Terminator: Genisys

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    57
Re: Terminator: Genisys (2015)

Μια χαρά ταινιούλα ήταν, πολύ απολαυστική. Περίμενα να δω μια αρπαχτή, αλλά τελικά υπήρχε και ουσία (οκ, όση θα περίμενε κανείς..).

Η εικόνα και ο ήχος εξαιρετικά, όπως αρμόζουν σε κάθε μπλοκμπαστεριά που σέβεται τον εαυτό της.

Kακιστο casting.

Κακες ερμηνειες πλην του σταθερου Σβεντζι.

Κακη σκηνοθεσια.

Κακιστα εφφε που θυμιζαν παλιοτερες εποχες.

Τραγικη ταινια.

Το Salvation ηταν 10 κλασεις ανωτερο.

Απάντηση: Terminator: Genisys (2015)

Καλή θα έλεγα γενικώς. Διασκεδαστική, για όποιον δεν έμεινε στις μετριότατες ηθοποιίες (πλην Αρνι) , στα timelines κλπ, αλλά τα προσπέρασε και απλά την είδε με μια πιο χαλαρή διάθεση. Δεν είναι Τ/Τ2 προφανώς (μακάρι να ήταν), αλλά δεν είναι και ξεκάρφωτη όπως ήταν το salvation και το Τ3...

edit: επίσης θα ήθελα και τον J.K. Simmons σε έναν πιο ενεργό ρόλο στην ιστορία... ένας καλός ηθοποιός που έμεινε σχεδόν ανεκμετάλλευτος στην ταινία.

ο χειρότερος εξολοθρευτής που έχω δει. Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά εκτός από τα εφέ και τον ήχο δεν μου άρεσε καθόλου. Ίσως επειδή δεν κατάλαβα πολύ καλά όλο το story και πως συνδέεται με τα προηγούμενα. Μου φάνηκε πολύ μπερδεμένο και τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Απάντηση: Re: Terminator: Genisys (2015)

ο χειρότερος εξολοθρευτής που έχω δει. Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά εκτός από τα εφέ και τον ήχο δεν μου άρεσε καθόλου. Ίσως επειδή δεν κατάλαβα πολύ καλά όλο το story και πως συνδέεται με τα προηγούμενα. Μου φάνηκε πολύ μπερδεμένο και τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Μια απο τα ιδια και εγω.....κοκορετσι εγινε η ταινια με τα προηγουμενα...Salvation 10 κλασεις ανωτερο....!!!

Δέν φτανει με τιποτα τις προηγούμενες ταινίες ειδικά την δευτερη αλλά βλέπεται ευχάριστα ενα χαλαρό απόγευμα Κυριακής

Και εμένα μου άρεσε το Genisys αλλά καλύτερα έτσι. Ότι έχει να δείξει το έχει δείξει ο Άρνολντ ως Terminator, πλεόν έχει γεράσει αρκετά και ένα ακόμα sequel δεν μπορώ να φανταστώ τι το διαφορετικό θα μπορούσε να έχει ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον. Το πιο πιθανό είναι πως θα ήταν μία ακόμα αρπαχτή σαν το τελευταίο Die Hard. Ας το αφήσουν έτσι να μείνουμε με καλές εντυπώσεις από την σειρά.

11vsn6r.jpg

Terminator 2 3D Announced for 2017!
http://www.comingsoon.net/movies/news/762263-terminator-2-3d-announced-for-2017#/slide/1
&
http://screenrant.com/terminator-2-3d-release-2017/

Ωπ!
Χαχα! :cool: