TEUFEL VS JAMO

siarspi

New member
7 January 2009
41
Εξετάζω καποιες περιπτώσεις παιδιά , όποιος θέλει συνεισφέρει με τις γνώσεις του!!
Teufel LT2 ή Jamo S606 HCS 3 + sub S602 ? Απο εξωτερικό έρχονται τα JAMO περίπου 80 ακριβότερα . Λέω να τα συνδυάσω με ONKYO SR706 ( σωστός ο συνδυασμός καταρχάς? ). Χρήση σχεδόν αποκλειστικα για ταινίες , σε χώρο περίπου 40τετ. μετ. Εχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια και για τις δύο εταιρείες , η πλάστιγγα μάλλον γέρνει πρός τη teufel... Φυσικά άν αγνοώ καποιά άλλη καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα ειμαι όλος αυτιά :earmuffs:

Κάτσε μπερδεύτηκα... Τα Teufel έχουν παραπάνω εγγύηση απο τα JAMO νόμιζα
( δέν ανέφερα βέβαια ότι και αυτά έρχονται απο εξωτερικό , αλλά αυτά μόνο με απευθείας αγορά απο αυτούς νομίζω τα παίρνεις ούτως ή αλλως.. τι σου λέω εσένα τώρα βέβαια που έχεις τα Theater 10 THX Ultra 2 άν ενθυμούμαι καλώς... ) .
Για ηχεία αναφέρουν 12 έτη στο site τους ενώ τα JAMO 60 μήνες.
Η διαφορά στα χρήματα δέν είναι θέμα , μόνο ότι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση μου ( moviesss ) εφόσον κιόλας τα teufel δέν έχω την δυνατότητα να τα ακούσω απο κοντά... ( ta jamo τα έχει και το πλαίσιο... +300ευρώ βέβαια.. )

στο πρωτο σου μηνυμα αναφερεις 80 ευρω, τωρα 300.Τι ισχυει? γιατι 300 ευρω ειναι αξιολογη διαφορα.80 ομως δεν αξιζει

Πρωινός πρωινός και εσύ βλέπω... Άντε καλή δουλειά...Sorry μάλλον εγώ σε μπέρδεψα τελικά...
Αναφέρω...
Απο εξωτερικό έρχονται τα JAMO περίπου 80 ακριβότερα
Δηλαδή τα teufel ( μόνο απο εξωτερικό έρχονται για αυτό δεν το ανέφερα για αυτά ) είναι στα 649ευρώ , τα jamo είναι στα 729 περίπου ( Jamo S606 HCS 3 + sub S602 απο schlauershopen )
Δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις μιλάω για αγορά απο εξωτερικο ( για συμφέρουσες τιμές δηλ ).
+300 ευρώ έχουν τα jamo εδώ ( πλαίσιο , ουσιαστικά η διαφορά είναι απο το 5.0 ,το sub το βρήκα και εδώ στα ίδια λεφτά )
Μήπως το σκεπτικό σου αφορά τις δυσκολίες που θά αντιμετωπίσω με τις εγγυήσεις στην αγορά απο έξω?

Μια γνώμη ρε παιδιααα??? Θα έχω κάτι κοντά σε κινηματογραφικό ήχο με τα έν λόγω συστήματα?