Tequila η πρωταγωνιστρια

Εξαιρετικές πληροφορίες! Εύγε! :SFGSFGSF:

Λείπει πάντως κάτι πολύ σημαντικό: η σωστή συνταγή παρασκευής μαργαρίτας στο σπίτι!

Ας μας διαφωτίσουν οι ψαγμένοι! Ειδικά για το πως σπάμε τον πάγο.

Επίσης, αν επιτρέπεται, δώστε στοιχεία και για κανένα μαγαζί που φτιάχνει καλή μαργαρίτα (οπουδήποτε στην Ελλάδα). Όποτε τόλμησα να παραγγείλω έμεινα πολύ απογοητευμένος. Και δεν ξέρω πότε θα ξαναβρεθώ στις ΗΠΑ για να πάω σε μεξικανικό εστιατόριο...

Το πιο ασύμφορο ποτό είναι η μαργαρίτα. Μέχρι να στο φέρει, πρέπει να έχεις παραγγείλει το μεθεπόμενο.

Εξαιρετικές πληροφορίες! Εύγε! :SFGSFGSF:

Λείπει πάντως κάτι πολύ σημαντικό: η σωστή συνταγή παρασκευής μαργαρίτας στο σπίτι!

Ας μας διαφωτίσουν οι ψαγμένοι! Ειδικά για το πως σπάμε τον πάγο.

Επίσης, αν επιτρέπεται, δώστε στοιχεία και για κανένα μαγαζί που φτιάχνει καλή μαργαρίτα (οπουδήποτε στην Ελλάδα). Όποτε τόλμησα να παραγγείλω έμεινα πολύ απογοητευμένος. Και δεν ξέρω πότε θα ξαναβρεθώ στις ΗΠΑ για να πάω σε μεξικανικό εστιατόριο...

χυμος μονο απο φρεσκοκομμένα ζουμερα λεμονια και οχι συσκευασιας επισης αν εχουμε key Limes ακομη καλυτερα

αντι για triple sec μπορουμε να χρησιμοποιησουμε Cointreau, Grand Marnier, Mandarin Napoleon, ή Midori

τριμενο παγο μπορουμε να φτιαξουμε με ειδικο σεικερ που πουλουν καταστηματα για εξοπλισμο ξενοδοχειων και Bars

στην Αθήνα δεν εχω καταφέρει να βρω κάποιον να φτιάχνει καλή Margarita

Βρήκα και χαρακτηριστική φωτογραφία (από wikipedia).

Lary, το σέικερ για τριμμένο πάγο που λες μήπως ξέρεις σε τι επίπεδα τιμών παίζει;

Blended_Margarita1.jpg

Βρήκα και χαρακτηριστική φωτογραφία (από wikipedia).

Lary, το σέικερ για τριμμένο πάγο που λες μήπως ξέρεις σε τι επίπεδα τιμών παίζει;

Για τριμμενο παγο μπορεις να παρεις ενα παγοτριφτη, κανουν απο 50e και ανεβαινουν...
Εγω πηρα εναν απο ενα omnishop 80e, αλλα τα "σπαει" ολα. Ασε που ειναι πολυ βολικος και για caipirinha...

Οσο για την tequila, απλα rulez!
Αλλα μου αρεσει μονο σαν σφηνακι (κιτρινη) με φετα πορτοκαλι και κανελλα.
Πιο ανεβαστικο shot δεν εχω βρει... :ernaehrung004:

P.S. Φιλε Larry το αφιερωμα που εκανες ειναι απλα Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! !

Βρέχουμε τα χείλη του ποτηριού με νερό και το βουτάμε στη ζάχαρι.
Τρίβουμε τον πάγο και γεμίζουμε το ποτήρι τουλάχιστον μέχρι τη μέση.
Φτιάχνουμε το μείγμα ως εξής:

1/3 φρέσκο χυμό λεμονιού ή lime.
1/3 Cointreau
2/3 Λευκή Tequila
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε στο ποτήρι.

That's all folks!

Δοκίμασε με ζάχαρη και θα δείς...
Αν δεν σου αρέσει τη φτιάχνεις με αλάτι...

Και σουτ εσύ γιατί δε θα σου πω τη συνταγή για να φτιάξεις ποτό με γεύση Derby...

Απάντηση: Re: Tequila η πρωταγωνιστρια

Βρέχουμε τα χείλη του ποτηριού με νερό και το βουτάμε στη ζάχαρι.
Τρίβουμε τον πάγο και γεμίζουμε το ποτήρι τουλάχιστον μέχρι τη μέση.
Φτιάχνουμε το μείγμα ως εξής:

1/3 φρέσκο χυμό λεμονιού ή lime.
1/3 Cointreau
2/3 Λευκή Tequila
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε στο ποτήρι.

That's all folks!

Ρε, είπαμε πρώτα να μας πεις και μετά να πιείς :grinning-smiley-043
1/3 + 1/3 + 2/3 = 4/3
\
Ξεχείλισε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:flipout::flipout::flipout:

Επιστήμονες μετέτρεψαν την τεκίλα σε διαμάντια! Έχει λέει τη σωστή αναλογία ατόμων άνθρακα, υδρογόνου και οξυγόνου!

Από το άρθρο:

The results were amazing, same as with the ethanol and water compound, we obtained almost spherical shaped diamonds of nanometric size. There is no doubt; tequila has the exact proportion of carbon, hydrogen and oxygen atoms necessary to form diamonds.

http://www.physorg.com/news145255770.html