Teufel νεα προσφορά, πάλι σε δίλημμα ...

harrysvr

Senior Member
14 September 2007
340
Ήρθε χθες ενημερωτικό(-1000ευρώ) για το σύστημα που είχα στο μάτι προ μηνών http://www.teufelaudio.com/home-cinema-thx/system-9-thx-ultra2.html?partner_id=Newsletter.eu-nl057
και είμαι σε δίλημμα πάλι μιας και λόγω του 70-30% μουσική-ταινίες τώρα τελευταία είχα καταλήξει στα kef xq40 όπου αργότερα θα συμπληρώνονταν από τα υπόλοιπα ηχεία της σειράς,
το θέμα είναι ποια η διαφορά μουσικότητας μεταξύ των δύο(μόνο τα kef έχω ακούσει);

Εχω ακουσει σε ταινια τα μεγαλα teufel (τα οποια για καποιο λογο δεν βλεπω στο site τους τωρα). Αυτο που ακουσα με ειχε ενθουσιασει. Σε μουσικη ομως δεν τα ακουσα και δεν μπορω να σου πω. Απο την αλλη ουτε τα kef τα εχω ακουσει αλλα ειμαι σιγουρος οτι μουσικη θα παιξουν καλυτερα. Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις συγκριση γιατι δεν μπορεις να ακουσεις και τα δυο. Εγω στην θεση σου θα προτιμουσα αυτα που εχω ακουσει γιατι με αγορα στα τυφλα μπορει να την πατησεις.

Προς αυτή-μάλλον-την κατεύθυνση θα πάω...
Είναι και το θέμα της μεσοτοιχίας με άλλο σπίτι κι όσο νά`ναι με τα teufel θα μ`έτρωγε το δάχτυλο πάνω στο volume...

τα Teufel μπορεις να τα κρατησεις μεχρι 8 εβδομαδες σπιτι σου για ακροαση και αν δεν σου αρεσουν σου δινουν τα λεφτα σου πισω...εκτως απο τα μεταφορικα που ειναι 150ε. αν τα κρατησεις 2 εβδομαδες μονο σου δινουν νομιζω και τα μεταφορικα, αλλα καλυτερα να τους ρωτησεις...εγω αν ειχα λιγο μεγαλυτερο χωρο θα τα δοκιμαζα...

τα μεγαλα Teufel 10 αποσυρθηκαν μαλλον θα κυκλοφορησουν αλλη σειρα στα κοντα

Last edited: