TFT TV HD μέχρι 550Ε για PS3??

darklordvader77

New member
24 May 2007
69
Athens
Καλησπέρα παίδες!

Ψαχνω μια τηλεόραση HD για το PS3, που να ναι η καλυτερη τιμη στην αποδοση της!

Εννοω δηλ. να χει αρκετες ιντσες (26 κ ανω) κ μεγαλο Contrast [αντίθεση]

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Ειχε προσφατα την SAMSUNG 32R86 στα 499, εκανα μια αναζητηση στο skroutz και την βρηκα σε γνωστο e-shop στα 549 ευρω, φυσικα εαν δεν της δεις μονος σου καμια συμβουλη δεν αξιζει, παρολα αυτα για την συγκεκριμενη εχω ακουσει καλα λογια.

Μια οικονομικη επιλογη ειναι αυτη....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1142216

Και η Toshiba καλη φαινεται για τα λεφτα της.

Η Panasonic ειναι πλασμα οποτε δεν νομιζω οτι ενδεικνυται για να συνδεσεις το PS3 πανω λογω φοβου burn in. Ασε που η αναλυση της 1024x768 δεν ειναι καν HD.

ναι, δικιο εχεις, μετα το παρατηρησα.. οποτε μαλλον το παω για Toshiba αν δεν βρω παραπλησια μαρκα/παρομοια χαρ/κα!

Tα χαρακτηριστικα τα υπαγορευει το marketing και σου ειναι εντελως αχρηστα για την επιλογη σου.

Απλως κοιταξε να παρεις μια τηλεοραση που να ειναι συγχρονη δηλαδη οσο πιο καινουργιο μοντελο γινεται οπως η Toshiba και η Samsung παραπανω.

Ο Κωτσοβολος παντως συνηθως ειναι ο πιο ακριβος οποτε κοιταξε να βρεις καμια χαμηλοτερη τιμη στο skroutz...

http://www.skroutz.gr/s/39114/Toshiba-32AV500PG-32''.html

Προσοχή με τις toshiba... Κάποιος εδώ στο φόρουμ έπαθε image retention και η αντιπροσωπία δεν θυμάμαι αν τον κάλυψε... Πάντως είναι η μόνη εταιρία που είχαμε κρούσμα image retention. Βέβαια η μνήμη μου είναι χάλια. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Προσοχή με τις toshiba... Κάποιος εδώ στο φόρουμ έπαθε image retention και η αντιπροσωπία δεν θυμάμαι αν τον κάλυψε... Πάντως είναι η μόνη εταιρία που είχαμε κρούσμα image retention. Βέβαια η μνήμη μου είναι χάλια. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Υπάρχουν δύο παρόμοιες περιπτώσεις με Toshiba, αλλά δεν ήταν image retention. Έβλεπαν τηλεοπτικό σε 4:3 με μπάρες δεξιά αριστερά και μετά από λίγους μήνες είχαν τις κάθετες γραμμές μόνιμα στην τηλεόραση.

Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτά τα περιστατικά η Toshiba δεν συνιστάται σε κανέναν που θέλει να βλέπει σε 4:3.

Και πως ονομάζουμε αυτό το φαινόμενο; Burn-in δεν είναι αφού δεν έχουμε φώσφορο. Υπάρχει κάποιος όρος;