Τest Drive - Σάββατο 24 Μαϊου

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
30,106
Land of Dystopia
Το ξέρω, θα πείτε πάλι Τest Drive, η απάντηση είναι ναί.
Μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των μακροχρόνιων ενοικιάσεων αυτοκινήτων μου έκανε την τιμή και την πρόσκληση να δοκιμάσω μια σειρά από τα hot μοντέλλα της Ελληνικής Αγοράς.

Mεταξύ των οποίων ήταν και τα ακόλουθα
VW Tiguan 1.40 -150 ps
VW Passat 1.80 - 150 ps
B.M.W 525 Dtm Edition
B.M.W X3 3.2
Audi A3 1.8 TQ
Audi a4 1.8 TQ
Mazda CX-7
Ford Mondeo 1.6
Ford Focus st
Peaugeot C4
Mercedes C-200
Toyota Auris 1.5
Toyota Corolla 1.6
Scoda Fabia, Scoda Octavia RS & Scoda Roomster
Honda Civic Hybrid & new Honda CRV
Volvo S40 & S80
Alfa Romeo 159
Fiat punto.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε πολύ γνωστό κτήμα κοντά στο παλαιό Αεροδρόμιο του Τατοϊου.
Οι διαδρομές είχαν οριοθετηθεί μέσα από πολύ επεξηγηματικούς χάρτες και το μόνο κακό ήταν ότι όποιοι είχαν δηλώσει ότι θα οδηγούσαν τις Mercedes, έπρεπε να είχαν συνοδηγό άνθρωπο από το επίσημο δίκτυο της Mercedes.

Aσ ξεκινήσουμε λίγο με το φωτογραφικό κομμάτι.

Picture 003.jpgΗ Mercedes, Το Mondeo, αλλά και στο βάθος το Focus ST, και τέλος το νέο SUV της Μazda CX-7.

View attachment 25537 Oλη η γκάμα των b.m.w με πρώτο το λευκό DTM Edition.

Picture 006.jpgTo ΑUDI A3, ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη πολύ στιβαρή κατασκευή απίστευτη δύναμη, τρομερό τιμόνι, εξαιρετικό κράτημα, δεν ακολούθησα την τυπική διαδρομή, τόβγαλα στην Εθνική και έπαιξα λίγο με τους κόφτες του:grinning-smiley-043

Picture 010.jpg Εδώ μιλάμε για την πολυτέλεια, Αudi A6 και δίπλα η νέα ΑLFA ROMEO 159.

View attachment 25540 H ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, Ηοnda Civic Hybrid, απίστευτο αυτοκίνητο, αθόρυβο, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, δεν βάζει φωτιά στον δρόμο, μέτρια ποιότητα εσωτερικού διάκοσμου, αλλά πολύ τίμιο.

Συνεχίζουμε?

Picture 001.jpg H επιτομή των SUV, ή πως όλα θέλουν να μοιάσουν στο ΜL-500 παρέμεινε εκεί και δεν οδγήθηκε από κανέναν.

View attachment 25543 Το νέο Honda CRV

Im000033.jpg To Volvo S40

Picture 009.jpg To Fiat 500.

Στην εκδήλωση έγινε σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης καθώς και πολύ φαγητό.

Εν κατακλείδι, μια καλή εκδήλωση, οδήγησα το Α3, από το οποίο έχω να πώ τα καλύτερα λόγια, το VW Tiguan, πολύ επικύνδυνο σε στροφές και με κόφτες πολύ χαμήλά ( στις 4500 rpm ). To X3, αλλά και το CRV, το οποίοείναι από άλλο πλανήνη, αλλά και το Hybrid.

Θα τα ξαναπούμε στο επόμενο.:music-smiley-005:

Last edited:
Εκι,

Μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των μακροχρόνιων ενοικιάσεων αυτοκινήτων μου έκανε την τιμή και την πρόσκληση να δοκιμάσω μια σειρά από τα hot μοντέλλα της Ελληνικής Αγοράς.

VW Tiguan 1.40 -150 ps
VW Passat 1.80 - 150 ps
B.M.W 525 Dtm Edition
B.M.W X3 3.2
Audi A3 1.8 TQ
Audi a4 1.8 TQ ???????? κατι δε κολαει εδω... Χμμ.... :chinscratch:
Mazda CX-7
Ford Mondeo 1.6
Ford Focus st
Peaugeot C4
Mercedes C-200
Toyota Auris 1.5
Toyota Corolla 1.6
Volvo S40 & S80
Alfa Romeo 159
Fiat punto.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε πολύ γνωστό κτήμα κοντά στο παλαιό Αεροδρόμιο του Τατοϊου.
Οι διαδρομές είχαν οριοθετηθεί μέσα από πολύ επεξηγηματικούς χάρτες και το μόνο κακό ήταν ότι όποιοι είχαν δηλώσει ότι θα οδηγούσαν τις Mercedes, έπρεπε να είχαν συνοδηγό άνθρωπο από το επίσημο δίκτυο της Mercedes.

VW Tiguan 1.40 -150 ps
VW Passat 1.80 - 150 ps
B.M.W 525 Dtm Edition
B.M.W X3 3.2
Audi A3 1.8 TQ
Audi a4 1.8 TQ
Mazda CX-7
Ford Mondeo 1.6
Ford Focus st
Peaugeot C4 γιατί κολλάει εδώ ??????
Mercedes C-200
Toyota Auris 1.5
Toyota Corolla 1.6
Volvo S40 & S80
Alfa Romeo 159
Fiat punto.

Aσ ξεκινήσουμε λίγο με το φωτογραφικό κομμάτι.

View attachment 25536Η Mercedes, Το Mondeo, αλλά και στο βάθος το Focus ST, και τέλος το νέο SUV της Μazda CX-7.

View attachment 25537 Oλη η γκάμα των b.m.w με πρώτο το λευκό DTM Edition.

View attachment 25538To ΑUDI A3, ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη πολύ στιβαρή κατασκευή απίστευτη δύναμη, τρομερό τιμόνι, εξαιρετικό κράτημα, δεν ακολούθησα την τυπική διαδρομή, τόβγαλα στην Εθνική και έπαιξα λίγο με τους κόφτες του:grinning-smiley-043

View attachment 25539 Εδώ μιλάμε για την πολυτέλεια, Αudi A6 και δίπλα η νέα ΑLFA ROMEO 159.

View attachment 25540 H ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, Ηοnda Civic Hybrid, απίστευτο αυτοκίνητο, αθόρυβο, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, δεν βάζει φωτιά στον δρόμο, μέτρια ποιότητα εσωτερικού διάκοσμου, αλλά πολύ τίμιο.

Σίμοοοοοοο ωραία τα καινούργια μοντελάκια !!!!:flipout::flipout:-bye-

Ρε Γιώργο, τοπιασες ε? ήταν 2 λιτρο:grinning-smiley-043 α, και το Α5 το καινούργιο, δεν το ακούπαγε κανείς, γιατί δεν είιχε κλειδιά.

2λιτρο τουρμπο του vw group με 150 αλογα δεν υπαρχει.εχει γινει λαθος κ στα αλογα.