Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

help help help....
η καρτα μου νοβα αποτι ειδα ειναι version 4.αυτο σημαινει οτι παιζει σε ολους τους δεκτες???
θα γινει καποια αναβαθμιση στην καρτα μου???πρεπει να κανω κατι εγω???το λεω γιατι την δευτερα θα παω να παρω τον argus mini και δεν θελω να βρεθω προ εκλπηξεως.ευχαριστω

help help help....
η καρτα μου νοβα αποτι ειδα ειναι version 4.αυτο σημαινει οτι παιζει σε ολους τους δεκτες???
θα γινει καποια αναβαθμιση στην καρτα μου???πρεπει να κανω κατι εγω???το λεω γιατι την δευτερα θα παω να παρω τον argus mini και δεν θελω να βρεθω προ εκλπηξεως.ευχαριστω

Σύντομα θα σου αλλάξουν κάρτα με νέα τύπου Κ, αλλά εφόσον είναι ανύπαντρη δεν θα έχεις πρόβλημα (αυτά για το άμεσο μέλλον, τι θα κάνουν σε 1 ή 2 χρόνια δεν το γνωρίζουμε...)

Σύντομα θα σου αλλάξουν κάρτα με νέα τύπου Κ, αλλά εφόσον είναι ανύπαντρη δεν θα έχεις πρόβλημα (αυτά για το άμεσο μέλλον, τι θα κάνουν σε 1 ή 2 χρόνια δεν το γνωρίζουμε...)

αυτη η τυπου Κ καρτα θελει καποιο irdeto για να παιξει στον argus mini??αν ναι απο που το αγοραζω-βρισκω??

Σήμερα παρέλαβα τη νέα κάρτα Kappa version. Η προηγούμενη ήταν version 2 και έπαιζε σε Technomate 6900 combo.

Παρά τις αμφιβολίες μου είπα να το ρισκάρω και να την ενεργοποιήσω αμέσως.
Αφού έβαλα τη νέα κάρτα κατευθείαν στο δέκτη (χωρίς κάποιο Irdeto cam), έστειλα το sms με τα στοιχεία που μου έλεγαν στην επιστολή και έλαβα απάντηση, πάλι με sms, ότι η ενεργοποίηση θα γινόταν σε λίγα λεπτά.

Μετά από μισή ώρα αναμονής και αφού δεν έγινε τίποτα, πήρα τηλ την τεχνική εξυπηρέτηση. Έδωσα τα στοιχεία μου στην κοπέλα και της είπα ότι δε χρησιμοποιώ το δέκτη τους. Εκείνη, χωρίς να με ρωτήσει ποιο δέκτη έχω (άρα προς το παρόν αυτό δεν τους ενδιαφέρει), μου έστειλε ένα σήμα και η κάρτα ενεργοποιήθηκε αμέσως (άνοιξε τα κανάλια).

Αυτά προς το παρόν, ελπίζω η εμπειρία μου να βοηθήσει.

Ακριβως το ιδιο συνεβη και με μενα.Εβαλα την καρτα αμεσως στον EDISON ARGUS και αφου με τα SMS δεν εγινε η ενεργοποιηση τους πηρα τηλ. αναφεροντας οτι δεν εχω δικο τους δεκτη και μου εστειλαν αμεσως σηματα που ενεργοποιησαν την καρτα.

Δηλαδη εγω που εχω καρτα 4.1 (η κατι τετοιο) θα μου την αλλαξουν και εμενα?

Εάν δεν στην αλλάξουν .....ε, τότε μπορείς να υποκλιθείς στην Panasonic !!!!!!:flipout::flipout:-bye-

Nα ρωτήσω και εγώ κάτι?Πριν από λίγες μέρες πήρα από έναν φίλο μου τον panasat ird 990 και την κάρτα νόβα version 5 που είχε για να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω στον DB που έχω μιας και δεν ήταν παντρεμένα (έγινε συνδρομητής πριν 2-3 χρόνια).Επίσης κάναμε αίτηση αλλαγής συνδρομητή και πλέων η κάρτα και ο αποκωδικοποιητής είναι στο όνομα μου.Υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν καινούργια κάρτα και αποκωδικοποιητή και να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δικό μου δέκτη?Εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία με αυτούς που αγόρασαν μόνο κάρτα η θα μου στείλουν κάποιο συμβόλαιο με περίεργους όρους?

Hello και από εμένα!Εχω έναν αποκωδικοποιητή dreambox 500-s και θα ήθελα να βάλω NOVA. Με την παρούσα κατάσταση θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να αγοράσω το πακέτο της NOVA? Δηλαδή δεν μπορώ να καταφύγω στη λύση της κάρτας?

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Γεια σας παιδιά. Χτες έγινα μέλος κι ακόμη προσπαθώ να μπω στο πνεύμα. Αγόρασα ένα δέκτη tecnomate tm6900 super combo. Μπορεί να διαβάσει τη νέα κάρτα της νόβα με το smartcard reader που διαθέτει ή θα πρέπει να αγοράσω κάποιο cam;
Μιχάλης

Γιατί δεν το δοκιμάζεις με την κάρτα αν έχεις ????

Γιατί αν δεν έχεις κάρτα και πας τώρα για νέα συνδρομή το βλέπω λίγο δύσκολο... θα δουλέψει μόνο με τον Panasat γιατί είναι παντρεμένη με το δέκτη....