suzakias
Banned
Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Θανάση προλαβαίνεις να κάνεις edit το τελευταίο σου ποστ.....
Θανάση προλαβαίνεις να κάνεις edit το τελευταίο σου ποστ.....
Όταν μοιράζεις μέσα στο σπίτι δεν μπορούν να το πάρουν χαμπάρι. Αυτό με τις παλιές κάρτες.
Με τις καινούργιες δεν χρειάζεται καν να μπουν στον κόπο και αυτό γιατί οι ίδιες οι κάρτες δίνουν αναφορά στο που μοιράζονται.
Αυτό μπορεί να μας το πουν και τα παιδιά που ασχολούνται με το πολύ διάβασμα για αυτές τις περιπτώσεις...
Από την άλλη, όταν θέλουν να δουν που μοιράζεις (από τη στιγμή που σε έχουν εντοπίσει, εύκολα γίνεται...) αρκεί να δουν τι φεύγει από το ρουτερ σου ( και που πάει) το οποίο υποχρεωτικά περνάει μέσα από τα δικά τους μηχανάκια ( του πάροχου) .....
Όταν μοιράζεις μέσα στο σπίτι δεν μπορούν να το πάρουν χαμπάρι. Αυτό με τις παλιές κάρτες.
Με τις καινούργιες δεν χρειάζεται καν να μπουν στον κόπο και αυτό γιατί οι ίδιες οι κάρτες δίνουν αναφορά στο που μοιράζονται.
Αυτό μπορεί να μας το πουν και τα παιδιά που ασχολούνται με το πολύ διάβασμα για αυτές τις περιπτώσεις...
Από την άλλη, όταν θέλουν να δουν που μοιράζεις (από τη στιγμή που σε έχουν εντοπίσει, εύκολα γίνεται...) αρκεί να δουν τι φεύγει από το ρουτερ σου ( και που πάει) το οποίο υποχρεωτικά περνάει μέσα από τα δικά τους μηχανάκια ( του πάροχου) .....
Μια ματιά στο log file του ρουτερ σου δείχνει αν κάποια άλλη ip συνδέθηκε με τον ρουτερ...
Για την κάρτα δεν το έθεσα σωστά, όντως υπάρχει τρόπος αποτροπής του μοιράσματος αλλά όχι αμφίδρομη επικοινωνία...
υ.γ. sorry αλλά έβλεπα Μίλαν Μάντσεστερ.....![]()
Δεν στεκουν αυτα τα πραγματα ρε παιδια.
Βεβαια δεν εννοειτε πλεον μοιρασμα με το κλασσικο τροπο με ανοιχτες πορτες.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44138
Μηπως ο mod να ξεκλειδωσει το θεμα?
Δεν στεκουν αυτα τα πραγματα ρε παιδια.
Βεβαια δεν εννοειτε πλεον μοιρασμα με το κλασσικο τροπο με ανοιχτες πορτες.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44138
Μηπως ο mod να ξεκλειδωσει το θεμα?
Αν έχεις πρόσβαση στο router απο την πίσω πόρτα, εσύ πιστεύεις οτι αυτή η πρόσβαση είναι logged ???
Πρέπει να είσαι επηρρεασμένος απο το 2-3 και μου τα λές αυτά !![]()
Να σου κλειδώσω ένα ρούτερ και αν μπεις θα σου κάνω ένα καλό δώρο σύντομα....
Μόνο για κλειδωμένα μιλάω, όχι για μπάτε σκύλοι αλέστε !!!!![]()
Αχ βρε Αντώνη, δε θέλεις να καταλάβεις ...
Εγώ λέω πολύ πολύ απλά τα εξής:
1 .Το router που σου δίνεται με τη σύνδεσή σου παραμένει ιδιοκτησία του provider.
2. AN ο provider έχει έρθει σε συμφωνία με τον κατασκευαστή του router και για λόγους remote maintenance έχει απ' ευθείας πρόσβαση με άλλο τρόπο - πέραν του γνωστού login απο browser με URL την IP - όπως π.χ. μέσω telnet, τότε όχι μόνο δε μπορείς να κάνεις κάτι αλλά ουτε κάν θα το μάθεις ποτέ !
3. Αν το backdoor υπάρχει μέσω loophole στο firmware, τοτε ΙΣΩΣ αν κάνεις μη εγκεκριμένη αναβάθμιση σε firmware που δεν σου το έχει δώσειο ο ίδιος ο πάροχος, να είσαι ΟΚ. Αν όμως είναι εγγενές το back door απο τον κατασκευαστή του router (Alcatel στην περίπτωσή μας) τότε ό,τι firmware και να βάλεις η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή .....
Και μη βιαστείς να πείς οτι αυτά δεν γίνονται γιατί ξέρω απο πρώτο χέρι οτι γίνονται !
Ελπίζω τώρα να το έκανα πιο κατανοητό
Φίλιππος
Βρε κατανοητός είσαι από την αρχή και δεν είπα ότι δεν γίνονται, το κλείδωμα που σου έγραψα το κάνω μετά από αλλαγή firmware !!!!![]()
Εγώ τα "router" τα χρησιμοποιώ ως "χαζά" modems, με RFC 1483 bridge. Το ppp interface το "σηκώνει" ένας δικός μου linux router, μέσω PPPoE. Hack this ...
Παναγιώτη, πόσοι νομίζεις οτι
1. ξερουν πώς να κάνουν αυτό που έκανες ?
2. ακόμα κι αν ξέρουν, πόσοι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν ?
3. είναι πονηρεμένοι απο πρίν ?
4. έχουν άγνοια (κινδύνου τουλάχιστον) ?
5. είναι ωχαδερφιστές (του στύλ "έλα μωρέ, εμένα θα παρακολουθήσουν / πιάσουν ?") ?
Εσυ έχεις γνώσεις διάθεση και είσαι και υποψιασμένος, και μπράβο σου... Υπάρχουν όμως πολλοί άλλοι που ΔΕΝ είναι σαν εσένα ... Αυτοί είναι οι υποψήφιοι να πάνε "σαν το σκυλί στ' αμπέλι" ....
Φίλιππος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.