ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το πρόβλημα προέρχεται ή από ελαττωματικό υλικό ή από κακή τροφοδοσία ή από ελλιπή ψύξη.

Αφού δεν είναι παθητική η κάρτα και έχεις και καλό PSU, θα πρότεινα, για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο, να πας να την αλλάξεις με άλλη μάρκα.

Αν έχεις χρόνο / όρεξη θα μπορούσες να δοκιμάσεις πριν την αλλαγή:

1. Αν πατάει καλά η ψύκτρα

2. Να αλλάξεις τα καλώδια τροφοδοσίας της (να πάρεις δλδ από άλλη γραμμή του PSU).

Αν και δεν κολλάει με το πρόβλημά σου (αλλά λέμε τώρα….) : Υποθέτω από software είσαι ΟΚ (τελευταίο BIOS στην μητρική, drivers chipset κλπ).

Αφού το κάνει αμέσως, πιθανόν και να μήν είναι η μνήμη της κάρτας. Έχει (?) αποκλειστεί και η περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος ψύξης, άρα απομένει "περίεργη ασυμβατότητα" με το Μ/Β, ή πλέον βλάβη της ίδιας της GPU, που την ελέγχεις τοποθετώντας την καρτούλα σε άλλον Η/Υ.

Φιλικά
Γιώργος.

Ο.Κ πάμε για άλλη κάρτα διότι δεν μπορεί να παίζω την ψυχική μου ηρεμία για μια κάρτα.

Ανοίγω άλλο θέμα.

Σας ευχαριστώ όλους.

αν την εχεις ακομη, δωστην σε καποιο φιλο να τι δοκιμασει σε αλλο υπολογιστη

Είμαι περίεργος να δω την έκβαση του θέματος........

Μακρια απο Powercolor 4670 512 GDDR3

Ουτε με την MSI 4670 ειχα προβλημα αλλα ουτε με την Gigabyte 4550.

Bεβαια η Powercolor ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΟΡΥΒΗ ΚΑΡΤΑ που εχω δει ποτε μου με τον ανεμιστηρα στο 28% !!!! και 40 βαθμους .... αλλα μαλλον η παρτιδα ειχε προβλημα στις μνημες.

Πολυ θα ηθελα να δοκιμασω παντως την ιδια στο 1gb DDR3 και οχι GDDR3 (η οποια ειναι ποιο γρηγορη).

Last edited: