Πάω να τρελαθώ.
Αρχικά αγόρασα μια ΑΤΙ PowerColour 4670 λόγω ότι είναι υπερβολικά ήσυχη.
Παράγοντας αδιαπραγμάτευτος λόγω ότι το pc είναι για 24/7 σε υπνοδωμάτιο για δουλειά (όχι gamming).
To πρόβλημα είναι ότι μετά από 1 ώρα άρχισαν τα artifacts (πράσινα κινούμενα pixels στους ΑΤΙ 9.1 drivers και οριζόντιες γραμμές με τους ΑΤΙ 8.12).
Θερμοκρασία GPU 38 βαθμούς αφού το pc έβλεπε μονό desktop όλη την ώρα.
Η ανάλυση είναι 1920Χ1200 σε μια Eizo.
Πάω την αλλάζω με μια καινούργια PowerColour 4670 και παρατηρώ ακριβώς την ιδία συμπεριφορά μετά από μια ώρα όμως και όχι αμέσως !!!!
Στο Catalyst control center οι θερμοκρασίες δεν ξεπέρασαν ποτέ τους 41 βαθμούς.
Είχα και μια δεύτερη MSI 4670 την οποία όσο και να ζόριζα ΠΟΤΕ δεν έβγαλε artifact.
Βέβαια κάνει ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΑΣΑΡΙΑ οπότε δεν είναι λύση για εμενα.
Δοκίμασα επίσης και και μια ASUS X1550 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και ενώ στην ΜSI 4670 δεν έχω κανένα πρόβλημα, στις 2 Powercolor 4670 αντιμετωπίζω πρόβλημα μετά από 1 ώρα (χωρις κανενα stress) και παρόλο που η θερμοκρασία της GPU είναι μεταξύ 38 με 41 βαθμούς ???
Ευχαριστω
Αρχικά αγόρασα μια ΑΤΙ PowerColour 4670 λόγω ότι είναι υπερβολικά ήσυχη.
Παράγοντας αδιαπραγμάτευτος λόγω ότι το pc είναι για 24/7 σε υπνοδωμάτιο για δουλειά (όχι gamming).
To πρόβλημα είναι ότι μετά από 1 ώρα άρχισαν τα artifacts (πράσινα κινούμενα pixels στους ΑΤΙ 9.1 drivers και οριζόντιες γραμμές με τους ΑΤΙ 8.12).
Θερμοκρασία GPU 38 βαθμούς αφού το pc έβλεπε μονό desktop όλη την ώρα.
Η ανάλυση είναι 1920Χ1200 σε μια Eizo.
Πάω την αλλάζω με μια καινούργια PowerColour 4670 και παρατηρώ ακριβώς την ιδία συμπεριφορά μετά από μια ώρα όμως και όχι αμέσως !!!!
Στο Catalyst control center οι θερμοκρασίες δεν ξεπέρασαν ποτέ τους 41 βαθμούς.
Είχα και μια δεύτερη MSI 4670 την οποία όσο και να ζόριζα ΠΟΤΕ δεν έβγαλε artifact.
Βέβαια κάνει ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΑΣΑΡΙΑ οπότε δεν είναι λύση για εμενα.
Δοκίμασα επίσης και και μια ASUS X1550 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και ενώ στην ΜSI 4670 δεν έχω κανένα πρόβλημα, στις 2 Powercolor 4670 αντιμετωπίζω πρόβλημα μετά από 1 ώρα (χωρις κανενα stress) και παρόλο που η θερμοκρασία της GPU είναι μεταξύ 38 με 41 βαθμούς ???
Ευχαριστω
Last edited: