Τελος.....

Status
Not open for further replies.
Έχει νευριάσει με τη γόβα,που τον έχουν στην αναμονή φαίνεται και δεν του μιλάνε...:flipout::flipout::flipout:Γύρνα πίσω και άσε τα τέλος...σαν τα πιάτα που βγήκαν από την ταράτσα,και τον 8000 που πωλείται:flipout::flipout:Άντε σε θέλω να μου πεις για το jet ski

Μιλησα με τον Suzakia σημερα, του εδωσα μια βδομαδα ξεκουραση να ξελαμπικαρει διοτι οπως ολοι μας περναει και εκεινος την φαση του..Συντομα θα ειναι κοντα μας ανανεωμενος,κοτσωνατος με botox και προσθετα μαλλια

Μιλησα με τον Suzakia σημερα, του εδωσα μια βδομαδα ξεκουραση να ξελαμπικαρει διοτι οπως ολοι μας περναει και εκεινος την φαση του..Συντομα θα ειναι κοντα μας ανανεωμενος,κοτσωνατος με botox και προσθετα μαλλια

τον μπανάρησες βρε αθεόφοβε?:furious3:

Re: Απάντηση: Τελος.....

Τα προσθετα μαλλια ειναι με εξοδα του σωματειου?αν ναι να το φροντισω

η περίπτωσή σου είναι πιό δύσκολη, διότι είσαι χαιεντάς.:flipout:
Αυτά εφαρμόζονται μόνο σε δορυφορικάριους.

βρε μπας κ φαγε κανα καπακι σε καμια σουζα κ τωρα ντρεπεται??..:flipout:
Ντροπη σας κυριοι που τον κανατε να νιωθει Rossi!

Θα θελα να ευχαριστήσω το φόρουμ και την ενότητα τον δορυφορικών, που τόσο καιρό με ανεχτηκάτε . Ζήτω συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον τόσο καιρό. Και μια μεγάλη συγνώμη από το team του φόρουμ, που κατά καιρούς σας έφερα σε δύσκολη θέση. Ευχαριστώ τον θεό, που από αυτό το φόρουμ έκανα μερικούς φίλους.
Καλη συνεχεια λοιπον σε όλους σας.
Με εκτίμηση.:creep:

Καρντάση (άν δεν κάνω λάθος είσαι Θεσ/νίκη - έχω κάνει 5 αξέχαστα χρόμια εκεί στο Πολυτεχνείο), σε πείραξε κανείς? Έχω χάσει τίποτα?
Ξανασκέψου το, γιατί θα μας λείψει πολύ το suspence να σε διαβάζουμε.
Και τα settings (που δεν έχω καταλάβει πως τα χρησιμοποιούμε), θα τ' αφήσεις εκεί να "μπαγιατέψουν"?
φιλικά, Γιάννης

Πολυκαρπε τι εγινε????? τουλαχιστον φετος θα φαμε κοκορετσι????ενα ναι και ενα οχι απαντισε τιποτες αλλο.:slapface:

Tωρα που πηρες και την τηλεορασαρα θα μας την κοπανησεις?

Γυρνα πισω αμεσως η υπηρεσια καταμετρησης συνδρομητων NOVA HD (Halia Definition) σε χρειαζεται.:2thumb22sup:

Αποφάσισα πλέον ορίστηκα, καλή συνεχεία σε όλους σας παιδιά. Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ μέσα διότι, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει τον μαγκα......για τον λόγο αυτό αποχωρώ εγώ. Άλλα θα θελα να ξερα ένα πράμα, άραγε τα παντελόνια είναι για τους μάγκες(άντρες) πλέον ή είναι τσάμπα μάγκες πίσω από ένα pc....

Ποιος ειναι τοσο μαγκας που σε "κανει" να αποχωρεις απο καπου που - εξ'οσων ειχα καταλαβει - σου αρεσε/αρεσει να εισαι ???

Λίγη ψυχραιμία δεν θα έβλαπτε.
Το άτιμο το πληκτρολόγιο, λέει κουβέντες που δεν σβήνουν. Είναι αλλιώς να μιλάς με κάποιον face to face και άλλο με γραπτό λόγο.
Προτείνω να κάνεις μιά συνάντηση με το "μάγκα", για να τα βρείτε.
Προς όφελος όλων εδώ.

Αποφάσισα πλέον ορίστηκα, καλή συνεχεία σε όλους σας παιδιά. Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ μέσα διότι, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει τον μαγκα......για τον λόγο αυτό αποχωρώ εγώ. Άλλα θα θελα να ξερα ένα πράμα, άραγε τα παντελόνια είναι για τους μάγκες(άντρες) πλέον ή είναι τσάμπα μάγκες πίσω από ένα pc....

καλα να σαι φιλε και καλα να περνας. θα μας λειψουν οι γνωσεις σου. αλλα και οι ατακες σου!

καπου παει το μυαλο μου..

Re: Απάντηση: Τελος.....

Μα είναι δυνατόν;Παρότι καταλαβαίνω το γιατί,προτείνω να ηρεμίσεις για ένα διάστημα(μεγάλο-μικρό)και να σκευτείς καλύτερα,με καθαρό μυαλό τότε...και τον ''άλλο'' :BDBDG54: :flipout::flipout:

Status
Not open for further replies.