ΤΕΛΟΣ !!

Εννοείται οτι περιμένω κέρασμα... (κάτι σε ένα-δυό Krell, τίποτα ηλεκτροστατικά, καν'να AR pre, κλπ. κλπ.)

Απλά εκπληκτικό! Μπήκε στα favorites ακαριαία! Ευχαριστώ. :a0210:

:grandpa:Τρομερά συμπιεσμένες πληροφορίες με φοβερή οργάνωση.

Καλό θα ήταν βέβαια να μας ήταν αχρείαστο, αλλά που τέτοια τύχη.
Κάτι τέτοια βλέπω και συνειδητοποιώ ότι έχω μαύρα σκοτάδια. :SFGSFGS5:

Re: Απάντηση: ΤΕΛΟΣ !!

Εννοείται οτι περιμένω κέρασμα... (κάτι σε ένα-δυό Krell, τίποτα ηλεκτροστατικά, καν'να AR pre, κλπ. κλπ.)

Τι κερνάς για κάτι πολύ βασικό, πολύ περιεκτικό, χρήσιμο και εντελώς low tech;

(Με ένα από τα smilies συμβιβάζομαι)

Απάντηση: ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑ !!

Η αξία του δεν βρίσκεται βέβαια στο Χαι-τεκιλίκι του.
Βρίσκεται στο ότι σε χρόνο μηδέν έχεις μία βασική, αλλά ακριβή και σαφέστατη (διαγράμματα κλπ) εικόνα για θέματα ενός ευρύτατου φάσματος της φυσικής (και όχι μόνο του ήχου), που συχνά μπορεί να είναι και εξειδικευμένα.
Αν το ψάξεις μάλιστα, θα δεις οτι σε αρκετά θέματα έχεις πολύ παραπάνω από την βασική εικόνα. Α-παι-χτη -είναι εδώ η δουλειά που έχει γίνει στην οργάνωση των συνοδευτικών περιφερειακών links. Αν ακολουθήσεις και αυτά...
Επι πλέον: συχνά - πυκνά έχεις και έτοιμα spreadsheets για επιτόπιους online υπολογισμούς!

Αν τώρα είσαι από αυτούς που παίζουν όλη τη φυσική στα δάχτυλα... εντάξει μη κερνας Krell :):)

:hmmmm2::hmmmm2::smile::smile: απλό TEST:
- Για πες μου στα γρήγορα τα εμπλεκόμενα μεγέθη και τους νόμους που διέπουν μία αδιαβατική μεταβολή.
- Πες μου και την ταχύτητα του ήχου στους 32°C

Μα το link που έδωσες είναι πολύ καλό (για να μην πω τέλειο) και πολύ καλά έκανες και το ανέβασες. Δεν σχολίασα αυτό ούτε ήθελα να δείξω κάποια έπαρση, δεν παίζω τη φυσική καθόλου στα δαχτυλα όπως λες (είναι αυτό το ρημάδι πληκτροκολόγιο...)

Απλά είπα να ανεβάσω και κάτι ακόμα. Απλά αντί Κρελ, ζήτησα ένα από smilies αυτό μόνο.

Όπως και να έχει το ανεβάζω και μου το κερνάς μετά.

ΥΓ: Το ανεβάζω γιατί αν και εντελώς βασικό γίνονται τρομερά σφάλματα, παρερμηνείες, και διαστρεβλώσεις για τα μεγέθη αυτά, σε διάφορες συζητήσεις . Οπότε μια οπτικοποιημένη μορφή του ζητήματος (είναι ένα και μόνο το ζήτημα) θα βοηθά να το έχει κανείς μπροστά του. Παλιό ίσως αρχαίο αλλά πρακτικό.

-bye-

Attachments

• FormulaWheelElectronics.gif
    FormulaWheelElectronics.gif
    7.7 KB · Views: 57
Last edited:
Re: Απάντηση: ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑ !!

Η αξία του δεν βρίσκεται βέβαια στο Χαι-τεκιλίκι του.
Βρίσκεται στο ότι σε χρόνο μηδέν έχεις μία βασική, αλλά ακριβή και σαφέστατη (διαγράμματα κλπ) εικόνα για θέματα ενός ευρύτατου φάσματος της φυσικής (και όχι μόνο του ήχου), που συχνά μπορεί να είναι και εξειδικευμένα.
Αν το ψάξεις μάλιστα, θα δεις οτι σε αρκετά θέματα έχεις πολύ παραπάνω από την βασική εικόνα. Α-παι-χτη -είναι εδώ η δουλειά που έχει γίνει στην οργάνωση των συνοδευτικών περιφερειακών links. Αν ακολουθήσεις και αυτά...
Επι πλέον: συχνά - πυκνά έχεις και έτοιμα spreadsheets για επιτόπιους online υπολογισμούς!

Αν τώρα είσαι από αυτούς που παίζουν όλη τη φυσική στα δάχτυλα... εντάξει μη κερνας Krell :):)

:hmmmm2::hmmmm2::smile::smile: απλό TEST:
- Για πες μου στα γρήγορα τα εμπλεκόμενα μεγέθη και τους νόμους που διέπουν μία αδιαβατική μεταβολή.
- Πες μου και την ταχύτητα του ήχου στους 32°C

Μπράβο ! εκπληκτική δουλειά ! Ενα site με πολύ γνωση σωστα τακτοποιημένη !
κώστας

Απάντηση: Re: ΤΕΛΟΣ !!

Δεν σχολίασα αυτό ούτε ήθελα να δείξω κάποια έπαρση
Πλάκα έκανα μπρε...

Ούπς, ξέχασα το κέρασμα! Λαβέ! :beerglass::beerglass::beerglass::beerglass:

Last edited: