Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Γκρίνια στη Nova για τις διακοπές στις συνδρομές. Η οικονομική κρίση πιέζει, η συνδρομή είναι υψηλή και η NetMed πλήρωσε πολλά χρήματα για την απόκτηση των δικαιωμάτων, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τη στάση της ΕΡΤ, που μεταδίδει μέχρι και σήμερα χωρίς άδεια τα στιγμιότυπα των 14 ομάδων της SuperLeague που κατέχει. (Παρόν)

Εγώ πάντως 20 ευρώ για συνδρομή στο full pack τα θεωρώ τίμια προσφορά και τα δίνω άνετα. Έλα όμως που η νόβα έχει άλλη άποψη και παραμένω ανενεργός συνδρομητής.

Δε σου είπε κανείς να την υποστείς. Αλλά αν την έχεις ήδη (όπως εγώ) η έκπτωση είναι σημαντική.

Αν θέλει να βλέπει καθαρά τα κανάλια, με 20 ευρώ είναι OK. Δε χρειάζεται το full πακέτο.

Έχω βαρεθεί να ακούω μόνο γκρίνια για τη Nova. Όταν είχε μόνο το full πακέτο, γκρίνια γιατί δεν έχει υποπακέτα. Τώρα που έχει υποπακέτα, γκρίνια για την τιμή του full pack. Κάνει μεγάλη έκπτωση σε συνδιασμό με το αν είσαι πελάτης της στην τηλεφωνία, πάλι γκρίνια. Και 20 ευρώ να σας έδινε το full pack, πάλι γκρίνια θα είχε. Κατάντησε γραφικό το όλο θέμα.

Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι 20 ευρα για αυτα που πουλαει ειναι λιγα??
μας μεταπουλαει ολα τα ελευθερα καναλια και κανεις δεν κανει τιποτα μας υποχρεωνει να πληρωνουμε δευτερη φορα τα κρατικα και παλι κανεις δεν κανει κατι.
20 ευρα για 5 καναλια ντοκιμαντερ ειναι παρα πολλα νομιζω.

για τον λογο αυτο εχουν μεινει με 300.000 συνδρομητες εδω και 10 χρονια λειτουργιας ενω θα μπορουσαν να εχουν 1.000.000

Last edited:
σωστος γιατι να βαλω με το ετσι θελω ιντερνετ στην μανα μου που το μονο που χρειαζεται ειναι να βλεπει καθαρα τα καναλια ???

και μιλανε για super προσφορα.δεν τους βλεπω καλα μαλλον για λουκετο πανε.αν δεν πετυχει και το κλειδωμα!!!!

Από το στόμα σου και στου "ψηφιακού Θεού" το αυτί.
Εύχομαι βέβαια να βγει άλλος στην αγορά και να αποροφήσει τουλάχιστον τους υπαλλήλους (όχι τα στελέχη).

Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι 20 ευρα για αυτα που πουλαει ειναι λιγα??
μας μεταπουλαει ολα τα ελευθερα καναλια και κανεις δεν κανει τιποτα μας υποχρεωνει να πληρωνουμε δευτερη φορα τα κρατικα και παλι κανεις δεν κανει κατι.
20 ευρα για 5 καναλια ντοκιμαντερ ειναι παρα πολλα νομιζω.

για τον λογο αυτο εχουν μεινει με 300.000 συνδρομητες εδω και 10 χρονια λειτουργιας ενω θα μπορουσαν να εχουν 1.000.000

Για τα "ελεύθερα" κανάλια να διαμαρτυρηθείς στα ίδια τα κανάλια. Η nova τι φταίει;

Τα περί 1.000.000 συνδρομητών είναι η γνωστή καραμέλα και αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως είναι αδύνατο. Ακόμα και σήμερα που το πακέτο πειρατεύεται πάρα πολύ εύκολα, το άθροισμα συνδρομητών και λαθροθεατών δε ξεπερνά τις 700.000 (σύμφωνα με εκτιμήσεις της ίδιας της Nova). Πως ακριβώς λοιπόν θα γίνουν οι συνδρομητές ένα ή δύο εκατομύρια; Απλώς δε γίνεται.

Έχω πολλά παράπονα από τη Nova, αλλά όχι, δε θέλω να κλείσει. Είναι ένας από τους λόγους που ενώ γνωρίζω πολύ καλά πως θα μπορούσα να βλέπω πάνω από δύο χρόνια με τις γνωστές λευκές καρτούλες, προτιμώ να πληρώνω συνδρομή. Και όσοι παρακαλάτε να κλείσει, να φαλιρίσει κτλ, περιμένετε να έρθει ο "Μεσίας" που θα σας δώσει HD κανάλια με 10 ευρώ το μήνα. Κούνια που σας κούναγε.

Δεν περιμένω HD κανάλια με 10 ευρώ.

Απλά αν έδινα 60 ευρώ που έχει τώρα η NOVA για full πακέτο και με 4-5 HD κανάλια, τότε ναι θα τα άξιζε τα λεφτά της.

Τώρα όχι, με τίποτα.

Επίσης η λογική κάνω ότι γουστάρω γιατί είμαι μονοπώλιο, θα τους φάει αλλά όταν το καταλάβουν θα είναι αργά, μη σας πω πως ήδη είναι αργά. -bye-

Ντε και τσου να πάρετε όλοι δέκτες δικούς μου (NOVA) πάλι δε στέκει.
Σιγά ρε φίλε ποιος είσαι κανένα SKY Digital;

Επίσης να μας πουν πως μετράνε τους λαθροθεατές εκεί στη NOVA να μάθουμε και εμείς μαθηματικά να γελάσουμε !!!
Μάλλον τόσους θα ονειρεύονταν να έχουν πελάτες και έχουν βρει την καραμέλα τα στελέχη της για δικαιολογία στους ιδιοκτήτες.

Αν κάτσουμε πάνω στις εκτιμήσεις των στελεχών της Κάντζας μάλλον θα την κάτσουμε.....

Το ξέρουν καλά ότι "πάνε" λάθος αλλά δεν υπάρχει αφεντικό με όραμα, η μαμά εταιρεία έχει άλλα "κολλήματα" οι πελάτες τα δικά τους, οι παράνομοι το ίδιο, οι μελλοντικοί πελάτες ψάχνονται, οι ψαγμένοι ψάχνονται ακόμα περισσότερο (το τι θα βρουν δεν ξέρω)..... οι πελάτες του πελάτη ω πελάτη άλλα ντάλα της κατσίκας το γάλα.....

Καλή χρονιά παίδες..... :D

.... η μαμά εταιρεία έχει άλλα "κολλήματα" οι πελάτες τα δικά τους, οι παράνομοι το ίδιο, ............

Οι παράνομοι ίσων να πρέπει να ψάξουν το ping τους πρώτα πριν παραγγείλουν γιατί :turtle: πράγματι μπορεί να υπάρχουν κολλήματα !!! :BDBDG54:

:flipout::flipout::flipout:

ΟΘΑΝΑΣΑΣ

Εγω χαιρομαι που μπαινει μεσα με τον ισολογισμό της και γκρινιάζουν παρα πολύ εξω .Εδω τους παραμυθιάζουν οτι φταιει η πειρατεία αλλά η μαμα εταιρία δεν κοιμάται ... Πρεπει να ξυλώσουν λοιπον πρωτα τον Δ/ντη Marketing ο οποίος δεν εχει ιδέα να πλασάρει το προιόν μαζί με τον Εμπορικό Δ/ντη ο οποιος χαράζει την εμπορική πολιτική της εταιρείας και μετά τον Δ/ντη Υλικού που εισηγείται τους δέκτες που του πλασάρουν οι έξω και η κότα δεν μιλάει οτι δεν παιζει αυτό στην Ελλάδα .

Επειδή λοιπον εχει δωσει πολλά για τα δικαιώματα και δεν εισπράτει οσα οι 2 Δ/ντάδες προτείνουν τους φτάινε οι πειρατές...χα,χα.

Θυμάστε ποσα χρόνια φωνάζαμε για πακέτα θεματικά και μετά από πόσα χρόνια το κάνανε . Να χαρω εγω Δ/ντη Εμπορικό και Marketing :BDGBGDB55:

Αυτούς σκέφτομαι σοβαρά να τους προτείνω και σε άλλες εταιρίες να σωθουν:rifle:.

Ειναι κάτι σαν την Αλλατίνη με τον Μανο τον βουλευτη:BDGBGDB55:

Εγω χαιρομαι που μπαινει μεσα με τον ισολογισμό της και γκρινιάζουν παρα πολύ εξω .Εδω τους παραμυθιάζουν οτι φταιει η πειρατεία αλλά η μαμα εταιρία δεν κοιμάται ... Πρεπει να ξυλώσουν λοιπον πρωτα τον Δ/ντη Marketing ο οποίος δεν εχει ιδέα να πλασάρει το προιόν μαζί με τον Εμπορικό Δ/ντη ο οποιος χαράζει την εμπορική πολιτική της εταιρείας και μετά τον Δ/ντη Υλικού που εισηγείται τους δέκτες που του πλασάρουν οι έξω και η κότα δεν μιλάει οτι δεν παιζει αυτό στην Ελλάδα .

Επειδή λοιπον εχει δωσει πολλά για τα δικαιώματα και δεν εισπράτει οσα οι 2 Δ/ντάδες προτείνουν τους φτάινε οι πειρατές...χα,χα.

Θυμάστε ποσα χρόνια φωνάζαμε για πακέτα θεματικά και μετά από πόσα χρόνια το κάνανε . Να χαρω εγω Δ/ντη Εμπορικό και Marketing :BDGBGDB55:

Αυτούς σκέφτομαι σοβαρά να τους προτείνω και σε άλλες εταιρίες να σωθουν:rifle:.

Ειναι κάτι σαν την Αλλατίνη με τον Μανο τον βουλευτη:BDGBGDB55:

Το καλό με εσένα είναι ότι έχεις συγκεκριμένη άποψη για ποιος φταίει, όχι σαν κάτι άλλους που αμολάν ένα "ακατανόμαστη" και καθάρισαν....
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εγώ ήμουν πιο συγκεκριμένος, παρακαλώ τα πρωτία τα κατέχω εγώ.

Είπα να κλείσει NOVA, να απορροφήσει τους εργαζομένους και να στείλει του managers από εκεί που ήρθαν. :BDGBGDB55:

Το καλό με εσένα είναι ότι έχεις συγκεκριμένη άποψη για ποιος φταίει, όχι σαν κάτι άλλους που αμολάν ένα "ακατανόμαστη" και καθάρισαν....
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Βγαινω και επωνυμα και στηριζω αυτά που λέω και δεν κρυβομαι , ουτε κρυφτηκα ποτέ .Και για του λόγου το αληθές πριν από 12 περι´που χρόνια τα ειχα με την ιδιαιτέρα του τότε Δ/ντη marketing που ελεγε θα κάνει και θα κανει και και ...και σε μια φάση που ειχαμε βγει όλοι του λεω Ρε φίλε αμα κάνεις το 1 απ οτι λες θα παρεις ολη την αγορά . Ε μετά από 9 μήνες πήρε δρόμο:BDGBGDB55:
Τους τα λέω και οταν με παιρνουν να ενεργοποιήσω τη συνδρομή .Τους λεω στο τηλ κέντρο να με συνδέσουν με κάποιον να εκφράσω τα παράπονα και μετά τους περναω γενιές 14 και βάλε Αλλά οι απαντησεις ειναι οι ίδιες που δινουν τα τμηματα marketing " σας ευχαριστουμε που μας ειπατε τα προβλήματά σας και θα κανουμε οτι ειναι δυνατόν" .. Ε και κάνουν το αδύνατο με ξαναπαιρνουν τηλέφωνο!!!:BDGBGDB55:

Δεν περιμένω HD κανάλια με 10 ευρώ.

Απλά αν έδινα 60 ευρώ που έχει τώρα η NOVA για full πακέτο και με 4-5 HD κανάλια, τότε ναι θα τα άξιζε τα λεφτά της.

Τώρα όχι, με τίποτα.

Επίσης η λογική κάνω ότι γουστάρω γιατί είμαι μονοπώλιο, θα τους φάει αλλά όταν το καταλάβουν θα είναι αργά, μη σας πω πως ήδη είναι αργά. -bye-

Ντε και τσου να πάρετε όλοι δέκτες δικούς μου (NOVA) πάλι δε στέκει.
Σιγά ρε φίλε ποιος είσαι κανένα SKY Digital;

Επίσης να μας πουν πως μετράνε τους λαθροθεατές εκεί στη NOVA να μάθουμε και εμείς μαθηματικά να γελάσουμε !!!
Μάλλον τόσους θα ονειρεύονταν να έχουν πελάτες και έχουν βρει την καραμέλα τα στελέχη της για δικαιολογία στους ιδιοκτήτες.

Από τη μία θες να βάλει λουκέτο, από την άλλη αν είχε 5 HD κανάλια τα 60 ευρώ θα σε ικανοποιούσαν. Νομίζω παραλογίζεσαι.

Τα περί δέκτη και παντρεμάτων καλώς ή κακώς είναι πλέον κοινή πρακτική παντού. Δε βλέπω κανέναν να διαμαρτύρεται για το Sky UK, που ο δέκτης του είναι για τα πανυγήρια. Απλώς εκεί το "πάντρεμα" προς το παρόν πέρνει διαζύγιο.

Για τη λαθροθέαση υπολογίζουν πως αριθμεί περίπου 350.000 άτομα, όσο δηλαδή είναι και ο αριθμός συνδρομητών της (analog filmnet + nova μαζί). Και νομίζω είναι μία εκτίμηση κοντά στην πραγματικότητα. Οπότε όλοι αυτοί που προτείνουν ως φωστήρες του μάρκετιγκ να πέσει η τιμή στο 1/3, απλώς είναι εκτός πραγματικότητας.

Για μένα με την έκπτωση που δίνει στους πελάτες τηλεφωνίας, έχει πλέον μία λογική και σωστή τιμή. Αν δε σας ενδιαφέρει το internet, συνδυάστε forthnet telephony economy με nova full pack. Θα σας έρθει 60 ευρώ και τα δύο. Αν πληρώνατε πάγιο ΟΤΕ, ουσιαστικά θα σας έρχεται στα 44 ευρώ. Και αν πληρώνετε με πιστωτική, που είναι ένας μήνας δώρο στους 12, πέφτει η τιμή στα 40 ευρώ.

Και εγώ διαφωνώ με πολλά που κάνει το τμήμα management στη nova (πχ πιο μεγάλη ηλιθιότητα από το να έχεις τα δύο xxx κανάλια για μία μέρα με 6 ευρώ δεν υπάρχει!!!) αλλά το να λες έτσι εύκολα "ρίξτε την τιμή στο 1/3 και θα αγοράσει όλη η Ελλάδα" δείχνει πολύ απλά πως αυτός που το λέει έχει μαύρα μεσάνυχτα από marketing δορυφορικού πακέτου.

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Από τη μία θες να βάλει λουκέτο, από την άλλη αν είχε 5 HD κανάλια τα 60 ευρώ θα σε ικανοποιούσαν. Νομίζω παραλογίζεσαι.

Τα περί δέκτη και παντρεμάτων καλώς ή κακώς είναι πλέον κοινή πρακτική παντού. Δε βλέπω κανέναν να διαμαρτύρεται για το Sky UK, που ο δέκτης του είναι για τα πανυγήρια. Απλώς εκεί το "πάντρεμα" προς το παρόν πέρνει διαζύγιο.

Για τη λαθροθέαση υπολογίζουν πως αριθμεί περίπου 350.000 άτομα, όσο δηλαδή είναι και ο αριθμός συνδρομητών της (analog filmnet + nova μαζί). Και νομίζω είναι μία εκτίμηση κοντά στην πραγματικότητα. Οπότε όλοι αυτοί που προτείνουν ως φωστήρες του μάρκετιγκ να πέσει η τιμή στο 1/3, απλώς είναι εκτός πραγματικότητας.

Για μένα με την έκπτωση που δίνει στους πελάτες τηλεφωνίας, έχει πλέον μία λογική και σωστή τιμή. Αν δε σας ενδιαφέρει το internet, συνδυάστε forthnet telephony economy με nova full pack. Θα σας έρθει 60 ευρώ και τα δύο. Αν πληρώνατε πάγιο ΟΤΕ, ουσιαστικά θα σας έρχεται στα 44 ευρώ. Και αν πληρώνετε με πιστωτική, που είναι ένας μήνας δώρο στους 12, πέφτει η τιμή στα 40 ευρώ.

Και εγώ διαφωνώ με πολλά που κάνει το τμήμα management στη nova (πχ πιο μεγάλη ηλιθιότητα από το να έχεις τα δύο xxx κανάλια για μία μέρα με 6 ευρώ δεν υπάρχει!!!) αλλά το να λες έτσι εύκολα "ρίξτε την τιμή στο 1/3 και θα αγοράσει όλη η Ελλάδα" δείχνει πολύ απλά πως αυτός που το λέει έχει μαύρα μεσάνυχτα από marketing δορυφορικού πακέτου.

Επειδή και οι 2 μας εχουμε τον skyHD δέκτη θα πω το εξής .Ο δεκτης δεν ειναι τιποτα σπουδαίο αλλά 60 Ευρω τα δινεις και τα δίνω γιατί εχει 1000 καναλια ασχετα πια ειναι καλα και οχι ελευθερα για να μην πω τα HD .

Δεν μπορεις λoιπόν εμπορικά και απο marketing να συγκρίνεις τις 2 πλατφόρμες ΑΡΑ πρεπει να πέσει στο μισό? Οχι . Στο 1/3 πρέπει- και ν ανεβει στο μισό όταν βάλει τα HD και αν τα βάλει ....

Γιατί όπως λες, είναι καλή η τιμή?, γιατί εγω μπορεί να μην θελω forthnet γιατί ειναι μουφα η εξυπηρέτηση καi η συνδεση , αρα δεν ειναι 40 και 44 .Η forthnet δεν ειναι μετρο συγκρισης πληθυσμιακά γιατί δεν εχει ποσοστό επικράτειας στο ιντερνετ οπότε και παλι δεν συμφερει (παντα από θεση marketing).

Αν λοιπον βάλει και HD η Νοβα τι θα ερθει να πει ? Πληρώστε πό 50 τώρα 70 για να βγάλει τα σπασμένα ?

Και που ειναι 350.00 ? Σιγά μην ασχολειται ολη η Ελλάδα και ο απόδημος Ελληνισμός με την Νοβα ...Ας γελάσω . Πάνω από 50.000 ειναι δεν ειναι και παλι από εσωτερική τους πληροφόρηση . Τα υπόλοιπα ειναι για τα media.

Αν θέλει λοιπον από άποψη marketing να παιξει μπάλα, γιατί σε λίγο της τη φυλάει ο ΟΤΕ αν πάρει τις ελευθερες συχνοτητες που αδειάσανε από τις 19 μοίρες , θα πρεπει

1ον Να μειωσει την τιμή στο 1/3 ακριβως

2ον Η τιμή να παιξει πολύ στα θεματικά πακέτα με άλλα κανάλια (σιγά μην πάρει και αλλους μεταφραστές να ανεβάσει τα λειτουργηκά εξοδα)

3ον Να αλλάξει όλους τους παλιους δέκτες οπως κανουν εξω τζαμπα

4ον Να κλεισει το αναλογικό και να προχωρήσει σε ψηφιακό με δωρεάν δεκτες

5ον Οι 350.000 που ψαχνει και λεει πως ειναι πειρατές ... ειναι στα καφενεία και βλέπουν το ποδόσφαιρο και μονο. Ας τους κεράσει συνδρομές μόνο την περίοδο που εχει μπάλα και τους ενδιαφέρει...

6ον Τις τσόντες ας τις βάλει 1,99 το βραδυ όπως τα dvdclub να δεις τι θα γίνει ...

Και να μην σου πω και πόσα αλλα marketing μπορεί να κάνει αλλά ως συνηθως θα πλατιάσει το θεμα :grinning-smiley-043

Last edited:
Αποψή μου μετα απο 6 χρονια συνδρομητής τους.....

Ας κάνουν ενα ξεκαθαρισμα στα αχρηστα κανάλια που έχουν ( Chasse pesche - mezzo k.a ) και η τιμή θα πέσει έτσι κι αλλιώς...Τόσα χρόνια αυτο το MGM δεν το εχω παρακολουθήσει ΠΟΤΕ...Φαντάζομαι και άλλοι πολλοι εκτος απο μενα...

Ας κρατήσουν κι ας προσθέσουν "πραγματικα" κανάλια και επαναλαμβάνω η τιμή θα πέσει...

Φίλε malakudi το αν παραλογίζομαι άσε να το κρίνω εγώ που πληρώνω και όχι εσύ.

Όταν κάποιος με δουλεύει μπροστά στα μάτια μου και απαιτεί να του πληρώνω συνδρομή για το τίποτα τότε μάλλον εκείνοι παραλογίζονται και όσοι το υποστηρίζουν.

Επίσης για τη λαθροθέαση αν δεν τους μετρήσει κάποιος ότι και να λέμε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !!!
και εγώ λέω ότι υπάρχουν 2.000.000 που φοροδιαφεύγουν, μήπως είμαι συκοφάντης από τη στιγμή που δεν μπορώ να το αποδείξω;
Επειδή το κράτος δεν εισπράτει τους φόρους που περιμένει και μόνο αυτό φτάνει για να λέμε ότι φοροδιαφεύγουν τόσοι;

Το πάντρεμα του δέκτη το μόνο που κάνει είναι να χάνεις και άλλους συνδρομητές και είναι ένας από τους λόγους που λέω μακάρι να κλείσει αυτή η εταιρεία μήπως και δούμε το φως μας σε αυτή τη χώρα επιτέλους.

Ποιος ο λόγος του να πρέπει να επιλέξω τηλεφωνία & internet για να έχω Ελληνική δορυφορική τηλεόραση το 2010;;;;;;;;
Δεν μου φτάνει το κινητό που πληρώνω πρέπει να έχω και σταθερή τηλεφωνία; Οι 9/10 θα με καλέσουν στο κινητό και ο 1/10 θα με πάρει στο σπίτι αν ποτέ δεν με βρει στο κινητό. Οπότε ανούσιο πλέον το σταθερό.

Άποψη μου και θα πρέπει να τη δέχεται η NOVA και η κάθε NOVA επειδή απλά και μόνο δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη.

Για να καταλαβω δηλαδης,πρεπει να παρω και το τελ τους και να τους τα σκαω και με την καρτα μου που εχω σε τραπεζα?ερχετε η ωρα τους αργα η γρηγορα ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα....και κατι ακομα ert worl γιατι ειναι ελευθερη στο καυτο πουλι?γιατι δεν ειναι και η ερτ1 και νετ και ερτ3?της πληρωνω απο την τσεπη μου,πρεπει να της ξαναπληρωσω στην νοβα και καθε νοβα?malakudi παραλογιζομαι τωρα για πες μου?

Και να μην σου πω και πόσα αλλα marketing μπορεί να κάνει αλλά ως συνηθως θα πλατιάσει το θεμα
που να ξερουν τουτι απο marketing το μονο που ξερουν ειναι να τα αρπαζουν δηλαδη τι θελω να πω:οσοι ηταν παλια συνδρομητες οχι ολοι τους καναν προσφορα με 19,90!!!!!!ακουσον ακουσον κυριε εμεις ολοι η αλλοι μακακες ειμασταν που τα ακουμπουσουμε μεχρι και προχτες.

Last edited: