Terra Nova

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Terra Nova

''Χτυποκάρδια στο jurassic hill""
προτείνω να ονομαστεί.

Γενικα παρατηρω τα τελευταια χρονια, οτι ασχετως κατηγοριας ταινιας, παρεισφυει αυτος ο παραγοντας στις σειρες.
Δεν με πειραζει ιδιαιτερα, αλλα οταν βρε παιδι μου εχει να κανει με sci-fi κατι με πιανει :HTEHETH63:
Κατι παρομοιο εγινε και στο stargate universe οπου ειδικα στον πρωτο κυκλο ολο σαλιαρισματα ηταν.
Κατι τετοιο αρχιζω να διακρινω και εδω.
Αυτο που με ενοχλει σε αυτο ειναι οτι δεν μπορει π.χ. να σε κυνηγανε αρπακτικα, δεινοσαυροι, sixties , ηφαιστια και ξαφνικα ενω θα επρεπε να εχεις σοκαριστει, εσυ καθεσαι σε μια γωνια και αρχισεις το φλερτ κλπ.

Καπου με προσβαλει σαν θεατη οταν γινεται αυτο και δεν ξερω γιατι εχει υιοθετηθει απο ολες σχεδον τις σειρες πλεον.
Ειδικα οταν ολα αυτα γινονται απο teens...:violent-smiley-008:

Προφανως ισως αυτες οι σειρες στοχευουν σε target group σε μικροτερες ηλικιες. ? Δεν ξερω, αλλα θα επρεπε να τους πει καποιος επιτελους οτι αν δεν εχουν σεναριο για σειρα, ας την κανουν mini series ή καθολου.

Βρηκανε τον ευκολο τροπο να γεμιζουν τα κενα. Παρατηρησα οτι χρονικα, αυτο το ξεκινησαν κατα κορον απο τοτε που επαιξε η πρωτη ταινια βρικολακες/αισθημα twilight. Ε, απο τοτε ειτε βλεπουμε vampires, ή space, ή δεινοσαυρους οπως τωρα στο terra nova, καθε λιγο και λιγακι θα εχουμε ρομαντικα ειδυλλια καθε λιγες σκηνες.

Αν παντως συνεχισει να δειχνει σε καθε επεισοδιο μια αυτοτελη απειλη, ταιζοντας τον θεατη με :dancing:και αποκαλυψεις τυπου sixties με το σταγονομετρο, τοτε μαλλον ακλαφτη θα παει και αυτη η σειρα.
Μια απο τα ιδια με διαφορετικο backround (jungle)
και αυτα περι υπερπαραγωγης δεν θα την σωσουν.

Έχοντας ήδη δεί τα 2 πρώτα επεισόδια θα συμφωνήσω με τους 3 προηγούμενους συνφορουμήτες ! Απογοήτευση ! Εφηβικά σαλιαρίσματα, υπερ-απλοική πλοκή (ειδικά ο τρόπος που ο αρχικά ανεπιθύμητος σύζυγος μετατρέπεται σε κολλητό του διοικητή είναι τόσο ανόητα προβλέψιμος που σε αφήνει άφωνο!) και με τις απαραίτητες δόσεις suspens και μυστηρίου (ιερογλυφικά , σίξτερς ) έτσι ώστε να τους έχουμε όλους ικανοποιημένους . Έτσι όμως είναι διαμορφωμένο το ευρύ κοινό στις ΗΠΑ. Το κακό είναι ότι έχει αρχίσει να επηρεάζεται και το κοινό σε όλο τον πλανήτη. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα μερικές λαμπρές εξαιρέσεις ( Boardwalk Empire , Game of Thrones κ.α.) και ελπίζω να συνεχίσουν να υπάρχουν και στο μέλλον..

Λιστα με επεισοδια....

1 "Genesis (Part 1)" September 26, 2011
The Shannon family arrive in Terra Nova.

2 "Genesis (Part 2)" September 26, 2011
The enemy group, the Sixers, is introduced; Jim gets promoted as a security guard; Josh and Skye walk into dangerous territory.

3 "Instinct"[3] October 3, 2011

4 "Bylaw"[4] October 10, 2011

5 "What Remains"[5] October 17, 2011

6 "The Runaway"[6] October 24, 2011

Τα δυο πρωτα επεισοδια μεταδοθηκαν μαζι (για εισαγωγη).

Το επεισοδιο με τα πουλια ηταν το τριτο (με τιτλο "instinct").

Αλλου βεβαια λενε οτι το δευτερο επεισοδιο ηταν το instinct. Μπερδεμα.

Στο επομενο επεισοδιο (αλλη σειρα στα επεισοδια βλεπω???)...

Season 1, Episode 3: What Remains
Original Air Date—10 October 2011
When Elisabeth, Jim, Malcolm and Taylor investigate radio silence at a nearby scientific outpost, they discover an outbreak of a mysterious virus causing memory loss, paranoia and eventually death. The group must work together to find a cure before they lose their sanity and all of Terra Nova is infected.

http://www.imdb.com/title/tt1641349/episodes

Last edited:
Για αναλαφρη scifi περιπετειουλα μια χαρα ειναι .

... αν καταφέρεις να κρατηθείς ξύπνιος ναι... στο 3ο επεισόδιο με το ζόρι τα κατάφερα πάντως...

Εν τω μεταξύ για τα σύμβολα ούτε λόγος, τα ξέχασαν μάλλον...

πολυ βιαζεστε.

αν πιασουν τα συμβολα απο το 3ο επεισοδιο τι θα κανουν μετα ? Τον μωυση ?

Εδω κοτζαμαν μαυρος καπνος και καταλαβαμε τι ηταν στον 5ο κυκλο.

......................................
Εδω κοτζαμαν μαυρος καπνος και καταλαβαμε τι ηταν στον 5ο κυκλο.

Τι ήταν τελικά?
Εσύ κατάλαβες?
Εγώ όχι....
-bye-

Για όσους περιμένουν ένα καινούργιο Lost η Fringe κτλ σίγουρα θα απογοητευτούν.
Για όλους τους υπολοιπους νομίζω ότι η σειρά βλέπετε ευχάριστα.

Εμένα πάντως μου αρέσουν οι σειρές που μπορείς να δεις ένα επεισόδιο σε 10 λεπτά το πολύ ...πατώντας συνεχώς το +3 λεπτά!

Κυκλοφορει και το 4ο επεισοδιο.

Ας ελπισουμε να δουμε πιο πολυ δραση απο το 5ο γιατι η "σαπουνόπερα με δεινόσαυρους" εχει αρχισει να κουραζει.

16 Δεκεμβρίου θα κάνει και 2ωρο φινάλε αλλά σκέφτονται τον 2ο κύκλο λόγω υψηλού κόστους και σχετικά μέτριας τηλεθέασης

Πραγματικά πολύ προβλέψιμα τα μέχρι τώρα επισόδεια.
Και οι λύσεις από την ομάδα επιστημόνων πολύ long-shot τραβηγμένες απ τα μαλλιά και πιάνουν με τη μία... Πολύ προχειρογραμμένα...

Κι αυτό το "ήσουν φυλακή και ήρθες παράνομα, αλλά οκ σου εμπιστεύομαι σχεδόν τα πάντα..." έλεος πια... καμία αληθοφάνεια.

Μόνη ελπίδα για suspense τα σύμβολα και οι sixers αλλά φοβάμαι ότι θα πάει άπατο...

Μόνη ελπίδα για suspense τα σύμβολα και οι sixers αλλά φοβάμαι ότι θα πάει άπατο...

από το τελευταίο επεισόδιο που είδα με julius erving και charles barkley στους sixers κάτι μπορεί να γίνει. terra ελεος.

16 Δεκεμβρίου θα κάνει και 2ωρο φινάλε αλλά σκέφτονται τον 2ο κύκλο λόγω υψηλού κόστους και σχετικά μέτριας τηλεθέασης

Απο τα μεχρι τωρα επεισοδια δεν καταλαβα που δαπανηθηκε το υψηλο κοστος.

Εκτος και αν για την κινηση των οχηματων, αγοραζουν καυσιμα απο Ελλαδα.

Re: Απάντηση: Terra Nova

Απο τα μεχρι τωρα επεισοδια δεν καταλαβα που δαπανηθηκε το υψηλο κοστος.

Εγώ πάλι από τα ως τώρα επεισόδια δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο γυρίστηκε δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη παραγωγή. Μιλάμε ότι σε μια βδομάδα δε θα θυμάμαι καν ότι υπήρξε... Ήδη θα δω το 4ο μόνο και μόνο επειδή μου θυμίσατε εδώ ότι βλέπω κι αυτή τη σειρά :D