Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Απλό είναι γιατρέ μου, ο άνθρωπος διαβάζει δεξιά αριστερά και ενημερώνεται, κάπως έτσι μαθαίνουμε και εμείς !!!! Αυτά είναι στοιχεία που υπάρχουν από τις ίδιες τις εταιρείες στο διαδίκτυο, απλά εμείς βαριόμαστε να τα ψάξουμε και να τα διαβάσουμε....

Λίγα λόγια και καλά. Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν....

Anyway, όλα αυτά τα μηνύματα είναι λίγο άσχετα με το θέμα που είναι οι κάρτες της Nova, οπότε αν θέλει κάποιος moderator ας τα μεταφέρει αλλού. Πάντως δεν έχω καμία "κρυφή" πληροφόρηση, ότι γράφω θα δεις πως είναι δημοσιευμένο και αλλού. Έρευνα και κοινή λογική για φιλτράρισμα της ουσίας από τα σκουπίδια, αυτό είναι όλο.

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

νοβα νοβα τη λες εσυ malakudi απο αυτα που διαβαζεις θα τα καταφερει τελικα με το θεμα της πειρατιας??

Θεωρώ πως οι κάρτες κλώνοι θα κλείσουν όλες. Θα είναι έκπληξη για μένα να συνεχίσουν να δουλεύουν κάποιες από αυτές. Επίσης θεωρώ πως τα antisharing μέτρα δε θα δουλέψουν στο μέγεθος που θα ήθελε η nova.

@the doctor
Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Τα "είσαι γάτα" "μέσα σ' όλα" "αν κατάλαβα ποιος είσαι" και λοιπά κομπλιμέντα και υπονοούμενα δε βοηθούν σε τίποτα. Ισα ίσα που μπορεί να φέρουν τον άλλο σε δύσκολη θέση.

Ναι, ο Πάνος είναι μεγάλη γάτα, όμως τι σημασία έχει ποιος είναι? Μπορεί ο καθένας μας να ξέρει ποιος είναι ποιος?
Σημασία έχει να βοηθάει, τώρα για το ποιος είναι ο καθένας καλύτερα να το ξέρει ο ίδιος!
Άποψή μου πάντα!:guitarist:

Εχετε δικιο παιδια ζητω ταπεινα συγνωμη,καμια φορα λεμε και κατι παραπανω.
Εγω μια φορα εξακολουθω να εχω μια αποψη για τον φιλο malakudi και του βγαζω το καπελο,μπραβο του για την ενημερωση που εχει,και χαιρομαι που τον εχουμε εδω στην παρεα μας.

@the doctor
Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Τα "είσαι γάτα" "μέσα σ' όλα" "αν κατάλαβα ποιος είσαι" και λοιπά κομπλιμέντα και υπονοούμενα δε βοηθούν σε τίποτα. Ισα ίσα που μπορεί να φέρουν τον άλλο σε δύσκολη θέση.
Οτι πεις εσυ,εξαλου με σενα δεν μπορω να τα βαλω διοτι θα παω για διακοπες παλι.
Αρε Αντωνη δεν με βοηθας λιγο....δεν με βοηθας θα με φανε παλι:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Θεωρώ πως οι κάρτες κλώνοι θα κλείσουν όλες. Θα είναι έκπληξη για μένα να συνεχίσουν να δουλεύουν κάποιες από αυτές. Επίσης θεωρώ πως τα antisharing μέτρα δε θα δουλέψουν στο μέγεθος που θα ήθελε η nova.
Σεβαστη η γνωμη αλλα εμενα κατι μου λεει οτι δεν θα κανουν τιποτα,και αν κανουν θα εχει πλακα μετα απο τα 70 να μας παν καμια 100 ευρω το μηνα,λεω εγω τωρα ετσι.

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Οτι πεις εσυ,εξαλου με σενα δεν μπορω να τα βαλω διοτι θα παω για διακοπες παλι.
Αρε Αντωνη δεν με βοηθας λιγο....δεν με βοηθας θα με φανε παλι:flipout:

Σόρυ αλλά μπάνιο μου αρέσει να κάνω μόνος μου !!!!!!! :D

καλως τηνα κι ας αργησε.
με sms που εστειλα ηρθε η απαντηση και εγραφε "ο κωδικος που στειλατε ειναι λαθος" (καπως ετσι).
και τους πηρα τηλ. για την ενεργοποιηση της Kappa.
Κι εγώ τα ίδια έπαθα, έφαγα όλο το απόγευμα χθές για μια δουλειά 5 λεπτών.
Στην αρχή δεν δεχόταν τον κωδικό, μετά δεν γινόταν με με emu, κατόπιν δεν γινόταν με ucas slot....μετά ξέθαψα την μοντούλα.

:guitarist:

Κι εγώ τα ίδια έπαθα, έφαγα όλο το απόγευμα χθές για μια δουλειά 5 λεπτών.
Στην αρχή δεν δεχόταν τον κωδικό, μετά δεν γινόταν με με emu, κατόπιν δεν γινόταν με ucas slot....μετά ξέθαψα την μοντούλα.

:guitarist:

εμενα μια χαρα εγινε στο ucas. ανοιξε σε μισο λεπτο.!