Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4?

• Total voters
    0
Ναι κανονικοτατα με προγραμματα οπως το Ibluenova

ibluenova-screenshot.png

Ψήφισα την 3η επιλογη με επιφύλαξη.... "Να το δουμε πρώτα και βλεπουμε...."

Ομως, θα έπρεπε να υπηρχε άλλη μια επιλογή στην ψηφοφορια που να λέει :
" ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡO Iphone (3gs) ΑΝ πέσει σημαντικά η τιμή του μετά την κυκλοφορία του καινούργιου.... ! "

Είμαι σίγουρος ότι θα την ψήφιζαν ΠΟΛΛΟΙ !!!

Και αυτό ΓΙΑΤΙ ο ΜΟΝΟΣ λογος που αξιζει να αγοράσει καποιος το Iphone και οχι καποιο αλλο smartphone ανταγωνιστικης εταιρίας, είναι η ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ που υπαρχουν και δεν εχουν βγει σε κανενα αλλο κινητο μεχρι τωρα....

και ΑΝ αναλογιστουμε αυτο το σκεπτικό, τότε με μια ΣΑΦΩΣ χαμηλότερη τιμή, το 3GS θα ηταν η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ επιλογη αγοράς αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα δεδομενα και την επικαιρότητα .... !!!!!!!!! :drummer:

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Και αυτό ΓΙΑΤΙ ο ΜΟΝΟΣ λογος που αξιζει να αγοράσει καποιος το Iphone και οχι καποιο αλλο smartphone ανταγωνιστικης εταιρίας, είναι η ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ που υπαρχουν και δεν εχουν βγει σε κανενα αλλο κινητο μεχρι τωρα....
]

Αυτο ειναι ενας λογος, αλλα οχι ο μονος.. Ο βασικοτερος για εμενα ειναι η ευχρηστια και το εκπληκτικο user interface με την απιαστη αποκριση...

Για χριστουγεννιάτικο δώρο (μου) το βλέπω , με επιδότηση, ώριμο (O.S.4,1 ισως) και φυσικά σπασμένο...

Προσωπικά για να θέσω αλλιώς το θέμα να με εκφράζει...

Δεν θα το πάρω επειδή δεν χρησιμοποιώ κινητό,άντε 1-2 κλήσεις ανά μήνα και ένα κινητό αναμένο που φορτίζει μόνο όταν με βρίσουν να το ανοίξω έτσι να υπάρχει.
Είχα και ένα άλλο αλλά δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου και ακυρώθηκε η κάρτα και τώρα η συσκεύη λειτουργεί ως μικρόφωνο ανά καιρούς χωρίς κάρτα.

Το iPhone έχει δυό χρήσεις: 1) Netbook με Super Mini οθόνη 2) Τηλέφωνο.

Αν μου χαλάσει η κύρια συσκευή θα πάρω ένα sexy T28 απ'το Ebay δέκα ευρώ,και αν χρειαστώ άλλες λειτουργίες ποτέ δεν θα τις ζητούσα από κινητό και ποτέ δεν θα τις έκανα στο πόδι,αντιθέτως να πήγαινα να έπαιρνα ένα Notebook με τεράστια οθόνη για να κάνω την δουλειά μου χωρίς κυάλια. -bye-

χμμμμμ.....
πουλάκια μου σας τσάκωσα....
Κάνετε δοκιμές έ;

Άντε βάλτε το ρε παιδιά δεν σας ζητήσαμε τον ουρανό με τα άστρα,
μια διευκόλυνση στα μέλη του φόρουμ ζητήσαμε....

Πρέπει να προστεθεί και άλλη μία επιλογή...

"όχι, είμαι αριστερόχειρας".... :rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

ποιο ?

το tapatalk που βρίσκεται σε πιο πίσω σελίδα
αντί της υπογραφής σου:

Ποιά 'επίθεση' φίλε μου; Την άποψη μας λέμε απλός -bye-

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

το tapatalk που βρίσκεται σε πιο πίσω σελίδα
αντί της υπογραφής σου:
Λάθος μου! στο paste ξέχασα να αντικαταστήσω το tapatalk με το write!

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Πρέπει να προστεθεί και άλλη μία επιλογή...

"όχι, είμαι αριστερόχειρας".... :rifle:

Αν ειναι ετσι να βαλουμε επιλογη "οχι δεν εχω τοσο μεγαλη τσεπη (που να το χωραει)"....:p

Change of plans guys.

Οι ανάγκες για υπολογιστή τσέπης έχουν αρχίσει και αυξάνονται και σκέφτομαι να πάρω το iPhone 3gs.

Το iPhone 4g θα το πάρω όταν πέσουν οι τιμές και έρθει σε επίπεδα 3gs (~500 euroeses) διότι δεν δουλεύω και αν πετάξω στο έτσι λεφτά για να πάρω κινητό άστα να πάνε. :slapface:

Γιατί ρε παιδιά, ποιος σας είπε ότι θα κάνει παραπάνω λεφτά, δηλαδή κοντά ΣΤΑ 1000 ??? Από όσο γνωρίζω θα είναι στις ίδιες τιμές που ήταν πέρυσι το 3GS.

Ενά πολύ ενδιαφέρον γράφημα στο οποίο απεικόνιζονται οι τιμές για τα δύο
iPhone 4 μοντέλα στις χώρες που αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη η συσκευή.

20100801-1f3u5djqsx7m8rfrg32mdiitkt.jpg