Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4 S

• Total voters
    0
Εφόσον, είναι ακριβό το ιΦον κ υπάρχει πρόβλημα σε όλους πια κ κανείς μας δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, τότε να σταματήσουμε να διαβάζουμε το φόρουμ αυτό, όπως κ όλα τα αντίστοιχα, να μην αγοράζουμε τηλεοράσεις 50", αφού κ με μια 14" κάνουμε την δουλειά μας, να μην αγοράζουμε πολυκάναλο ενισχυτή, αφού κ με έναν φθηνό 2κάναλο κάνουμε δουλειά, να μην αγοράζουμε dslr αφού κ με μια μίας χρήσεως kodak από το σούπερ μάρκετ κάνουμε την δουλειά μας......................

Τι λέμε τώρα ;

Κατακρίνουμε κάποιον επειδή αγόρασε κάτι ;

Δεν πάμε καθόλου καλά.....

Αν σκεφτεις ότι το iPhone 4S 64GB κοντεύει να πωλείται όσο 2 50αρες TV και παρόλα αυτά παραμένει ''ειδος 1ης αναγκης'' για κάποιους, όσο να 'ναι αναρωτιέσαι...

(για νιοστή φορα, προσωπικά δεν (κατ)έκρινα κανέναν - απλως επικροτώ τον ''προβληματισμό'')

(κι εγω σκεφτομαι να το παρω (σους! :p) αλλα απο την αλλη ξερω οτι ειναι μαλακια και παραλογο αυτον τον καιρό να το κανω...)

Ειπες την μαγικη λεξη.

Τελος το off topic (αν θεωρειται τετοιο) απο εμενα. Συνεχιστε την συζητηση για την αγορα iPhone 4S.

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Μπορείτε να μου πείτε πότε έρχεται Ελλάδα και ποιό είναι το πιό "hot" μαγαζί;

Υ.Γ. Για να στηθώ από το βράδυ και να πουλήσω την θέση μου το πρωί.... :flipout::flipout:

Σήμερα πήρα ένα mail από το You.gr ότι μπορώ να το αγοράσω. Δε πάτησα το κουμπάκι (για να μη μπω στον πειρασμό και το πάω all the way) αλλά λογικά είναι ήδη διαθέσιμο.

Εχω το HTC wildfire.Και ειμαι ευχαριστημενος παρα πολυ. . .
Είσαι ευχαριστημένος επειδή ακόμα δεν έχεις πάρει iPhone :)

Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Μπορείτε να μου πείτε πότε έρχεται Ελλάδα και ποιό είναι το πιό "hot" μαγαζί;

Υ.Γ. Για να στηθώ από το βράδυ και να πουλήσω την θέση μου το πρωί.... :flipout::flipout:

Το ένα από τα Apple Stores στην Ρώμη είναι 10 λεπτά απο το σπιτι μου (με τα πόδια ) ..
Οσοι πιστοι προσέλθετε (εχω και κονέ για bypass της ουράς έναντι συμβολικου αντιτιμου ):Banane0:

Χτες βγηκε και η αναβαθμιση του iOS se 5.0.1 .... την εκανα και ολα καλα
Διορθωνει το θεμα μπαταριας και smart cover τελικα;

(προς στιγμην τρομαξα, λεω θα ποσταρει κανα ''μολις παρελαβα...'' :p)

Προσωπικά με το 4 είμαι πλήρης! Σίγουρα θα πάμε στο 5 όταν έρθει με το καλό..
Όμως, οι κάτοχοι 3GS να σπεύσουν αμέσως για αγορά. Η αλλαγή επιβεβλημένη. Τεράστια διαφορά-bye-

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Γι αυτό http://www.geek.com/articles/gadget...code-protected-ipad-2-running-ios-5-20111021/ ελεγα.

Διαβαζω οτι το 5.0.1 θα το εφτιαχνε αλλα δεν είδα κάτι στα release notes...

Παντως - Adds Multitasking Gestures for original iPad Θα στενοχωρηθει ο Φρα.Πε....:p

Κακιές, θέμα χρόνου ήταν μετά τις καραμούζες που άκουσαν.....
ευτυχώς το εσιαξαν
Οσο για την μπαταρία στο 4s ελπιζω να μην αλλαξουν τον δεικτη με αλλη κλιμακα για να φαινεται οτι ειναι οκ οπως στο σημα της κεραιας... χαχαχααχ

μμμ ενδιαφερον διαβασα για την SIRI οτι δουλευει κανονικα το κορίτσι με κλειδωμενη συσκευη!!! nice feature!

Διορθωνει το θεμα μπαταριας και smart cover τελικα;

(προς στιγμην τρομαξα, λεω θα ποσταρει κανα ''μολις παρελαβα...'' :p)

Xaxa...
Ναι, α´π οτι λενε.
Βεβαια, εγω δεν ειχα προβλημα με μπαταρια...

Για το Iphone 4S τωρα... μαλλον δεν !
Δυσκολοι καιροι...

Mε τέτοιες τιμές τρελές πωλήσεις βλέπω!!!!!!

Κάθε χρόνο ταρίφα 100 ευρω πάνω :7SFGSFG:

http://www.vodafone.gr/portal/clien...medium=Promo-Banner&utm_campaign=iphone4sshop

Και το ιPhone 4 στα 8GB έχει 550 ευρω έναντι 580 ευρω που είχε το 16 GB όταν κυκλοφόρησε.

Μεγάλο highlight το S 64 GB στα 899 ευρω !!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ????????????????

Last edited: