειαν.ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ.

Δεν το χειριστηκες σωστα το θεμα .επρεπε να τους κανεις μυνηση αμεσως για κλοπη προσωπικων δεδομενων.ειχες μια ευκαιρια.

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Δεν το χειριστηκες σωστα το θεμα .επρεπε να τους κανεις μυνηση αμεσως για κλοπη προσωπικων δεδομενων.ειχες μια ευκαιρια.

Έχεις προσπαθήσει να κάνεις μύνηση στην Ελλάδα εάν δεν έχεις γνωστό δικηγόρο? Ο χρόνος μόνο που θα χάσεις δεν αξίζει απλά για τους δώσεις ένα μάθημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

νομιζω αλλαζει η κρυπτογραφηση σε irdeto2.

Irdeto2 εiναι ήδη η κρυπτογράφηση εδώ και χρόνια.
Αυτό που έκαναν ήταν να αλλάξουν τις παλαιότερες κάρτες με νέες τύπου Kappa και να αναβαθμίσουν τις υπόλοιπες.
Προς το παρόν έχουν καταφέρει δυνατό χτύπημα στις παράνομες κάρτες αλλά το μοίρασμα δεν χτυπήθηκε καθόλου και παραμένει δύσκολος αντίπαλος...

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Δηλαδή τι κλείδωμα θα κάνουν?

Στις 14 Ιανουαρίου εννοεί ότι θα αρχίσουν να εκπέμπουν τα ψηφιακά της Digea στην Θεσ/νίκη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

τι θα γινει στις 14.....?
Επίσης εγώ περιμένω να αρχίσουν τα ψηφιακά να μεταδίδουν.
Εκεί να δείτε γλύκα! Έχει να κοπεί συνδρομή που θα πάει σύννεφο, ειδικά στην επαρχία.
Αρχής γενόμενης από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
αυτο θα γινει στης 14 του αλλου μηνα -bye-

Ε τότε μάλλον θα γίνει το άλλο που είπα, πως θα αποτύχει παταγωδώς το κλείδωμα γιατί πιθανών να παίζει κάποια άλλη καρτούλα πάλι.

Ε ρε γέλια που θα ρίξω.

Θα τους πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών και θα τους πω "δε σας χάλασε καθόλου!" χαχαχαχαχα :flipout: :flipout: :flipout:

Μόλις παρέλαβα την 'Κ',...ενεργοποίησα με SMS...επιτυχώς...σε TM6900Combo...μέσα σε 1'...!!! :Banane0:
Όσο για την συνέχεια (countrmeasures etc.)...θα δούμε τι θα δούμε λίαν συντόμως!

Ήρθε κι εδώ η αντικατάσταση (η παλιά ήταν v4) . Δεν ενεργοποιήθηκε με το sms, μετά από τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών ενεργοποιήθηκε σε 3 λεπτά στο internal slot από dm800 με scam 3.57

Με το προνόμιο nova - forthnet και με τον ένα μήνα δώρο αν πληρώνεις με πιστωτική, η τιμή του full πακέτου μου έρχεται πλέον κάτω από 40 ευρώ, νομίζω πως είναι μία τίμια τιμή.

Ήρθε κι εδώ η αντικατάσταση (η παλιά ήταν v4) . Δεν ενεργοποιήθηκε με το sms, μετά από τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών ενεργοποιήθηκε σε 3 λεπτά στο internal slot από dm800 με scam 3.57

Με το προνόμιο nova - forthnet και με τον ένα μήνα δώρο αν πληρώνεις με πιστωτική, η τιμή του full πακέτου μου έρχεται πλέον κάτω από 40 ευρώ, νομίζω πως είναι μία τίμια τιμή.

τιμια θα ηταν χωρις την φορθνετ..γιατι να την υποστω κι αυτη?

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

40 euro μαζί με την 4νετ;

σωστος γιατι να βαλω με το ετσι θελω ιντερνετ στην μανα μου που το μονο που χρειαζεται ειναι να βλεπει καθαρα τα καναλια ???

και μιλανε για super προσφορα.δεν τους βλεπω καλα μαλλον για λουκετο πανε.αν δεν πετυχει και το κλειδωμα!!!!

Δε σου είπε κανείς να την υποστείς. Αλλά αν την έχεις ήδη (όπως εγώ) η έκπτωση είναι σημαντική.

σωστος γιατι να βαλω με το ετσι θελω ιντερνετ στην μανα μου που το μονο που χρειαζεται ειναι να βλεπει καθαρα τα καναλια ???

και μιλανε για super προσφορα.δεν τους βλεπω καλα μαλλον για λουκετο πανε.αν δεν πετυχει και το κλειδωμα!!!!

Αν θέλει να βλέπει καθαρά τα κανάλια, με 20 ευρώ είναι OK. Δε χρειάζεται το full πακέτο.

Έχω βαρεθεί να ακούω μόνο γκρίνια για τη Nova. Όταν είχε μόνο το full πακέτο, γκρίνια γιατί δεν έχει υποπακέτα. Τώρα που έχει υποπακέτα, γκρίνια για την τιμή του full pack. Κάνει μεγάλη έκπτωση σε συνδιασμό με το αν είσαι πελάτης της στην τηλεφωνία, πάλι γκρίνια. Και 20 ευρώ να σας έδινε το full pack, πάλι γκρίνια θα είχε. Κατάντησε γραφικό το όλο θέμα.