TH-42PX70E πρόβλημα στη Θεσ/νίκη

Η πρό 5 μηνών αγορασμένη TH-42PX70E έχει εδώ και 3 ήμέρες μία λεπτή κάθετη γραμμή σχεδόν στο κέντρο με διαφορετικό χρώμα απ´το υπόλοιπο κάδρο. (Εάν ήταν LCD θα έλεγα ότι είναι ολόκληρη στηλη με πειραγμένα pixels είναι όμως plasma).

Ερωτήσεις
1 Έχει/είχε/ξέρει κανείς κάτι σχετικό ?
2 Μένω στην Θεσ/νίκη. Εάν - το απευκτέο - φτάσουμε σε τεχνικούς τί εμπειρία έχετε με το service της Panasonic http://www.astraservice.gr/ εδώ στην Θεσ/νίκη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο που θα κάνετε να μου απαντήσετε.

Σίμος

πας για αλλαγή panel , service , ενδεικνυόμενος χρόνος 2-3 βδομάδες , παίζει να έχει μειωθεί , παίρνεις τηλέφωνο , έρχονται το παίρνουν και το φέρνουν ...

Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...αν και δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό που διάβασα.

Παρακαλώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όσους έχουν εμπειρία να ΜΑΣ πούνε τί εμπειρία έχουνε με το service της Panasonic www.astraservice.gr εδώ στην Θεσ/νίκη.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει αντικατάσταση με καινούρια ?

Σίμος

Στο κατάστημα για καινούρια , αλλά δεν νομίζω ( έχει περάσει μήνας )
Η αντικατάσταση είναι απλή διαδικασία και μάλιστα έχει συζητηθεί πάρα πολύ στο τόπικ του px70 ... εαν δεν έχει πολύ δουλειά μπορεί να έρθει και σε 1 βδομάδα ( θα σε ενημερώσουν )

Re: Απάντηση: TH-42PX70E πρόβλημα στη Θεσ/νίκη

Στο κατάστημα για καινούρια , αλλά δεν νομίζω ( έχει περάσει μήνας )
Η αντικατάσταση είναι απλή διαδικασία και μάλιστα έχει συζητηθεί πάρα πολύ στο τόπικ του px70 ... εαν δεν έχει πολύ δουλειά μπορεί να έρθει και σε 1 βδομάδα ( θα σε ενημερώσουν )

Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το νόμο, το χρονικό διάστημα για το οποίο προβλέπεται αντικατάσταση είναι το εξάμηνο, και όχι ένας μήνας. Η δική μου αντικαταστάθηκε ενώ ήταν πέντε μηνών.

Re: Απάντηση: TH-42PX70E πρόβλημα στη Θεσ/νίκη

Εκτός εαν ορίζεται διαφορετικά από το κατάστημα πχ Πλαίσιο - 20 μέρες ...

Δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο στο νόμο. Αλίμονο αν το κάθε κατάστημα καθόριζε από μόνο του τους όρους της αγοραπωλησίας.

Παρεμπιπτόντως, και η δικιά μου, που αντικαταστάθηκε στο πεντάμηνο, από το Πλαίσιο είχε αγοραστεί.