"Τέντωμα" εικόνας κατά τη χρήση του extended desktop

Samoladopoulos Asteris

Established Member
1 January 2008
258
Θεσ/νίκη
Αφού ολοκλήρωσα το νέο Budget Htpc το οποίο θα αναλάβει χρέη music/video player στη κρεβατοκάμαρα , είπα να πάρω και μια 24άρα tft για να μπορώ να δουλεύω και άνετα στο γραφείο που βρίσκεται και δίπλα στην τηλεόραση

Η κάρτα γραφικών είναι η ταπεινή Ati HD3450 η οποία κρίνεται υπεραρκετή για την χρήση την οποία την προορίζω , και έχει μια έξοδο Dvi , μια HDMI και μια DSUB
Έχω την TFT συνδεδεμένη στο DVI και την Panasonic PX7 στο HDMI
Προς το παρόν όταν είχα συνδέσει την κάρτα γραφικών με τον ενισχυτή και να βγαίνω στην τηλεόραση μέσω αυτού , δεν αναγνώριζε καν την Panasonic αλλά δεν το έχω ψάξει το εν λόγω θέμα και πολύ ακόμη
Το πρόβλημά μου είναι το εξής
Έχω ορίσει σαν primary display την TFT και την Panasonic την έχω σαν secondary display και έχω επεκτείνει την επιφάνεια εργασίας μου σε αυτήν
Ενώ για λίγα δευτερόλεπτα οποιοδήποτε video μεταφέρω στην panasonic παίζει κανονικά στο σωστό aspect ratio μετά από λίγο "τεντώνεται" σαν να προσπαθεί να επεκταθεί η εικόνα σε fullscreen , αλλά ξεφεύγοντας από τα πλαίσια της προκαθορισμένης ανάλυσης (θα προσπαθήσω να ανεβάσω video αύριο)
Έχω τικάρει τις επιλογές maintain aspect ratio και στις επιλογές των catalyst drivers αλλά και στον mpc που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και πάλι τίποτα
Καμμιά ιδέα ως προς τι μπορεί να μου ξεφεύγει;
Αν μετράει σε τίποτα , έχω επιλέξει την επιλογή του overscan από τους drivers καθώς χωρίς αυτήν μου εμφάνιζε μπάρες στα άκρα της panasonic

Last edited: