Τεστάκι για αγγλομαθείς ΑΣΕΠ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τεστάκι για αγγλομαθείς ΑΣΕΠ

Επ το πιάσαμε το λάθος.... Ρολόγια Swatch λέει (δηλαδή ορολόγια της σειράς ορολογίων Swatch του Swatch Group Ltd) λέει το προς μετάφραση κείμενο, όχι ελβετικά ορολόγια εν γένει.

πω πω την έβαψα .

Re: Απάντηση: Τεστάκι για αγγλομαθείς ΑΣΕΠ

Επ το πιάσαμε το λάθος.... Ρολόγια Swatch λέει (δηλαδή ορολόγια της σειράς ορολογίων Swatch του Swatch Group Ltd) λέει το προς μετάφραση κείμενο, όχι ελβετικά ορολόγια εν γένει.

Αξιότιμε Κε Γενικέ .............. θα σας κόβανε καί σας............

Υπάρχει το ...© Swatch AG All rights reserved: Swiss Watches ....

αλλά όχι Swatch Group Ltd όπως αναφέρετε!!!! :flipout:

Έχω την εντύπωση ότι η Swatch AG ανήκει στον όμιλο εταιρειών Swatch (που περιλαμβάνει πολλούς ακόμη ορολογοποιούς)

Απάντηση: Re: Τεστάκι για αγγλομαθείς ΑΣΕΠ

"Tre femmine svizzere della strega, che desiderano essere commutate, guardano tre interruttori della vigilanza di campione. Quale femmina svizzera della strega quali desidera essere commutato, guarda che la vigilanza di campione interruttore"?

Ορίστε σενάριο για ταινία του F.Fellini!:idea::flipout:

Ποιο Fellini, βρε Βασίλη? Αυτά τα Ιταλικά θυμίζουν Όμηρο Ευστρατιάδη στην ταινία ''Τα Τούβλα''...

Κάποια στιγμή, λέει κάτι τέτοια Ιταλικά ο Μουστάκας, οπότε του απαντάνε:

''Αυτά δεν είναι Ιταλικά, κύριέ μου, αλλά κινέζικα'' και τους απαντάει ο Μουστάκας

''Ιταλικά είναι, αλλά από την Καλαβρία, Καλαβρέζικα!!!!!!!!''

:flipout::flipout::flipout:

Έχω την εντύπωση ότι η Swatch AG ανήκει στον όμιλο εταιρειών Swatch (που περιλαμβάνει πολλούς ακόμη ορολογοποιούς)

Έτσι είναι, και η Omega είναι μέλος της Swatch.

Τίποτα δεν έμαθες! Πες πρώτα αυτό που έβαλε ο Υπερηχητικός! :flipout:

Sorry .......... αλλά θα περιμένω όταν - με το καλό - σας συναντήσω να σας ακούσω πρώτα (καί τους 2 εννοείται).

Εμείς οι καινούργιοι πρέπει να μαθαίνουμε από τους παλιούς!!!!!!!!! :ernaehrung004: