Terravibe 2023

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,035
Land of Dystopia
δεν πρόκειται να ξαναπάω ποτέ, πραγματικό χωράφι, για να ακούσω dp χωρίς blackmore! τους είδαν τα ματάκια μου με την mark II το 91

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,667
127.0.0.1
A, ok, αυτό δεν το παρατήρησα :)
Να κανονίσουμε εκδρομή να δούμε WASP Alice Cooper και King Diamond;
Με πουλμανάκι, ραντεβού έξω από τα ΚΑΠΗ.

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,914
Clermont-Ferrand, France
Εγώ πάντως θα πάω με τον μικρό στο Graspop Metal Meeting 2025 στο Βέλγιο, να δω Savatage, Krokus, King Diamond και Sacred Reich. Αυτό που ψήνομαι επίσης είναι για Sweden Rock festival, να δω Running Wild και Crimson Glory.

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,914
Clermont-Ferrand, France
Ξέρουμε πότε θα κάνουν συναυλία Dio και Michael Jackson;
Dio κάνει η χήρα με ολόγραμμα. Πιο γελοίο πεθαίνεις. Για Jackson δεν είναι metal, οπότε αδιάφορο.

Από εκεί και πέρα, έτσι όπως έχει καταντήσει το σημερινό metal, χίλιες φορές να βλέπω ξανά αυτά τα συγκροτήματα, παρά κάτι άλλο. Άσε που Krokus, Sacred Reich και Running wild, δεν είχα καταφέρει να δω.

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,667
127.0.0.1
Dio κάνει η χήρα με ολόγραμμα.
Μικρότητες...

Running Wild πρέπει να είχα δει 2 φορές, Sacred Reigh είχα σπάσει πλευρό επειδή το Ρόδον δεν είχε άδεια και μεταφέρθηκε χυμαδιό στο Πεδίο του Άρεως. Σε ένα mosh pit έσκασαν κάτω τα πρόχειρα κιγκλιδώματα, εγώ από πάνω τους και 2-3 μαντράχαλοι από πάνω μου.

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,914
Clermont-Ferrand, France
Wasp έχω δει στο Λονδίνο στο Marquee to 1992. Το αντίστοιχο του Ρόδου, έχει κλείσει και αυτό πια. Είμασταν 7-8 Έλληνες μπροστά και από πίσω ένα τεράστιο κενό και τα αγγλάκια να πίνουν μπύρες στο μπαρ. Ο Lawless τα έδωσε όλα πάντως.
Alice Cooper, έχω ακόμα το εισιτήριο από την Λεωφόρο που τον είδα 15 χρονών.
King στο Ρόδον το 1990 πάλι, με μία από τις καλύτερες φάσεις ever. Τύπος κάνει stage dive και πέφτει πάνω σε ένα ντούκι. Εκεί που δεν πέφτει καρφίτσα, ο ντούκις τον σπρώχνει και ανοίγει ένας μεγάλος κύκλος και περπατάει να τον κάνει καινούργιο. Εκείνη την στιγμή, αρχίζει solo ο LaRocque, ο ντούκις ξεχνάει ότι θέλει να δείρει και γυρνάει για headbanging. Έπος.

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,667
127.0.0.1
Κάτι ακούγεται για Running Wild και Helloween.
Του Πουρόκ wave festival θα γίνει!
Θα μας σέρνουν στα χωράφια μεγάλους ανθρώπους!
Πίσω θα έχει τραπεζάκια με τάβλι και τσίπουρο;

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,914
Clermont-Ferrand, France
Κάτι ακούγεται για Running Wild και Helloween.
Του Πουρόκ wave festival θα γίνει!
Θα μας σέρνουν στα χωράφια μεγάλους ανθρώπους!
Πίσω θα έχει τραπεζάκια με τάβλι και τσίπουρο;
Εάν γίνει αυτό, κατεβαίνω Ελλάδα για πλάκα.

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,914
Clermont-Ferrand, France
ντροπή, είδα τον King στα 90's μου αρκει
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Για πιο λόγο να μου αρκεί? Εάν δεν είναι σαν τον Tate ή τον DeFeis, που έχουν χάσει πια την φωνή τους, γιατί να μην τους δω ξανά και ξανά? Ειδικά όταν τους είδα πριν 40 χρόνια.

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,035
Land of Dystopia
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Για πιο λόγο να μου αρκεί? Εάν δεν είναι σαν τον Tate ή τον DeFeis, που έχουν χάσει πια την φωνή τους, γιατί να μην τους δω ξανά και ξανά? Ειδικά όταν τους είδα πριν 40 χρόνια.
για μένα αναφέρομαι, είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπω 70αρης στην σκηνή