Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4 S

• Total voters
    0
Μπα!!!δεν νομιζω φετος να αξιζει να παρεις ενα τηλεφωνο!!!που στην ουσια η αναβαθμιση του ειναι πενιχρη πια σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Οποτε παμε για για αλλα!!!

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Παντως το 4S με τον A5 θα είναι πολύ πιο γρηγορο από τον υπάρχον ανταγωνισμό.
Νοημα κατά εμενα να πας σε κάτι άλλο έχει, μονο αν σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη οθόνη.
Προσωπικα θα κάνω αναβάθμιση στο 4S μονο αν αν πουλήσω το 4ρι σε καλη τιμή + επιδότηση.

Έχεις δίκιο, η μεγάλη οθόνη (τουλάχιστον 4 ίντσες) είναι το βασικό στοιχείο που με ενδιαφέρει, καθώς βοηθάει πολύ στο browsing.

Και βεβαίως από το 4 στο 4S δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για αναβάθμιση.

Μαλλον την honda σου θα σπάσουμε.. φαντάζομαι θα σε πονέσει περισσότερο! :p

καλα εισαι .... εννοειται.....
ασε γιατι ετοιμαζεται η γυναικα να μου σπασει το κεφαλι γιατι θελω ηχεια γομρια στο σαλονι και εχουμε θεμα... αντε τωρα να την πεισω......:smash::smash::smash::smash::smash::smash::smash::smash:

Μάλλον θα το πάρω. Θα περιμένω την ανακοίνωση για το Nexus Prime την επόμενη Τρίτη για τις τελικές αποφάσεις μου. Στο Nexus Prime με χαλάει η μεγάλη οθόνη.
Ναι, δεν θέλω μεγαλύτερη. Ή μάλλον θέλω μεγαλύτερη οθόνη, αλλά όχι μεγαλύτερο κινητό. Για εμένα το iPhone είναι οριακό σε μέγεθος. Δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου τηλεόραση.
Έχω το 4ρι το οποίο το έχω δώσει, πριν καν ανακοινωθεί το 4S και δεν το μετάνιωσα. Όταν το αγόρασα ήξερα ότι ήταν όμορφο, αλλά πολύ ευαίσθητο. Ότι είχε εκνευριστικές ελλείψεις "επειδή έτσι γουστάρω", ότι το μονότονο interface το έβρισκα βαρετό. Δεν περίμενα τίποτα από αυτά να αλλάξει με το νέο iPhone. Είναι ένα γρηγορότερο και καλύτερο 4, και μάλιστα με βελτιωμένο λειτουργικό. Επιτέλους φαίνεται να ανεξαρτητοποιείται από το απαράδεκτο iTunes. Τι άλλο θα θέλαμε από το καινούριο μηλόφωνο; Δεν καταλαβαίνω...
Εντάξει, με χαλάει λίγο που έχει την ίδια μούρη, αλλά αυτό ήταν κατά 99% δεδομένο. Έτσι και αλλιώς το έχω χωμένο σε θήκες, οπότε μόνο η οθόνη φαίνεται.

Όσοι ήθελαν κάτι άλλο, μάλλον θέλουν ένα Android αλλά δεν τολμούν να το πουν...

(Για το Siri αδιαφορώ πλήρως. Κατ' αρχάς δεν υποστηρίζει Ελληνικά. Επιπλέον δεν έχω καμία όρεξη να πιάνω κουβέντα με το κινητό μου)

Έχεις δίκιο, η μεγάλη οθόνη (τουλάχιστον 4 ίντσες) είναι το βασικό στοιχείο που με ενδιαφέρει, καθώς βοηθάει πολύ στο browsing.

Και βεβαίως από το 4 στο 4S δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για αναβάθμιση.
Samsung GT-I9220 (Samsung Galaxy Note)

A sibling, the GT-I9220, carries a bigger 5.3-inch touchscreen, although still sporting Samsung’s Super AMOLED Plus screen technology at a screen resolution of 1280×720. This one’s hard to ignore, despite being given only Android 2.3 Gingerbread, because of its dual-core 1.4-GHz processor and 8-megapixel primary camera. Target release date: Week 43 — October 24 – October 30.
The Samsung GT-I9220 has been recently announced at the Internationale Funkausstellung (IFA 2011) in Berlin this year as the Samsung Galaxy Note. Previously referred to as the Samsung Galaxy Q, the device has aroused many people’s curiosities–whether for the good or for the better–precisely because of its unusual size: a 5.3-inch screen that is midway between smartphone and tablet.

Βρε τον συγχωρεμένο μεγάλη μούρη , με μια κίνηση ματ έκανε το 4s ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ !!!!

RIP :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

A sibling, the GT-I9220, carries a bigger 5.3-inch touchscreen, although still sporting Samsung’s Super AMOLED Plus screen technology at a screen resolution of 1280×720. This one’s hard to ignore, despite being given only Android 2.3 Gingerbread, because of its dual-core 1.4-GHz processor and 8-megapixel primary camera. Target release date: Week 43 — October 24 – October 30.
The Samsung GT-I9220 has been recently announced at the Internationale Funkausstellung (IFA 2011) in Berlin this year as the Samsung Galaxy Note. Previously referred to as the Samsung Galaxy Q, the device has aroused many people’s curiosities–whether for the good or for the better–precisely because of its unusual size: a 5.3-inch screen that is midway between smartphone and tablet.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-I...Phones/Samsung-Galaxy-Note-Black-GT-I9220.htm
-bye-

Εντάξει μην το παρακάνουμε!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ (το τονίζω) νομίζω ότι το μέγεθος των 4,3 ιντσών είναι ιδανικό (για μένα τουλάχιστον).

Εμένα πάντως οι 4" κ πάνω ίντσες μου φαίνονται πάρα πολλές για κινητό...κ άντε οι 4" αν το κινητό είναι όσο η οθόνη να είναι οκ, από εκεί κ πάνω πια, είναι παντόφλα κ όχι κινητό τηλ...

Εγώ γενικότερα οτιδήποτε έχει όγκο > ή = iphone το θεωρώ Παντόφλα.
Αυτό όμως δεν αποτελλει ανασταλτικό παράγοντα για να το κοιτάξω.
Αν δεν ειχα το tab και αν δε με είχε καθηλώσει το wp7.5 άνετα θα κοίταζα τo note και ας είναι βατραχοπέδιλο των κινητών!
Δεν ειναι για όλους σίγουρα πάντως...

Οσο αφορά το 4s no thanks θα περιμένω το 5 (πάλι) μπας και με εντυπωσιάσει

Οσο αφορά το 4s no thanks θα περιμένω το 5 (πάλι) μπας και με εντυπωσιάσει
Βρε συ, ''δεν πας για ψάρεμα'' καλύτερα; :p :p :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Τι εννοείς? :smash:
Τα πονηρότερα :p

(ε μα, αδερφάκι μου, τόσα χρόνια στην αναμονή, σε λυπήθηκα :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Τα πονηρότερα :p

(ε μα, αδερφάκι μου, τόσα χρόνια στην αναμονή, σε λυπήθηκα :p)

Μα εγω φταίω που δεν ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες? Οπότε τα λέμε σε ένα... χρόνο...-bye-

Προς το παρών περιμένω το ios5 για το ipad... για να ασχολούμαι με το μήλο.

Φρανκι, και app διακτινισμού να είχε το iphone, εσένα δεν θα σου ικανοποιούνταν οι προσδοκίες... ;)
Οποτε βολέψου με την παντοφλα pad σου ως κινητό! :p

Ποπο πολύ κρίμα έπρεπε να δούμε τον jobs να παρουσιάζει το 5 ή τουλάχιστον αυτό το 4s

Εγώ προσωπικά, μέχρι να μην υποστηρίζεται από το τελευταίο iOS, μένω στο 3GS μου.

Εκτός κι αν πάθω πλάκα με κανένα nexus prime, ξέρω κι εγώ...

Εγώ τελικά ήθελα να κάνω και ανανέωση (το απλό 3G μου μετά απο 2 χρόνια αργοπεθαίνει...) και πήγα απο την Τελεκομ και έκανα παραγγελία το 4S 16GB σε άσπρο. Θα σταλεί την παρασκευή, και θα μου έρθει στο σπίτι σε καμια βδομάδα φαντάζομαι...

Θα αναφέρω εντυπώσεις (και φωτορεπορτάζ) όταν παραλάβω.