Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Βοηθεια Χριστιιανοι. Πρωτα απ όλα η καρτα δεν μου ηρθε γιατι η Γενικη Ταχυδρομικη βαριοταν. Οταν μια μερα σταματησα να βλεπω και καταλαβα τι γινοταν, μου την ξαναστειλαν. Στον Humax δεν επαιζε με τιποτα. Πηγα σ ενα μαγαζι οπου επαιξε αλλα στον Humax αρνειται. Θα δοκιμασω και με νεο Irdetto module μπας και χαλασα το αλλο στο βαλε-βγαλε, αλλα μηπως εχει κανεια καμμια ιδεα? Τα ελευθερα παιζουν κανονικα. Ποσο μλκς ειναι?

Βοηθεια Χριστιιανοι. Πρωτα απ όλα η καρτα δεν μου ηρθε γιατι η Γενικη Ταχυδρομικη βαριοταν. Οταν μια μερα σταματησα να βλεπω και καταλαβα τι γινοταν, μου την ξαναστειλαν. Στον Humax δεν επαιζε με τιποτα. Πηγα σ ενα μαγαζι οπου επαιξε αλλα στον Humax αρνειται. Θα δοκιμασω και με νεο Irdetto module μπας και χαλασα το αλλο στο βαλε-βγαλε, αλλα μηπως εχει κανεια καμμια ιδεα? Τα ελευθερα παιζουν κανονικα. Ποσο μλκς ειναι?

ρε συ Γιωργο-πεστα μας με την σειρα...
τι καρτα ειχες?(την παλια,την καπα...)
επαιζε και ξαφνικα σταματησε?
στο μαγαζι σε τι δεκτη επαιξε?
εγινε η πρωτη ενεργ/ση(της καινουργιας) σε ιδιοκτησιακο δεκτη?(πανασατ)

Η παλια δεν παιζει, αλλα μεχρι προτινος επαιζε μια χαρα. Η ενεργοποιση της Κ εγινε σε panasat οπου παιζει. Στον Humax δεν επαιξε ποτε. Υπαρχει περιπτωση να μην συνεργαζεται?

Η παλια δεν παιζει, αλλα μεχρι προτινος επαιζε μια χαρα. Η ενεργοποιση της Κ εγινε σε panasat οπου παιζει. Στον Humax δεν επαιξε ποτε. Υπαρχει περιπτωση να μην συνεργαζεται?

irdeto module εχεις το original?παλιο,καινουργιο?

Η kappa φίλου παίζει σε Humax 5400 με το νέο irdeto cam.

Σε μένα η Kappa παίζει μια χαρά σε Humax 2000 με ένα irdeto module αγορασμένο εδώ και 5 χρόνια(της SCM)...Συνεργαζόμενη άψογα και με το SmartWi(όσες φορές την δοκίμασα...)

Ευχαριστώ για τις απαντησεις, κι εγω σε 2000 προσπαθω, δεν ξερω αν το module ειναι αυθεντικο. Υποθετω πως ναι. Θα δοκιμασω και με καινουριο. Την γκαντεμια μου μεσα, δεν ειναι τυχαιο που εχω σπασει και το ποδι μου

Αυθεντικό είναι το module αν γραφει απ έξω Irdeto Access και επειδή πρεπει να ειναι απο τα καινούργια για να παίζει σωστά θα πρεπει να ειναι χρώματος μωβ ή κόκκινου (αν ειναι μπλε ειναι απο τα παλιά και δεν....)

Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρουσα η συζήτηση σας.
Εμάς εδώ στην Κύπρο η νόβα μας έδωσε τη zeta έκδοση της κάρτας και προσφέρεται μαζί με αποκωδικοποιητή panasat ird1110. Δοκίμασα να παίξω την κάρτα στο δικό μου technomate tm6900 plus hd pvr, απευθείας στο multireader που διαθέτει αλλά τίποτα. Πήρα μια irdeto/conax ulti-cam αλλά πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να παίξει στον technomate;

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Εμάς εδώ στην Κύπρο η νόβα μας έδωσε τη zeta έκδοση της κάρτας και προσφέρεται μαζί με αποκωδικοποιητή panasat ird1110. Δοκίμασα να παίξω την κάρτα στο δικό μου technomate tm6900 plus hd pvr, απευθείας στο multireader που διαθέτει αλλά τίποτα. Πήρα μια irdeto/conax ulti-cam αλλά πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να παίξει στον technomate;

Καλησπέρα φίλε. Στον TECHNOMATE ενδεχομένως να παίξει με μωβ μοντούλα irdeto. Σκέτη νομίζω δεν παίζει σε κανένα δέκτη. Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να παίξει και με μοντούλα T-REX, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος.

Αφού προσφέρεται με τον Ρ 1110 τότε μάλλον είναι "παντρεμένη" μαζί του και δεν πρόκειται να παίξει πουθενά αλλού.
Για τηλεφώνησε τους να μάθεις τα νέα.

Πάντως για να γίνει κατανοητό, πες μας αν σου αντικατέστησαν παλιά κάρτα ή έκανες νέο συμβόλαιο τώρα.

Καλημέρα στους φίλους της δορυφορικής.

Για τον φίλο georgie69,να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου μετην αλλαγή της κάρτας nova.
Ώς πριν από μία εβδομάδα είχα μία version 4 και έβλεπα με humax 5400.
Ένα μεσημέρι έκλεισε στα καλά καθούμενα και ενώ έχω πληρωμένη την συνδρομή μου.Όταν πήρα τηλέφωνο,μου είπαν πως μου την έκλεισαν επειδή μου έστειλαν την νέα και δεν την παρέλαβα.Πράγμα που δεν έγινε ποτέ.Μετά από τρεις μέρες παρέλαβα τελικά την νέα version kappa.
Όταν πήρα τηλέφωνο για την ενεργοποίησή της απαίτησα να λειτουργεί
τόσο στον humax όσο και στον edision που πήρα τώρα.
Έτσι και έγινε και όλα είναι ρολόι.
Πιστεύω ότι θα λειτουργεί και σ' άλλους δέκτες.
Να πω ότι στον humax έχω να κάνω χρόνια αναβάθμιση.
Όλα γίνονται από το τηλέφωνο με την "κυρία"......
Ελπίζω να βοήθησα...

Πάντα φιλικά.......

Γειά σου φίλε Michail.

Είσε σίγουρος για τη Zeta κάρτα. Γιατί ο συγγενής μου πήρε την Kappa απο την ίδια πηγή....

Θ.

Ευχαριστώ και παλι. Αν και μωβ η μοντούλα, εκει ηταν το προβλημα, ισως λογω βλάβης. Αντικαταστάθηκε και ολα καλα.

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Φίλοι AlexT και Athanasi
Η κάρτα είναι σίγουρα παντρεμένη με τον αποκωδικοποιητή, εφόσον μου το ανέφεραν όταν έκανα το συμβόλαιο, πριν από δυο βδομάδες. Έχω χρησιμοποιήσει το loop out στο πίσω μέρος του technomate και έδωσα στον panasat. Έτσι μπορώ να επιλέξω τον technomate επιλέγοντας τη σύνδεση HDMI της τηλεόρασης και τα κανάλια της nova επιλέγοντας τη σύνδεση scart στην τηλεόραση. Αυτό που θέλω να κάνω όμως, είναι να βάλω την κάρτα zeta (το γράφει στο πίσω μέρος της κάρτας) στον technomate για να μπορώ να γράφω προγράμματα στο σκληρό δίσκο τον οποίο έχω ενώσει. Γι' αυτό κι όλη η προσπάθεια να βρω ένα cam που να παίζει την κάρτα. Μ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Φίλοι AlexT και Athanasi
Η κάρτα είναι σίγουρα παντρεμένη με τον αποκωδικοποιητή, εφόσον μου το ανέφεραν όταν έκανα το συμβόλαιο, πριν από δυο βδομάδες
Επομένως δεν πρόκειται να παίξει πουθενά αλλού.

Αν είσαι στην Κύπρο φίλε, και ασχολήσε με dreambox πέρασε να πιούμε καφέ.....

Η πρόταση είναι ανοιχτή φυσικά σε όλους τους dreamboΧ-άκιδες που τυγχάνει να βρίσκονται στην Κύπρο σε κάποια στιγμή !!! .....

Θ.

Φίλε ξέρεις αν η κάρτα που δίνει η Nova της Κύπρου στο πακέττο PVR είναι παντρεμένη η μπορεί να παίξει σε dreambox PVR ?

Θ.