Terra Nova

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Terra Nova

Καλα που να βλεπατε παλια και Lost In Space δηλαδη τι θα παθαινατε...

Αμ κάποιοι από εμάς, τους είδαμε και αυτούς τους "χαμένους στο διάστημα"!

Γι´αυτό είμαστε τόσο επιφυλακτικοί. Πέρα πάντως από τις συγκρίσεις που σίγουρα οι δημιουργοί του Terra Nova δεν προσπάθησαν καθόλου να μας κάνουν να αποφύγουμε, το σενάριο "μπάζει" από παντού.

Αν το σώσουν θα είναι πραγματικά μεγάλη ανατροπή στα αρνητικά προγνωστικά!

Εμενα παντως με μπερδεψε.
Απο τη μια, πλεον οι σεναριογραφοι sci-fi οσον αφορα τα ταξιδια στο χρονο (παρελθον) θελουν να επιλεγουν την εκδοχη διαφορετικου timeline (π.χ. startrek) πιθανοτατα γιατι αυτο εχουν αρχισει να υποστηριζουν οι επιστημονες. (λυνουν ετσι και το προβλημα με τα παραδοξα)

Οποτε μια ταινια sci-fi οπου υποτιθεται πρεπει να ειναι πιστη στην επιστημη υιοθετει αυτο το σεναριο πλεον.

Ενω λοιπον ειδαμε το μηχανημα/ανιχνευτη οπου εξ'αιτιας του καταλαβαινουμε οτι οι ανθρωποι πηγαινουν σε ενα διαφορετικο timeline, απο την αλλη η φραση προς το τελος, οτι υπαρχουν σχεδια για το μελλον (υπονοει οτι δεν βρισκονται σε διαφορετικο timeline).

Δεν θα επρεπε να ειναι ξεκαθαρο στη σειρα απο την αρχη, τι τελικα επελεξε ο σεναριογραφος. ?
Οι ταξιδιωτες στο χρονο ειναι ή οχι σε διαφορετικο timeline. ?

Παντως για πρωτο-δευτερο επεισοδιο, προτιμω ολο αυτον τον αχταρμα μεσα σε 2 επεισοδια να μας τα δειξει ολα, παρα τη φολα(ing) skies οπου τελειωσε μια σεζον για το τιποτα.

Υ.γ. Ας δω μια φορα μια αμερικανικη σειρα τετοιου ή παρομοιου τυπου που να μην προπαγανδιζει (american super heroes/ ΑΥΤΟΙ παντα σωζουν τον πλανητη) ή τουλαχιστον να ειναι μειωμενο αυτο, κι ας βλεπω στον υπνο μου τον βενιζελο για ενα μηνα.

Last edited:
Εγω που είμαι σχετίκα αμύητος με την θέαση τέτοιας κατηγορίας σειρών και απλα διαβάζοντας τα σχετίκα ποστ απο περιέργεια έκατσα και την είδα επειδή μαζεύω υλικο για θέαση (εξαιτίας φυσης της δουλειας μου δεν έχω επιλογη να δω κατι αλλο,μόνο σειρές και ταινίες κονσέρβα) νόμιζα οτι εβλεπα το jurassic park έχει στοιχεία λες και βλέπεις σειρά με κολεγειόπαιδα επιπρόσθέτα η δραση σε 85 λεπτα θέασης περιορίστηκε στην απόπειρα κατα του αρχηγόυ και στο αναμενόμενο κυνηγητο με τους μπακουρόσαυρους μονάχους μονάχους.Δεν υπολογίζω την σικε δραπέτευση ουτε το χαλαρο πέρασμα απο την πύλη.
Θα δω αλλο ένα επεισόδιο ελπίζοντας σε κατι ρηξικέλευθο αν συνεχισει στο ίδιο
μήκος κύματος -bye-....

Ωραία σειρά αλλά με χαλάει όλη αυτή η αμερικανιά και ο πατριωτισμός οι κλισέ διάλογοι και τα teen στοιχεία.Με τέτοιο σενάριο θα μπορούσε και καλύτερα

μολις ειδα terra nova ep 3..

σε μενα ψιλοαρεσε το pilot,μαλλον λογω κρυφης ελπιδας οτι θα τα παει καλυτερα..
αν σε καποιον απλα δεν αρεσε το πρωτο 2πλο επεισοδιο, το 3ο θα το σιχαθει..

ΤΡΑΓΙΚΟ αισχος!! χαλια μαυρα...

και την περιμενα πως και πως...

παμε για άλλα...

μολις ειδα terra nova ep 3..

σε μενα ψιλοαρεσε το pilot,μαλλον λογω κρυφης ελπιδας οτι θα τα παει καλυτερα..
αν σε καποιον απλα δεν αρεσε το πρωτο 2πλο επεισοδιο, το 3ο θα το σιχαθει..

ΤΡΑΓΙΚΟ αισχος!! χαλια μαυρα...

και την περιμενα πως και πως...

παμε για άλλα...

Ειναι οντως απαραδεκτο...μονο εφηβοι νομιζω οτι μπορουν να καταφερουν να το δουν. Κριμα γιατι το ολο κονσεπτ ειχε ενδιαφερον.

Τι λετε ρε παιδια; Εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Γούστα όμως είναι αυτα. Τι να πω; Παντώς δεν παίζει και κάτι καλύτερο από αυτό (κατα τη γνώμη μου) αυτή την εποχή.

ειδά χθές το πρώτο επεισόδιο καπάκι μετά τα 2 πρώτα του person of interest. ανάλαφρο ήταν - πλάκα είχε μου θύμησε κάτι από τζουρασικ κάτι από αβαταρ κατι από crysis. θα το συνεχίσω τι αλλο να δεις κανείς μετά τις 10 το βραδι??? λεφτά και μέρες υπάρχουν δόξασι ο κύριος.

Τελικά το 3ο επεισόδιο μάλλον μας δείχνει τι θα ακολουθήσει.
Ανάλαφρα αυτοτελή επεισόδια που θα δέχονται που και που καμιά σφήνα από σιξερς. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο δηλαδή.
Πάντως διαχώρησε τη θέση του από μυστήρια τύπου Lost, προς το παρόν τουλάχιστον!

μετά το πεζικό του 1-2ου επεισοδίου πλάκωσε στο 3ο η αεροπορία. ναυτικό δεν μου προκύπτει μέχρι τώρα. τουλάχιστον έχει πολύ πρασινάδα που ηρεμεί το μάτι. αντε να κάνουμε εκκίνηση και στο homeland.

Αμαν ανικανοποιητοι ειστε :D

Μονο σε εμενα θυμησε τα πουλια του Χιτσκοκ ?:damnyou:

Για αναλαφρη scifi περιπετειουλα μια χαρα ειναι .

Απάντηση: Re: Terra Nova

Μονο σε εμενα θυμησε τα πουλια του Χιτσκοκ ?:damnyou:

Και εγω το σκεφτηκα αυτο.

Για αναλαφρη scifi περιπετειουλα μια χαρα ειναι .

Οντως σε σχεση με τα Τουρκικα σηριαλ και τις υπολοιπες χαζομερες που δειχνουν τα Ελληνικα καναλια μια χαρα ειναι.

.....

Αν εξαιρεθεί η ακριβή παραγωγή, η διαφορά της γλώσσας , οι δεινόσαυροι και το ταξίδι στο χρονο... δε διακρίνω εύκολα μέγαλες διαφόρες απο τα τηλεσκουπίδια της γείτονος...:music-smiley-005:
Αυτό το λεώ επείδη αναλώνεται ο περισσότερος χρόνος του επεισοδίου στα
γκομενικά ζητήματα και τη ζήλια του σύζυγου. ''Χτυποκάρδια στο jurassic hill""
προτείνω να ονομαστεί.