TH-42px70E/DV-600AV/5.1 ΗΧΕΙΑ

Για να σου πω την αλήθεια, και εγώ ήμουν μεταξύ αυτών. Αλλά πήγα στα 5500 διότι κάπου διάβασα πως τα 2 πίσω του 5450 έχουν παρεμβολές από σταθερά κ κινητά και το φοβήθηκα...

Η F86 που πήρες πρέπει να έχει optical.
Αν ναι, δώσε τότε την optical των Logitech στην Samsung
και την coax στο DV600.
Θα βλέπεις TV ακούγοντας από τα Logitech με Dolby pro.
Καλορίζικη η Samsung. -bye-

Sorry δεν είδα ότι είχε απαντηθεί το θέμα.
Πάντως με αυτές της συνδέσεις
Optical : TV με Ηχεία
Coaxial : DVD με Ηχεία
1000% θα πάρεις ήχο και από της 2 σου πήγες σταLogitech.
Μη περιμένεις όμως θαύματα από το Dolby Pro Logic.
Θα ακούς κανονικά 5.1 αλλά ΨΕΥΤΙΚΟ.
Υ.Γ. Πάρε καλά καλώδια και όσο το δυνατόν μικρότερα.

Φίλε kgf123 τα 5450 δεν θα στα πρότεινα για το σημαντικό λόγω τον παρεμβολών και του μικρότερου Subwoofer.

ευχαριστω για τις απαντησεις,καπου ειχα διαβασει σε καποιο ριβιου μου φαινεται οτι εχουν θωρακιση για παρεμβολες αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το ρισκαρω.ετσι κιαλλιως τα 5500 μαρεσουν ποιο πολυ και τα αλλα τα κοιταζω μονο για την ευκολια του ασυρματου,αλλα αμα αποδειχτει προβλημα αντε μετα να ταλλαξεις.απο αποδοση εσεις που τα εχετε τι λενε?αν και ταχω δει κιεγω αλλα εσεις ειστε ευχαριστημενοι?το Sub τους πρεπει να τρανταζει γερα ε?:D με βλεπω να μου κανουν εξωση απτο σπιτι ετσι και τα παρω:D

Απάντηση: Re: TH-42px70E/DV-600AV/5.1 ΗΧΕΙΑ

ευχαριστω για τις απαντησεις,καπου ειχα διαβασει σε καποιο ριβιου μου φαινεται οτι εχουν θωρακιση για παρεμβολες αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το ρισκαρω.ετσι κιαλλιως τα 5500 μαρεσουν ποιο πολυ και τα αλλα τα κοιταζω μονο για την ευκολια του ασυρματου,αλλα αμα αποδειχτει προβλημα αντε μετα να ταλλαξεις.απο αποδοση εσεις που τα εχετε τι λενε?αν και ταχω δει κιεγω αλλα εσεις ειστε ευχαριστημενοι?το Sub τους πρεπει να τρανταζει γερα ε?:D με βλεπω να μου κανουν εξωση απτο σπιτι ετσι και τα παρω:D

Άμα το ποσό που διαθέτεις είναι γύρω στα 300euro είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.
Δεν το συζητώ σε σχέση με τα home cinema όλα σε ένα δεν έχουν καμία σχέση.
Βέβαια με 600-700euro μπορείς να στήσεις ενισχυτή με 5.1 ηχεία σαφώς ανώτερα από τα Logitech αλλά η διαφορά χρημάτων είναι διπλάσια.
Πάντως είναι πολλή αξιοπρεπές για τα λεφτά που ζητάνε και αν θες να τα αλλάξεις τα πας στο pc σου και παίρνεις κάτι καλύτερο αργότερα.
Υ.Γ πες μου πόσα m2 θέλεις να σου καλύψουν?

γυρω στα 15-16.χοντρα σου λεω τωρα δεν τοχω μετρησει κιολας.αυτο σκεφτομαι κιεγω πως αν καποια στιγμη θελησω ναλλαξω δε θα πανε χαμενα.και η τιμη τους ειναι πολυ καλη για την ποιοτητα τους.

Last edited:
Απάντηση: Re: TH-42px70E/DV-600AV/5.1 ΗΧΕΙΑ

γυρω στα 15-16.χοντρα σου λεω τωρα δεν τοχω μετρησει κιολας.αυτο σκεφτομαι κιεγω πως αν καποια στιγμη θελησω ναλλαξω δε θα πανε χαμενα.και η τιμη τους ειναι πολυ καλη για την ποιοτητα τους.

Και τα τετραγωνικά σου είναι πάρα πολλή καλά.
ΠΡΟΧΩΡΑ θα τα καταευχαριστηθείς!!!

Απάντηση: LE-40F86BD/DV-600AV/Z-5500

Να ´μαστε και πάλι.

Επιτέλους σήμερα πήρα τα καλωδιάκια και ξεπακετάρισα ηχεία και dvd. ΚΟΛΑΣΗ!

Μια ώρα και, για να τα στήσω και να τα ρυθμίσω(καλά, όσο μπόρεσα, θέλει πολλές ακόμα δοκιμές με tv και dvds για να πετύχω το καλύτερο).

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν σε έναν φίλο μου, ο οποίος έχει την 52Μ86, PS3, ενισχυτές-τρελά ηχεία και δεν συμαζέυεται(είχε πολύ μεγαλύτερο budget από μένα). Μου βάζει να δω μια BR ταινία και έπαθα σοκ από εικόνα και ήχο, έτρεμε και το σαλόνι.

Ε λοιπόν μπορώ να πω, χωρίς υπερβολές, ότι το σύστημά μου έχει τις ίδιες δυνατότητες. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Εικόνα αψεγάδιαστη, ήχος που σπάει κόκαλα, κυριολεκτικά Ω! ΧΑΜΟΣ .

Με πήρε πριν τηλ η κοπελιά μου για να έρθει από το σπίτι μου(πονηρά σκεπτόμενη και με ορέξεις από ότι κατάλαβα). Έλα, ΑΛΛΑ φέρε και κάνα dvd να δούμε καμμιά ταινία της λέω. Δεν πολυκατάλαβε :flipout:

Από σήμερα κόβω το SEX(και ας λέει η Θεοπούλα ό,τι θέλει ... )

Re: Απάντηση: LE-40F86BD/DV-600AV/Z-5500

Να ´μαστε και πάλι.

Επιτέλους σήμερα πήρα τα καλωδιάκια και ξεπακετάρισα ηχεία και dvd. ΚΟΛΑΣΗ!

Μια ώρα και, για να τα στήσω και να τα ρυθμίσω(καλά, όσο μπόρεσα, θέλει πολλές ακόμα δοκιμές με tv και dvds για να πετύχω το καλύτερο).

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν σε έναν φίλο μου, ο οποίος έχει την 52Μ86, PS3, ενισχυτές-τρελά ηχεία και δεν συμαζέυεται(είχε πολύ μεγαλύτερο budget από μένα). Μου βάζει να δω μια BR ταινία και έπαθα σοκ από εικόνα και ήχο, έτρεμε και το σαλόνι.

Ε λοιπόν μπορώ να πω, χωρίς υπερβολές, ότι το σύστημά μου έχει τις ίδιες δυνατότητες. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Εικόνα αψεγάδιαστη, ήχος που σπάει κόκαλα, κυριολεκτικά Ω! ΧΑΜΟΣ .

Με πήρε πριν τηλ η κοπελιά μου για να έρθει από το σπίτι μου(πονηρά σκεπτόμενη και με ορέξεις από ότι κατάλαβα). Έλα, ΑΛΛΑ φέρε και κάνα dvd να δούμε καμμιά ταινία της λέω. Δεν πολυκατάλαβε :flipout:

Από σήμερα κόβω το SEX(και ας λέει η Θεοπούλα ό,τι θέλει ... )
:flipout::flipout::flipout:ετσι ειναι,καθε πραμα στον καιρο του:flipout:παντως τα ηχεια ειναι οντως απαιχτα,με αποδοση πολυ ποιο πανω και απο συστηματα ειδικευμενων εταιρειων με πολυ περισσοτερο κοστος.τι να λεμε τωρα,ειναι σουπερ αγορα.