Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Γεια σας παιδιά. Χτες έγινα μέλος κι ακόμη προσπαθώ να μπω στο πνεύμα. Αγόρασα ένα δέκτη tecnomate tm6900 super combo. Μπορεί να διαβάσει τη νέα κάρτα της νόβα με το smartcard reader που διαθέτει ή θα πρέπει να αγοράσω κάποιο cam;
Μιχάλης

Στον TM5300Super παίζει μιά χαρά χωρίς cam! γιατί όχι κ' στον TM6900Super?
Εάν όμως δείς τα δύσκολα (σπασίματα κλπ) βάλε την κάρτα μέσα σε cam irdeto!

Σήμερα ήρθε το κούριερ με την kappa.
Σε 5 μέρες λέει η επιστολή θα πρέπει να την ενεργοποιήσω.
Προχωράω?

δεν ξερω τι θα γινει με αυτην την ιστορια.εγω ρωταω κατι απλο.αν εγω εκανα 1 χρονο συμβολαιο και πηρα την καρτα τον ιουνιο για να την βαλω σε αλλον δεκτη,δεν την δεσμευει οτι δεν μπορει να με υποχρεωσει να παρω τον κ@λ@δεκτη της τωρα;

Μιά ερώτηση βρε παιδιά. Η κάρτα μου είναι ΠΟΛΥ παλιά (Ζ4 νομίζω). Δεν με έχει ειδοποιήσει κανείς από τη NOVA, θα πρέπει να πάρω κάποια πρωτοβουλία μόνος μου;

Εμένα μου έχει έρθει η νέα κάρτα εδώ και ένα μήνα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Είμαι συνδρομητής NOVA από το 2001 και είχα πάρει τότε μόνο την κάρτα. Τώρα έχω Technomate 6800, να προχωρήσω στην ενεργοποίηση ή να την αφήσω; Για την ώρα πάντως όλα παίζουν μια χαρά...

Εμένα μου έχει έρθει η νέα κάρτα εδώ και ένα μήνα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Είμαι συνδρομητής NOVA από το 2001 και είχα πάρει τότε μόνο την κάρτα. Τώρα έχω Technomate 6800, να προχωρήσω στην ενεργοποίηση ή να την αφήσω; Για την ώρα πάντως όλα παίζουν μια χαρά...

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι το "Πάντρεμα" αφορά μόνο νέες συνδρομές που αγοράστηκαν πακέτο με τον Panasat. Δεν έχει να κάνει με τους παλιούς.
Απόψε θα ενεργοποιήσω τη δική μου σε M-Vision.

Παίδες, το πάντρεμα όπως πολύ σωστά αναφέρει ο unforgiven, αφορά μόνο τα νέα συμβόλαια όπου περιέχεται ο σχετικός όρος. Στα παλιά δεν μπορούν να το επεκτείνουν εκτός αν με πλάγιο τρόπο πείσουν τον πελάτη να υπογράψει κάποια επέκταση, τροποποίηση συμβολαίου ή κάτι παρόμοιο.

Αρα λοιπόν προχωρώ στην ενεργοποίηση.
Πρόσεξε γιατί σε εμένα δεν έγινε η ενεργοποίηση σε MVISION. Ξέθαψα τον Panasat, τους πήρα τηλέφωνο και αμέσως ενεργοποιήθηκε. Καλού-κακού, ας είσαι προετοιμασμένος...

Πρόσεξε γιατί σε εμένα δεν έγινε η ενεργοποίηση σε MVISION. Ξέθαψα τον Panasat, τους πήρα τηλέφωνο και αμέσως ενεργοποιήθηκε. Καλού-κακού, ας είσαι προετοιμασμένος...

Τους πήρες τηλ ?????

Μια χαρά ενεργοποιείται σε mvision.....

Τους πήρες τηλ ?????

Μια χαρά ενεργοποιείται σε mvision.....

Αντώνη, σε άλλους ναι σε άλλους όχι. Στον δικό μου δεν ενεργοποιούταν η κάρτα με τίποτα. Την πήγα σε φίλο με Panasat και την ενεργοποίησα. Σε ξάδερφό μου με M-Vision ενεργοποιήθηκε αμέσως. Αλλος γνωστός έκανε τα ίδια με μένα.... :chinscratch:

Σήμερα έβαλα την κάρτα, έστειλα το SMS και σε 30'' ήρθε πίσω η εικόνα στον Tecnomate 6800!
Και τώρα τι υποτίθεται οτι προσφέρει σε εμάς αυτή η νέα κάρτα;