Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4 S

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Εγώ τελικά ήθελα να κάνω και ανανέωση (το απλό 3G μου μετά απο 2 χρόνια αργοπεθαίνει...) και πήγα απο την Τελεκομ και έκανα παραγγελία το 4S 16GB σε άσπρο. Θα σταλεί την παρασκευή, και θα μου έρθει στο σπίτι σε καμια βδομάδα φαντάζομαι...

Θα αναφέρω εντυπώσεις (και φωτορεπορτάζ) όταν παραλάβω.

Για δώσε ένα λινκ Άλεξ! Σαν συσκευή φαντάζομαι το αγόρασες;

(send from iPhone)

Εγώ θα το πάρω σίγουρα,κάνω συλλογή , έχω όλη τη σειρά και δεν θα αφήσω το 4s να μου ξεφύγει.
Απλά περιμένω να βρώ δουλειά πρώτα..

Εγώ θα το πάρω σίγουρα,κάνω συλλογή , έχω όλη τη σειρά και δεν θα αφήσω το 4s να μου ξεφύγει.

Και εγώ αυτό θα κάνω αλλά αντίστροφα, πρώτα θα το πάρω και μετά θα συνεχίσω να ψάχνω για δουλειά! :D

(send from iPhone)

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Για πες για πες.....

Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Για δώσε ένα λινκ Άλεξ! Σαν συσκευή φαντάζομαι το αγόρασες;

(send from iPhone)

http://www.t-mobile.de/

Έκανα ανανέωση το συμβόλαιο μου και θα δώσω και αλλα 175Ε. Μου είπαν οτι μπορώ είτε να ζητήσω να μου το στείλουν απο τα κεντρικά, είτε να το παραλάβω απο το καταστημα. Αλλά επειδή αναμένουν να εξαντληθεί το απόθεμα του καταστήματος μέσα στις πρώτες ώρες, και ουδεμία όρεξη έχω να στήνομαι πρωινιάτικα σε ουρές και λοιπά καραγκοτζιλίκια είπα να μου το στείλουν σπίτι...

Θυμίζω οτι τα παραπάνω ισχύουν για Γερμανία όπου μένω μόνιμα.

Και εγώ αυτό θα κάνω αλλά αντίστροφα, πρώτα θα το πάρω και μετά θα συνεχίσω να ψάχνω για δουλειά! :D

(send from iPhone)

Μήπως, λέω μήπως, να βρείτε δουλειά κ να αφήσετε το ιΦον στην άκρη για αργότερααα....ή ποτέ ; Δεν χάθηκε αν δεν το αγοράσετε...-bye-

Μήπως, λέω μήπως, να βρείτε δουλειά κ να αφήσετε το ιΦον στην άκρη για αργότερααα....ή ποτέ ; Δεν χάθηκε αν δεν το αγοράσετε...-bye-

Χωρίς iPhone δυστυχώς δεν κάνουμε ούτε στιγμή!! :smile:

Έκανα και προ-παραγγελία σε γνωστό μου (από Γερμανό) για ένα λευκό 16αρι! :smash:

(send from iPhone)

Μπα... θα μείνω με το 3gs μου προς το παρόν... δεν έχω λόγο να θέλω κάτι διαφορετικό...
Σκέφτομαι σοβαρά να υποκείψω σε ένα ipad όμως... :p

γμτ, έχει έρθει και το παρέλαβε η εταιρία που υπάρχει στο ισόγειο. Και είναι μέχρι την δευτέρα κλειστά!!!
Κοίταξα και το πρωί απο το παράθυρο και το είδα το κουτάκι...
γκρρρρ......

γμτ, έχει έρθει και το παρέλαβε η εταιρία που υπάρχει στο ισόγειο. Και είναι μέχρι την δευτέρα κλειστά!!!
Κοίταξα και το πρωί απο το παράθυρο και το είδα το κουτάκι...
γκρρρρ......

πωωω πίκρα.... κανένα τηλέφωνο μπας και περάσει κανένας χριστιανός (:smash:!) να σου ανοίξει....?

Καλά δεν τρώω και τα νύχια μου απο την αγωνία! Έτσι κιαλλιώς στην εφημερία είμαι μέχρι αύριο το πρωί. Αλλά είναι αυτό το σπαστικό να το βλέπεις εκεί, να ξέρεις οτι ήρθε και να μην μπορείς να το φτάσεις!!!! χεχε

Μπα, θα μείνω με το 4 για έναν ακόμη χρόνο.
ίσως όμως το πάρω στη γυναίκα μου που έχει το 3gs ακόμη...

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Εμένα παλι με ανησυχουν οι 2 τελευταιες τοποθετήσεις....

Και ο steve αναπαύεται ήσυχος για όσα προσέφερε σε αυτόν τον κόσμο...:p

Αχ, τι να πεις ρε Φρα, κρίμα...

Ήρθε!
Λευκό 16αρι. Και επιβεβαίωσε έναν απο τους λόγους που το επέλεξα άμεσα. Το συνέδεσα στο λαπτοπ, το δήλωσα ως υπάρχουσα συσκευή και τσαπ φόρτωσε τα πάντα απο το προηγούμενο. Νέο τηλέφωνο με όλο το παλιό στήσιμο ακριβώς όπως το είχα.

Σιρι, μίρι και λοιπά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, απο αύριο... Θα ανεβάσω σύντομα και φωτογραφικό υλικό μαζί με τις πρώτες εντυπώσεις! Αδρά να πώ οτι σε σχέση με το 3G που είχα ώς τώρα είναι έτη μπροστά σε ταχύτητα και αυτό μου αρκεί.

Ήρθε!
Λευκό 16αρι. Και επιβεβαίωσε έναν απο τους λόγους που το επέλεξα άμεσα. Το συνέδεσα στο λαπτοπ, το δήλωσα ως υπάρχουσα συσκευή και τσαπ φόρτωσε τα πάντα απο το προηγούμενο. Νέο τηλέφωνο με όλο το παλιό στήσιμο ακριβώς όπως το είχα.

Σιρι, μίρι και λοιπά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, απο αύριο... Θα ανεβάσω σύντομα και φωτογραφικό υλικό μαζί με τις πρώτες εντυπώσεις! Αδρά να πώ οτι σε σχέση με το 3G που είχα ώς τώρα είναι έτη μπροστά σε ταχύτητα και αυτό μου αρκεί.

Μεγειες Αλεξ! Περιμενουμε εντυπώσεις..