Telstar 15W channels Black picture

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,515
Αττικό βουνό
Ερωτω το εξής εδω γιατί δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω στο AZBox thread .

Οταν παω να δω τα καναλια πχ ESPN 2 εχω μαυρη εικόνα ενω εχω ήχο . Τι μπορεί να συμβαινει ? Ξερει κανείς ?
 
ναι ξερω τι λες. κωδικοποιημενο το καναλι αλλα οχι ο ηχος. ή καπως ετσι. δεν ξερω το γιατι αλλα ετσι ειναι χρονια τωρα. καποιο αλλο παιδι ισως γνωριζει κατι παραπανω.
 
Συμβαίνει συχνά αυτό, κωδικοποίηση εικόνας αλλά όχι του ήχου. Συνήθως πάντως πρόκειται για επαγγελματικές μεταδόσεις που δεν αφορούν ιδιώτες, στην μπάντα C σε λατινοαμερικάνικα στις 40.5 δυτικά ειναι πολύ συχνό φαινόμενο (μερικές φορές αφήνουν και την εικόνα ελεύθερη...)
 
Οταν παω να δω τα καναλια πχ ESPN 2 εχω μαυρη εικόνα ενω εχω ήχο . Τι μπορεί να συμβαινει ? Ξερει κανείς ?
Συμβαίνει και σε άλλες συχνότητες να είναι κωδικοποιημένη μόνο η εικόνα π.χ. SIRIUS 5E 12360V όπου το universal μιλάει και τα Ελληνικά .