ΤΕΛΟΣ Συνεργασιας?

usherades

Senior Member
5 November 2007
548
Aθηνα/Βυρωνας
Μολις ειδα εντελως τυχαια στο youtube οτι οι System Of A down διαλυθηκαν και οτι ο Serj Tankian εβγαλε δικο του cd. Επισης ελεγε πως διαλυθηκαν προσωρινα(ισως να μην καταλαβα καλα) λεει σε μια συνεντευξη του.ΟΛα στο youtube.:D

Το άλμπουμ το έχω και είναι πολύ καλό. Στα χνάρια των System.
Θα το παρουσιάσω ,εκτός και αν με προλάβει άλλος φίλος.

Πάντως έχει αντιπολεμικό χαρακτήρα, έχει θέμα (unthinking majority) για τον κρυφό πόλεμο με τα αντικαταθλιπτικά χάπια που ποτίζουν τους Αμερικάνους πολίτες κ.τ.λ.

Ενδιαφέροντα και τα ερωτικά του.

Όποιος θέλει να τσεκάρει ας ακούσει το Empty walls ή το baby.

Πολύ καλό άλμπουμ.

και εγώ το έχω το album...η παραγωγή σαφώς και είναι κατώτερη από τα LP των SYSTEM ....καλος ο δίσκος στα χνάρια των SYSTEM γενικά αλλά θα προτιμούσα τον συγκεκριμένο τραγουδιστή να τον ακούσω σε πιο ακουστικά κομμάτια με καλύτερη παραγωγή...

ο τύπος έχει μεγάλες δυνατότητες και κάποια στιγμή πρέπει να τις βγάλει προς τα έξω με διαφορετικό τρόπο

γνωμη μου

Σωστός ο Dabrutal. Η φωνή του με πιο ακουστική κατάσταση στην παραγωγή ,θα σκότωνε.
Είναι από τις αγαπημένες μου φωνές.
Εξάλλου ,όπως έχω ξαναγράψει, έχει πει και ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ, το Spiders.

Τι σημασία έχει;
O άνθρωπος τσακίζει τη φωνή του όπως γουστάρει. Το να γίνεσαι από τη μία στιγμή επικός και την άλλη λυρικός χωρίς τη γραφικότητα στη μέση, δεν είναι πολύ εύκολο πράγμα.