ΤΕΡΜΑ Η ΕΡΤ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Theotokatos Konstantinos

AVClub Enthusiast
19 June 2006
891
ΜΑΡΟΥΣΙ
[FONT='PrimaSans BT,Verdana,sans-serif']Είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα στην οποία προκειμένου να έχεις παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, πληρώνεις την δημόσια τηλεόραση. Και στην περίπτωση της ΕΡΤ, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αφού η κακοδιαχείρηση των χρημάτων από τον Χρ. Παναγόπουλο τον οδήγησε πρόσφατα μέχρι τα δικαστήρια.

Τελευταία υπάρχει στο Διαδίκτυο μεγάλη κινητοποίηση σχετικά με αυτήν την υπόθεση, ενώ ο Τύπος έχει αρχίσει να αφουγκράζεται την αγανάκτηση των πολιτών. Επίσης ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Δ. Τσιπίδης έθεσε το θέμα εισφοράς στην επιτροπή αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου και σε πρώτη φάση δικαιώθηκε αφού η ολομέλεια της επιτροπής αναφορών δεν έθεσε το θέμα στο αρχείο όπως αναμενόταν αλλά διέταξε τη συνέχιση των ερευνών!

Σύμφωνα με το ΙΝ.ΚΑ. (Ινστιτούτο Καταναλωτών), πρέπει να μαζευτούν 2000 υπογραφές ώστε να υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Στην ιστοσελίδα http://www.youchoose.net/campaign/gr...lic_tv_payment μπορούμε να ψηφίσουμε αν διαφωνούμε με την καταβολή του τέλους της ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Θυμηθείτε ότι στόχος είναι οι 2000 υπογραφές.
[/FONT]

Ψήφισα κανονικά αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει και κάτι.

Απλά μου την σπάει που τους πληρώνω και από πάνω
για την σαβούρα που μας προσφέρουν .... και μην μου
πει κανείς για την σαβούρα των ιδιωτικών καναλιών
γιατί αυτά τουλάχιστον δεν τα πληρώνω.

Kαλα ας την βγαλουν απο την ΔΕΗ ( ετσι κι αλλιως σχεδον δεν ειναι ποα δημοσιος οργανισμος, κανονικα πρεπει να μετονομαστει απο ΔΕΗ σε ΙΕΗ)
κι αν την πληρωσει κανεις να με φτυσετε.

Ψήφισα κανονικά αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει και κάτι.

Απλά μου την σπάει που τους πληρώνω και από πάνω
για την σαβούρα που μας προσφέρουν .... και μην μου
πει κανείς για την σαβούρα των ιδιωτικών καναλιών
γιατί αυτά τουλάχιστον δεν τα πληρώνω.

Πληρωνεις αλλα δεν το καταλαβαινεις......

Και εγώ ψήφησα αλλά θα ήθελα να μάθω γιατί το ΙΝΚΑ σαν σοβαρός οργανισμός που που είναι????????? δεν κινητοποιεί τον κόσμο??μέσα απο ραδιόφωνο ή τηλεόραση????μήπως όλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε?

Ψηφισα κι εγω, αν και δεν μου άρεσε που η σελίδα ήταν στα αγγλικά. Προσωπικά δεν ζητάω να μην πληρώσω, αλλά ζητάω να πληρώνω μόνο για όσα μου δίνουν και εφόσον δεν μου δίνουν ούτε ΕΡΑ3, ούτε στερεφωνικά ραδιόφωνα, ούτε ψηφιακή τηλεόραση, ούτε δορυφορικές αναμεταδόσεις δεν πρέπει να πληρώνω τα ίδια με τον κάτοικο της Αθήνας ή της Θεσ/νίκης. Επίσης δεν θέλω η ΕΡΤ να μοιράζει τα λεφτά μου για να αγοράζει τα ματς του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ και να δαπανά τα μαλλιά της κεφαλής της αδιαφορώντας αν μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια! Τα ντοκιμαντερ και τα επιμορφωτικά προγράμματα και η σοβαρή μουσική στο ραδιόφωνο δεν στοιχίζουν πολλά και αυτά θέλουμε απο μιά κρατική τηλεόραση, αν είναι να ανταγωνιστει την ιδιωτική... ας την ιδιωτικοποιήσουμε.

Πως βρε Ναθ?

Oταν σου λιωνουν τον εγκεφαλο με καθε λογης διαφημιση πιστευεις οτι δεν πληρωνεις??
Μια χαρα πληρωνεις και με το παραπανω.......

Και αρκετα αμεσα θα ελεγα.....

Οσο για την ΕΡΤ δεν εχω αντιρρηση να πληρωσω αλλα οχι για να βλεπω διαφημισεις και οχι για να βλεπω αντι για υψηλης ποιοτητας προγραμμα σκουπιδια και παραγωγες του εκαστοτε κομματικου γλυφτη.....

Επίσης δεν θέλω η ΕΡΤ να μοιράζει τα λεφτά μου για να αγοράζει τα ματς του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ και να δαπανά τα μαλλιά της κεφαλής της αδιαφορώντας αν μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια! Τα ντοκιμαντερ και τα επιμορφωτικά προγράμματα και η σοβαρή μουσική στο ραδιόφωνο δεν στοιχίζουν πολλά και αυτά θέλουμε απο μιά κρατική τηλεόραση, αν είναι να ανταγωνιστει την ιδιωτική... ας την ιδιωτικοποιήσουμε.

Ετσι.....:SFGSFGSF:

Και εγώ ψήφησα αλλά θα ήθελα να μάθω γιατί το ΙΝΚΑ σαν σοβαρός οργανισμός που που είναι????????? δεν κινητοποιεί τον κόσμο??μέσα απο ραδιόφωνο ή τηλεόραση????

έλα ντε !! να βάλει ενα σποτ στην ΕΡΤ ! :flipout:

Ψηφισα κι εγω, αν και δεν μου άρεσε που η σελίδα ήταν στα αγγλικά. Προσωπικά δεν ζητάω να μην πληρώσω, αλλά ζητάω να πληρώνω μόνο για όσα μου δίνουν και εφόσον δεν μου δίνουν ούτε ΕΡΑ3, ούτε στερεφωνικά ραδιόφωνα, ούτε ψηφιακή τηλεόραση, ούτε δορυφορικές αναμεταδόσεις δεν πρέπει να πληρώνω τα ίδια με τον κάτοικο της Αθήνας ή της Θεσ/νίκης. Επίσης δεν θέλω η ΕΡΤ να μοιράζει τα λεφτά μου για να αγοράζει τα ματς του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ και να δαπανά τα μαλλιά της κεφαλής της αδιαφορώντας αν μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια! Τα ντοκιμαντερ και τα επιμορφωτικά προγράμματα και η σοβαρή μουσική στο ραδιόφωνο δεν στοιχίζουν πολλά και αυτά θέλουμε απο μιά κρατική τηλεόραση, αν είναι να ανταγωνιστει την ιδιωτική... ας την ιδιωτικοποιήσουμε.

Σωστος...:SFGSFGSF:

Εγώ ρε παιδιά δεν ζητάω πολλά. Ζητάω να μην πληρώνω για μια υπηρεσία την οποία δεν θέλω και δεν αξιοποιώ.

Πως θα μας φαινόταν αν αύριο ερχόταν η Nova και μας φόρτωνε με το έτσι θέλω 10 το μήνα στο λογαριασμό της ΔΕΗ μας;

Δεν θα φωνάζαμε όλοι ότι είναι παράλογο;

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιούμε. Το μόνο κακό είναι ότι αν η ΕΡΤ δεν επιδοτηθεί, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα χάσουμε και κάποια πράγματα όπως το Τρίτο πρόγραμμα, που δεν υπάρχει ελπίδα να το δούμε σε "ανταγωνιστικό περιβάλλον". Έτσι χάσαμε και άλλους - θεωρητικά πιο δημοφιλείς, από τον JAzz FM μέχρι τον Capital. Με την κατρακύλα που έχει πάρει το ραδιόφωνο, δε θα μείνει τίποτα όρθιο.

Ψήφισα. Δεν είμαι αντίθετος με το να πληρώνω για την ΕΡΤ χωριστά. Όχι όμως στο λογαριασμό του ρεύματος με το ζόρι είτε βλέπω είτε δε βλέπω. Αυτό είναι εξωφρενικό.

Παιδες, νομιζω οτι το εν λογω Poll ειναι spam..
Δεν υπαρχει περιπτωση ΜΚΟ σαν το ΙΝΚΑ να μαζευει υπογραφες για την εναρξη νομικων ενεργειων..Αλλωστε που προβλεπεται κατι τετοιο;
Τα Αγγλικα προδιδουν το οτι μαλλον ειναι spam..

Re: Απάντηση: ΤΕΡΜΑ Η ΕΡΤ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Παιδες, νομιζω οτι το εν λογω Poll ειναι spam..
Δεν υπαρχει περιπτωση ΜΚΟ σαν το ΙΝΚΑ να μαζευει υπογραφες για την εναρξη νομικων ενεργειων..Αλλωστε που προβλεπεται κατι τετοιο;
Τα Αγγλικα προδιδουν το οτι μαλλον ειναι spam..

Ωχ σα να χεις δίκιο. Την πατήσαμε.